Optoma HD65 720P

Reaction score
0
Κωστα35 ευχαριστουμε για τις πληροφοριες. Το HD70 τον εχω δει αρκετα και τον γνωριζω αρκεατα, απο ενα φιλο που τον εχει. Ειναι ευχαριστο το γεγονος οτι ο HD65 ειναι καλυτερος overal απο τον HD70 που ειναι ηδη πολυ καλο μηχανακι.

Οσο για την συγκριση με LCD αυτο εχει να κανει με την γνωστη φωτεινοτητα που εχουνε τα DLP σε σχεση με τους LCD. Αυτο το punch της εικονας των DLP απλα δεν μπορει να πιαστει απο τους LCD. Το μονο πλεονεκτημα των LCD ειναι η ευκολια εγκαταστασης λογο ευκολιων, αλλα για μενα δεν τιθεται τετοιο θεμα γιατι απαξ και κρεμασεις τον προβολεα στο ταβανι ησηχαζεις, μονο αν τον εχεις σε τραπεζακι χρειαζονται ολα αυτα τα κολπα με μεγαλα zoom μετατοπισεις φακου.

Το θεμα rainbow για μενα δεν υπαρχει, αφου πιστευω οτι ακομα και να βλεπεις αν συμβιωσεις με ενα DLP μετα απο λιγο θα βλεπεις απο ελαχιστο εως τιποτα.

Reaction score
79
Οπως ειπα τον εχω απο χτες, δεν τον εχω βαλει ακομα ταβανι [ωχ κι αλλες τρυπες!!] τον δοκιμασα ομως με panasonic s97-hdmi, samsung 745 dvi και philips 963 component. Εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι ποσο καλα παιζει ακομα και σε 576i σημα. Απο τα 4 μετρα βγαζει περιπου 110 ιντσες και εχει πολυ μικρο zoom. Την λαμπα την εχω στη χαμηλη σκαλα και βγαζει το φως που βγαζει ο epson στο dynamic και το μαυρο που βγαζει στο black 1. Tα χρωματα ειναι φωτεινα και το brilliant color δεν καταστρεφει το gamma ακομα και στο 8-9 τουλαχιστον οχι οσο του 70. Το λευκο δεν εχει το βρασιμο του 70 [8bit] ακομα και αν το παρακανεις. Βεβαια υπαρχει λιγο βρασιμο στα σκοτεινα και τα χρωματα δεν ειναι σαν του panasonic 200 ομως στα λεφτα που δινεται τα παραβλεπεις οπως στους lcd720p κανεις πως δεν βλεπεις τα πιξελ.

Reaction score
0
...
Το θεμα rainbow για μενα δεν υπαρχει, αφου πιστευω οτι ακομα και να βλεπεις αν συμβιωσεις με ενα DLP μετα απο λιγο θα βλεπεις απο ελαχιστο εως τιποτα.
Αυτο το υπογραφω και εγω.στην αρχη που ειχα παρει τον ΗD70 (παει ενας χρονος) ειχα απογοητευτει λογω του rainbow :104:
τωρα ομως προσπαθω εσκεμμενα να το δω και ευτυχως τιποτα.
τι σου ειναι ο ανθρωπος! προσαρμοζεται σε ολα αρκει να περνα καλα :135:

Reaction score
0
kalispera se olous
eimai kenourios sto forum ke tha ithela tin voithia sas
exo enan optoma hd 65
otan sindeo to laptop [vista] me hdmi
mou svini to laptop ke mou vgazi ble othoni me gramata ke mou kani epanekinisi.
dokimazo na sindeso to laptop me tin tv ke ola kanonika
kamia idea pos mpori na lithi afto????

Reaction score
0
καλημέρα. Έχω τον συγκεκριμένο προβολέα εδω και κανα 2μηνο και με τη παραδοχή βέβαια ότι είναι ο πρώτος μου προβολέας είμαι αρκετά ικανοποιημένος. το έχω κρεμασμένο στο ταβάνι σε απόσταση 5 μέτρα από τον τοίχο προβολής και μου βγάζει εικόνα γύρω στα 2,80-3,00 μέτρα πλάτος. Σαν πηγή χρησιμοποιώ κυρίως το Lacie Lacinema Premiere(ταινίες divx) και η εικόνα περνάει με component μέσω του ενισχυτή της yamaha RV-X661. Τον δουλεύω στα 720p.
Τα χρώματα μου φαίνονται αρκετά καθαρά και η φωτεινότητα είναι ικανοποιητική. Ακόμη και απογευματινές ώρες με αρκετό φως στο δωμάτιο μπορείς άνετα να δεις ταινία.
Αναφορικά με το rainbow έχω να παρατηρήσω ότι όταν τον δούλευα με απλό καλώδιο εικόνας (composite) στα 420, μου ήταν αρκετά εμφανές το φαινόμενο, ιδιαίτερα στους υποτίτλους. Μετά το upscale του ενισχυτή και το 3πλό καλώδιο το φαινόμενο δεν μου γίνεται αντιληπτό. (...ή απλά το συνήθισα).
Ο θόρυβος είναι αρκετός θα έλεγα (με χαμηλά τα ηχεία γίνεται λίγο εκνευριστικός) και γενικά το ανεμιστηράκι δουλεύει συνέχεια. Ο προβολέας έστω και με 10-15 λεπτά χρήσης ζεσταίνεται αρκετά (είναι φυσιολογικό αυτό άραγε?).
Ρυθμίσεις χρησιμοποιώ τις εργοστασιακές του cinema με ελαφρώς κατεβασμένο το κόκκινο.

minas

Πισιά
Reaction score
4.419
kalispera se olous
eimai kenourios sto forum ke tha ithela tin voithia sas
exo enan optoma hd 65
otan sindeo to laptop [vista] me hdmi
mou svini to laptop ke mou vgazi ble othoni me gramata ke mou kani epanekinisi.
dokimazo na sindeso to laptop me tin tv ke ola kanonika
kamia idea pos mpori na lithi afto????
Προφανώς το ζήτημα προκύπτει όταν τα vista προσπαθοούν να αναγνωρίσουν τη νέα συσκευή προβολής. Χωρίς να προλαβαίνω να το επεξεργαστώ αναλυτικά, δοκίμασε:
1. Τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών σου.
2. Σύνδεσε και άναψε τον προβολέα πριν το laptop.
3. Άνοιξε το ίδιο thread στην κατηγορία HTPC.

Reaction score
0
Απάντηση: Optoma HD65 720P

Είπα να ξεθάψω ένα παλιό νήμα γιατί από σήμερα είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενάς Optoma HD65!!!!!! :116::116::116::116:
Μετά από πολύ καιρό και αφού έβλεπα ότι οι τιμές των 1080p έχουν κολλήσει είπα να πάρω τον μικρό Optoma. Προσωρινα (δεν ξέρω για πόσο) προβάλω σε λευκό τοίχο. Από μια πρώτη μεσημεριανή χρήση είμαι ευχαριστημένος αλλά περισσότερα θα δω το βράδυ οπότε και θα τον τεστάρω καλύτερα. Επιτέλους μπηκα στο κλαμπ των προβολικών......

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις ευχές...
Τον πήρα 719.25€ από γνωστό ιντερνετικό κατάστημα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.856

Καλώς ήρθες στο κλαμπ!:126:

Reaction score
0

γεια σας!!!παιδια sos.....αρχαριος εδω !!!!!προσπαθω να συνδεσω laptop me optoma hd65 και ειναι αδυνατον...εγω κανει συνδεση με το μπλε καλωδιο αλλα δεν...μονο μπλε οθονη στο πανι.........θα το σπασω...........!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

δηλωσες απο το κοντρολ απο ποια εισοδο δεχεται σημα?
εισαι σιγουρος οτι το πισι στελνει σημα?
δες και πες

Reaction score
0

το πισι στελνει σημα γιατι προβαλει το ανοιγμα του στο πανι...μετα δεν μπορει να βρει την πηγη.απο τον πινακα ελεγχου-εξατομικευση-συνδεση με προβολεα ή αλλη εξωτερικη οθονη....ολα τα εκανα......μεχρι που αλλαξα και τη φορα του καλωδιου.......τιποτα.....καμια ιδεα???????????α...το πισι ειναι toshiba ......εαν παιζει ρολο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.433
Members
38.696
Νεότερο μέλος
NikosTs