- Reaction score
- 8.350
Απάντηση: Optoma HD83
o projectorreview που τον κοιταζα πιο πριν βγαζει τον 83 καλυτερο απο τον Πανυ και χειροτερο απο τον Επσον.Εαν δεις και τις μετρησεις απο τους ιδιους στον hd33 θα δεις οτι δεν εχουν την διαφορα...
ακομα και τον pany 5000 που εχει κανει τεστ τον βγαζει με καλυτερη αντιθεση native κατα 25% :116:
δεν ξερω πως δουλευει ο 83.Ο 82 ειχε μια σχετικα προβληματικη ιριδα,που οταν την βγαλεις οφ,δεν ανοιγει τελειως με αποτελεσμα να μενει αρκετα καλο το μαυρο,αλλα να μην εχεις την μεγιστη φωτεινοτητα στα φωτεινα.Απτην αλλη πλευρα,σε μερικες σκηνες η αυτοματη σκοτεινιαζει πιο πολυ απ οσο πρεπει(κατα την αποψη μου) και μουχαλαγε την εικονα.Προσωπικα,την προτιμουσα οφ οσες φορες τον εχω δει,ο Ηλιας που βλεπαμε μαζι προτιμουσε την ιριδα.Σε μερικες ταινιες η ιριδα περιεργως δουλευε αψογα,αλλοτε εκανε κατι τρελα.Παντως τα νουμερα που δινει χωρις αυτοματη ιριδα ειναι σωστα.....η αν θες,πολυ κοντα στα πραγματικα δλδ αποκλισεις 5%
Τα νουμερα με αυτοματη ιριδα ξεχνατα,μιας και ο τροπος που μετρα ειναι διαφορετικος απο αλλους ....και πολυ καλα κανει..
Εγω προσωπικα τον καταλαβαινω...