Optoma HD86 vs Sony VPL-VW85

Reaction score
30.399
Απάντηση: Optoma HD86 vs Sony VPL-VW85

Καλά εγω θα περιμένω τον καστρουνή - λάμπρου να δω τι θα πούν.
Το projectorreviews δεν το εμπιστεύομαι .

Reaction score
8.350

Καλά εγω θα περιμένω τον καστρουνή - λάμπρου να δω τι θα πούν.
Το projectorreviews δεν το εμπιστεύομαι .
μα μπορεις ηδη να διαβασεις σ'αυτο το θεμα τι γραφουν τα παιδια που τον ειδαν και τις μετρησεις του Παναγιωτη Βογιατζακη.

Reaction score
2

Παιδιά sorry αλλά ξέροντας το τι γίνεται με τα screenshots, θα έλεγα οτι στην πιο πάνω φωτό κάποιο λάθος εχει γίνει .Δεν μπορώ να δεχτώ οτι αυτή είναι η εικόνα του 86.
Μήπως το περιοδικό είναι λίγο biased.? Λέω τώρα εγω?.Εχω τον benq w5000, και εχω μαύρο πολύ καλύτερο απο το εικονιζόμενο. Με ενα μηχάνημα παλαιάς κοπής.Ε δεν μπορώ να δεχτώ οτι το μαύρο του 86 είναι αυτό το χάλι που δείχνει η φωτο.Οπως επίσης ξέρω οτι το μαύρο σε κάθε νεο pj είναι κάθε χρόνο και καλύτερο.

Στη δική μου οθόνη τουλάχιστον, φαίνεται σα να έχει χρησιμοποιηθεί υπερέκθεση στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής, προκειμένου να καταφανούν οι διαφορές στο μαύρο των δυο προβολέων. Δε αποτελούν δηλαδή, αυτά τα δυο screenshots ακριβή αναπαράσταση της εικόνας τους, αλλά εξυπηρετούν αποκλειστικά ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Reaction score
30.399

Ναι θα μπορούσες να το θέσεις και ετσι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θεωρώ οτι το συγκεκριμένο screenshot αδικεί τον 86 και τον κάθε 86.Δεν ψήνομαι να αλλάξω προβολέα και να πάρω τον 86 αλλά αυτές οι χοντράδες κάτι μου κάνουν ρε παιδί μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.698
Νεότερο μέλος
Spiromag