Optoma HD90/91 3D LED DLP projector

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439
Στο παραπάνω βίντεο δείχνει ότι δεν έχει τροχό, όπως μου είπαν, έχει RGB LED, οπότε δεν θα υπάρχει και rainbow! εάν έχει και λίγο καλό μαύρο.......
Καλό πιθανόν,λόγω της ακρίβειας που παρέχουν τα led στον διαχωρισμό των χρωμάτων.
Βαθύ μαύρο,το ξεχνάς:D

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

Build quality is very good and Optoma have included a decent lens, which is pleasing.

The HD91 has a decent set of calibration controls, including a full colour management system.

The 2D performance was excellent and as is often the case with a DLP projector, the 3D was simply superb.

Contrast/Dynamic range/Black levels 7
Colour Accuracy 9
Colour Accuracy 9
Video Processing 8
Image Uniformity 9
2D Picture Quality 8
3D Picture Quality 10
Features 8
Ease Of Use 8
Build Quality 8
Value For Money 9
Verdict 9
http://www.avforums.com/review/optoma-hd91-led-projector-review.9872

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Within the latter option there are also choices for DynamicBlack 1/2/3, which adjusts the contrast of the image dynamically depending on the content. We found that despite the mediocre blacks on the HD91, it was best to leave this feature off to maintain the fidelity of the image

The other issue relates to shadow detail and again, like most other DLP projectors, the HD91 will struggle to reveal subtle shadow details.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439
Δλδ περιμένεις DLP με superior black;
Αχχχχχ τζάμπα στα λέει τόσα χρόνια ο Cal B'..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.950
...και βρίσκει και το μπελά του μάλιστα από πολλούς κολλημένους DLPάκηδες!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Δεν περιμένω superior αλλά decent, όχι mediocre.
Ακριβώς ένα χρόνο πριν,ο συγκεκριμένος reviewer έκανε το 'λάθος' να τεστάρει τον Jvc dla-x55...οπότε λογικό μου φαίνεται βλέποντας τέτοια ΄μαύρα',το ξεπερασμένο dark chip3 να μην μπορεί να σταθεί ούτε σαν 'decent':(

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Ακριβώς ένα χρόνο πριν,ο συγκεκριμένος reviewer έκανε το 'λάθος' να τεστάρει τον Jvc dla-x55...οπότε λογικό μου φαίνεται βλέποντας τέτοια ΄μαύρα',το ξεπερασμένο dark chip3 να μην μπορεί να σταθεί ούτε σαν 'decent':(
Και τον 30άρη να έκανε review ή κανέναν τελευταίο sony, πάλι τα ίδια θα έλεγε.

Reaction score
8.350
εγω από τρελαμενος μαυρακιας ,τωρα πια δεν δινω τοση σημασια,κι αυτά που εχω τωρα που είναι μετρια ταχω συνηθισει,το σινεμά ούτως η αλλως δεν εχει μαυρα,χαχαχαχα.Αν είναι καλο το μηχανακι σε όλα τα αλλα, μετραει στη δικη μου γνωμη,παντως εχω πολύ περιεργεια να τον δω.

Reaction score
8.350
απογοητευση.Νομιζω ειναι η περιπτωση too little too late.Τα LED θα πουλαγανε σαν ψωμακια πριν τρια χρονια,τωρα που περιμενει ο κοσμος τα λεηζερ,ενας LED χωρις αρκετο φως που λεει το ρηβιου,μαλλον δεν εχει τυχη,αυτα διαβασανε οι φιλοι μας οι εμποροι και δεν τον φερνουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.119
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio