- Reaction score
- 18
Καλημέρα. Μήπως έχει κανείς ρυθμίσεις για τον εν λόγω προβολέα (sdr και hdr)? Ευχαριστώ.
???????? τί εννοείς ακριβώς?Άντε και τις βρήκες. Τι πιστεύεις ότι θα δείς;;
συμφωνώ, απλά θέλω μια κατευθυντήρια γραμμή ώστε να κάνω μετά τις προσαρμογές στο δικό μου χώρο.Ότι ο κάθε προβολέας είναι διαφορετικός και δεν ισχύουν οι ίδιες ρυθμίσεις. Ειδικά όταν μπαίνει στην εξίσωση και ο χώρος, τότε καληνύχτα.
Και οι προσαρμογές θα γίνουν με το μάτι;;συμφωνώ, απλά θέλω μια κατευθυντήρια γραμμή ώστε να κάνω μετά τις προσαρμογές στο δικό μου χώρο.
προφανώςΚαι οι προσαρμογές θα γίνουν με το μάτι;;
για επαγγελματικό καλιμπράρισμα ξέρουμε περίπου κόστος? δισκάκια εννοείςΜην ασχοληθείς καθόλου.
Ή θα φωνάξεις άνθρωπο να το ρυθμίσει ή αγόρασε ένα από τα πολλά δισκάκια που κυκλοφορούν και κάνε ότι λέει μέχρι να φτάσεις στο maximum των δυνατοτήτων του συγκεκριμένου τρόπου.
Άποψη μου.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι νέο. Έχω ένα πολύ παλιό. Δεν θυμάμαι ποιο.για επαγγελματικό καλιμπράρισμα ξέρουμε περίπου κόστος? δισκάκια εννοείς
Spears & Munsil ?
μήπως τυγχάνει να γνωρίζουμε κάποιον calibrator στην Πάτρα?Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι νέο. Έχω ένα πολύ παλιό. Δεν θυμάμαι ποιο.
Από κόστος για calibration δεν έχω ιδέα. Θα με ενδιέφερε να μάθω και εγώ βέβαια, έτσι για την πληροφορία, για το μέλλον.
Γνωρίζω δύο. Και οι δύο στην Αθήνα.μήπως τυγχάνει να γνωρίζουμε κάποιον calibrator στην Πάτρα?