- Reaction score
- 1
Τι θα λέγατε να καταγράφαμε τις δικές μας προβλέψεις, ποτιμήσεις για τισ διάφορες κατηγορίες των Oscar. Με σχόλια παρακαλώ...
Είδα την ταινία "Κυνόδοντας" που κυκλοφόρησε από τη sony (στην Ελλάδα) μόλις εχθές.
Ο "Κυνόδοντας", ας γίνει για κάποιους μάθημα ζωής, σημείο επανεξέτασης
ή ακόμα καλύτερα σημείο αναθεώρησης και επανεκκίνησης...
http://www.imdb.com/title/tt1379182/
Η ταινια κυκλοφορει ηδη στο εξωτερικο σε bluray !!
http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/13952255/Dogtooth/Product.html?cur=258#
...και παει και στα Οσκαρ.
«Κυνόδοντας» διεκδικεί Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίαςΈχω γράψει τις εντυπώσεις μου γι αυτή τη ταινία παλιότερα σ' αυτό το thread --> dogtooth
Είναι πάντα καλό όμως να ακούς και τη γνώμη ενός άλλου...
η οποία στη προκειμένη περίπτωση συμφωνεί αρκετά με τη δική μου...
Θα έλεγα τώρα τι Όσκαρ διεκδικεί αλλά...«Κυνόδοντας» διεκδικεί Οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας[/URL]
Θα έλεγα τώρα τι Όσκαρ διεκδικεί αλλά...
Βρε παιδια, η ταινια ειναι για τον... ειναι να μην τη δεις θελω να πω:107:Θα έλεγα τώρα τι Όσκαρ διεκδικεί αλλά...
Θα έλεγα τώρα τι Όσκαρ διεκδικεί αλλά...
Συμφωνώ-μαζί σας:137:
Συμφωνώ-μαζί σας:137:
Μάλλον τέτοιου είδους τέχνη ξεπερνάει αυτό που εμείς καταλαβαίνουμε-τις δυνατότητες μας:405:
Πάντως ο πρωταγωνιστής-''μπαμπάς'' Χρήστος Στέργιογλου είναι απίστευτος-δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.
Είδες πόσο συμφωνούμε καμιά φορά; :114:Σαν κομμουνιστική μεταχουντική κουλτουριάρικη των '70s, αλλά στα '80s. Βάλε κι ένα ταμπού θέμα πιασάρικο, βυζιά και ******, presto! :142:
Είδες πόσο συμφωνούμε καμιά φορά; :114:
Δεν κατακρίνω ποτέ (πέραν της πλάκας) τις αποφάσεις επιλεγμένων ανθρώπων του χώρου, κυρίως του εξωτερικού, μόνο και μόνο επειδή αυτά που ψάχνουν στις ταινίες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που θέλω εγώ.Αλλά και μόνο το γεγονός ότι η σε γενικές γραμμές συντηρητική κριτική επιτροπή των Oscar ανέδειξε μία ταινία των άκρων θα έπρεπε λίγο να μας προβληματίσει.
Σε προσωπικό επίπεδο τώρα, από τις ξενόγλωσσες ταινίες που έχουν βραβευτεί μέχρι σήμερα, μόνο το "Ινδοκίνα" έχω δει στον κινηματογράφο πριν ~20 χρόνια και λάλησα (ακόμα θα με θυμούνται όσοι ήταν μαζί μου στην προβολή...). :138:
Καλά μεταξύ μας το βρίσκω δύσκολο εώς απίθανο τελικά να βραβευτεί ο Κυνόδοντας , ακριβώς λόγο της ακρότητάς της. :102:
Η περσινή αργεντίνικη δηλαδή δε σου άρεσε?
Μακάρι, γιατί μετά θα πάρουν θάρρος και θα μας πρήξουν με ανάλογες ελληνικές προσπάθειες...Καλά μεταξύ μας το βρίσκω δύσκολο εώς απίθανο τελικά να βραβευτεί ο Κυνόδοντας , ακριβώς λόγο της ακρότητάς της.
:142: :142:Η περσινή αργεντίνικη δηλαδή δε σου άρεσε?