OTI ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ 7 HDDVD ΔΩΡΟ !

Reaction score
59
Re: OTI ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ 7 HDDVD/BOURAY ΔΩΡΟ !

Οχ την εκανα παλι !!! Ας διορθωσει ο συντονιστης της κατηγοριας τον τιτλο του τοπικ.

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΒΟURAY !!!! ( ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ 2 FORMAT ?? ) :crazy_3: :crazy_3: :cool_11:

Reaction score
0
Re: OTI ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ 7 HDDVD/BOURAY ΔΩΡΟ !

Μην σε ακούσουν μόνο οι γνωστοι-άγνωστοι γιατί θα ξεκινήσει πάλι πόλεμος...:-D:-D

Reaction score
0
Απάντηση: OTI ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ 7 HDDVD/BluRAY ΔΩΡΟ !

Eδω ελλαδα καμια προσφορα ????
Εγώ πήρα το HD-E1 από τον Κωτσόβολο στην τιμή των 399Ε με 3 hd-dvd(Terminator 2: Judgement Day, Basic Instinct, FIFA World Cup: All The Goals Of Germany 2006) και 1 καλώδιο hdmi δώρο......:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:..........όσοι πιστοί προσέλθετε.........:happy_6:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.708

Εγώ πήρα το HD-E1 από τον Κωτσόβολο στην τιμή των 399Ε με 3 hd-dvd(Terminator 2: Judgement Day, Basic Instinct, FIFA World Cup: All The Goals Of Germany 2006) και 1 καλώδιο hdmi δώρο......:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:..........όσοι πιστοί προσέλθετε.........:happy_6:
Γιατί δεν προτίμησες αυτό; http://www.pixmania.com/gr/gr/440522/art/toshiba/hd-dvd-player-hd-e1.html
Ουκ ολίγη η διαφορά.

Reaction score
0

Γιατί δεν προτίμησες αυτό; http://www.pixmania.com/gr/gr/440522/art/toshiba/hd-dvd-player-hd-e1.html
Ουκ ολίγη η διαφορά.
Βγαίνει 323Ε με τα μεταφορικά........καλή προσφορά όντως......παρόλα αυτά θα είχα κανονική εγγύηση;...........εκεί κόλησα.....:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: OTI ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ 7 HDDVD/BluRAY ΔΩΡΟ !

O Κωτσοβολος μηπως πουλαει και σκετες ταινιες?Αν ναι σε τι τιμη?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: OTI ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ 7 HDDVD/BluRAY ΔΩΡΟ !

O Κωτσοβολος μηπως πουλαει και σκετες ταινιες?Αν ναι σε τι τιμη?
Δεν νομίζω...........εδώ ούτε τα blu-ray της Sony με τους ελληνικούς υπότιτλους δεν έχει......αλλά ξέρετε τι με παραξένεψε;...........το FIFA World Cup: All The Goals Of Germany 2006 μέσα στις διαθέσιμες γλώσσες είχε και ελληνικά..........:crazy_2: :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm