Most visitors online was 5672 , on 12 May 2025
Δηλαδή θά δούμε τσόντα σέ υψηλή ευκρίνεια,ωχ ωχ!!
αντιγράφω από τό χθεσινό μου ποστ αλλούΔεν σε χαλασε ε?
Δικος μου ειναι ο ενας;:happy_9:Αγορα δυο Pace απο ebay.de
http://cgi.ebay.de/PACE-DS810XE-HD-...yZ151506QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Συνολο
Item : 270171042032
Item TitleACE DS810XE HD HDTV Receiver mit CI-Schacht DS 810 XE
Quantity : 2
Price : 116.90 EUR
Subtotal : 233.80 EUR
Shipping & Handling via Standard Delivery
(includes any seller handling fees) €13.50 EUR
Total: €247.30 EUR
Χθες εφυγαν τωρα ποτε θα ερθουν ................ ειδομεν
τις 11258 και 11449 τις φορτωνει κανονικα με 1.00.26 αλλα και με 1.00.21 τις φωρτονειΟσοι τον έχουν μπορούν μήπως να δοκιμάσουν τις δύο συχνότητες mpeg4-dvb s2 του Πολωνικού Ν ? (sd+hd) Hot Bird
Ειναι οι συχνότητες 11258Η - 11449Η (27500-2/3)
Αυτός που έχω δεν τις φορτώνει, δεν βρίσκει λεει το Sid αλλά δεν μας επιτρέπει και κάπου να του το δώσουμε μαζί με τα pids...
Επίσης δεν μπόρεσα να φορτώσω καμία συχνότητα mpeg4 στον Astra3A (23.5E) και δεν έχω πρόβλημα σήματος (εδώ το ζόρι πιθανόν να είναι το FEC 9/10...)
Τελος, ούτε στις 7 ανατολικά δέχεται να μου φορτώσει την συχνότητα του Lig TV HD (10928H-27500-2/3) , τα Luxe TV - Euro 1080 στον ίδιο δορυφόρο τα φορτώνει κανονικά.
Αν καποιος μπορει να τσεκάρει τον δικό του τουλάχιστον σε 13Ε-7Ε και να μου πει αν τα φορτώνει. Η βερσιόν του δέκτη είναι η 1.0021 και όπως ειπα τον έχω προσωρινά στο σπίτι...
Ειναι το ρισκο μιας τετοιας αγορας.Τουλαχιστον με τετοια τιμη αν παθει κατι (φτου φτου) και δεν στοιχιζει ο κουκος αηδονι τον πετας απο το παραθυρο και παιρνεις αλλο - λεμε τωρα-"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"kali timi
alla an pathei kati i antiprosopeia den to dexetai to serial number.opos sta dreambox.
Τι λε ρε?? Και εγω τι θα βαλω στον καμπινε???? :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:Δικος μου ειναι ο ενας;:happy_9:
Μπουαχαχαχα , αν σ ακουγα να λες κατι τετοιο στον καφε....θα αλλαζα την υπογραφη μου (μετα που θα χα ξεραθει στο γελιο):cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:Τι λε ρε?? Και εγω τι θα βαλω στον καμπινε???? :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:
nomizo pos to anaferi o deliol pio pano oti doulevi.Γεια σας
Γραφω προτη φορα αν και παρακολουθω το forum πολυ καιρο.
Θελω τα φωτα σας γιατι ειμαι καινουργιος στα δορυφορικα.
Εχω μια ερωτηση για αρχη.
Γνωριζετε αν ο DS810XE HD δουλευει χωρις προβληματα με τη
Nova
Ευχαριστω
gia sou file zois elpizo kai ego na vlepo kapote to kanali pou ehis sto avatarnomizo pos to anaferi o deliol pio pano oti doulevi.
xaxaxaxaxa !! giasou giorgo !!gia sou file zois elpizo kai ego na vlepo kapote to kanali pou ehis sto avatar
perimene liges meres na ton ksedialisoume to thema tou pace kala mias kai to exoume sta xeia merika pedia apo edo kai ton testaroume .pos ginete na exi toses gloses kai na min exi ellinika .an den vgaloune kenourio software tha tous pari kai tha tous sikosi .εκατσα και διαβασα ολο το thread!εχω ψηθει ασχημα γιατι ελεγα να παρω την skystar hd αλλα νομιζω ειναι μπλεξιμο με αυτα που διαβαζω.
οποτε με εναν pace θα ειναι τζαμι με ενα κινητο πιατο.