PACE DS810XE HD

Reaction score
0
Μα αυτό ακριβώς είναι που χρειαζόμαστε όλοι...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει γίνει ακόμη. Και υπάρχει το παράδειγμα του Dreambox που πούλησε σαν τρελλός, ενώ είναι προϊόν μιας μικρής εταιρείας.

Reaction score
2
Και ο 8000 δεν προβλεπεται να βγει για τα επομενα 652 χρονια... Χρυσες δουλειες θα κανει ο πρωτος που θα κυκλοφορησει HD λινουξοκουτο, με PVR ή χωρις...

Reaction score
5
Αγορα δυο Pace απο ebay.de

http://cgi.ebay.de/PACE-DS810XE-HD-...yZ151506QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Συνολο

Item : 270171042032

Item Title :pACE DS810XE HD HDTV Receiver mit CI-Schacht DS 810 XE

Quantity : 2

Price : 116.90 EUR

Subtotal : 233.80 EUR

Shipping & Handling via Standard Delivery
(includes any seller handling fees) €13.50 EUR

Total: €247.30 EUR

Χθες εφυγαν τωρα ποτε θα ερθουν ................ ειδομεν

Reaction score
0
Δεν σε χαλασε ε?
αντιγράφω από τό χθεσινό μου ποστ αλλού

(Τά συγχαρητήρια μου γιά τόν Ολυμπιακό (αν καί Αεκτζης),επιτέλους μετά απο 31 παιχνίδια εσπασε τό ρόδι καί πρόσθεσε επιτέλους καί αυτός βαθμούς γιά την Ελλαδα,τώρα τά κεφάλια μέσα γιατί ερχονται δύσκολα παιχνίδια στήν Ελλάδα,ο Ζορρό περιμένει.
Τά συγχαρητήρια μου καί πάλι,καί εις ανώτερα στήν Ευρώπη.
Αντε καί αυριο νά εχουμε συνέχεια μέ τις υπόλοιπες ομάδες.)

(Τό HD τελικά αποδείχτηκε γούρικο).

Reaction score
2
Απάντηση: Re: PACE DS810XE HD

Αγορα δυο Pace απο ebay.de

http://cgi.ebay.de/PACE-DS810XE-HD-...yZ151506QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Συνολο

Item : 270171042032

Item Title :pACE DS810XE HD HDTV Receiver mit CI-Schacht DS 810 XE

Quantity : 2

Price : 116.90 EUR

Subtotal : 233.80 EUR

Shipping & Handling via Standard Delivery
(includes any seller handling fees) €13.50 EUR

Total: €247.30 EUR

Χθες εφυγαν τωρα ποτε θα ερθουν ................ ειδομεν
Δικος μου ειναι ο ενας;:happy_9:

Reaction score
4.906
Οσοι τον έχουν μπορούν μήπως να δοκιμάσουν τις δύο συχνότητες mpeg4-dvb s2 του Πολωνικού Ν ? (sd+hd) Hot Bird
Ειναι οι συχνότητες 11258Η - 11449Η (27500-2/3)
Αυτός που έχω δεν τις φορτώνει, δεν βρίσκει λεει το Sid αλλά δεν μας επιτρέπει και κάπου να του το δώσουμε μαζί με τα pids...
Επίσης δεν μπόρεσα να φορτώσω καμία συχνότητα mpeg4 στον Astra3A (23.5E) και δεν έχω πρόβλημα σήματος (εδώ το ζόρι πιθανόν να είναι το FEC 9/10...)
Τελος, ούτε στις 7 ανατολικά δέχεται να μου φορτώσει την συχνότητα του Lig TV HD (10928H-27500-2/3) , τα Luxe TV - Euro 1080 στον ίδιο δορυφόρο τα φορτώνει κανονικά.
Αν καποιος μπορει να τσεκάρει τον δικό του τουλάχιστον σε 13Ε-7Ε και να μου πει αν τα φορτώνει. Η βερσιόν του δέκτη είναι η 1.0021 και όπως ειπα τον έχω προσωρινά στο σπίτι...

Reaction score
0
Οσοι τον έχουν μπορούν μήπως να δοκιμάσουν τις δύο συχνότητες mpeg4-dvb s2 του Πολωνικού Ν ? (sd+hd) Hot Bird
Ειναι οι συχνότητες 11258Η - 11449Η (27500-2/3)
Αυτός που έχω δεν τις φορτώνει, δεν βρίσκει λεει το Sid αλλά δεν μας επιτρέπει και κάπου να του το δώσουμε μαζί με τα pids...
Επίσης δεν μπόρεσα να φορτώσω καμία συχνότητα mpeg4 στον Astra3A (23.5E) και δεν έχω πρόβλημα σήματος (εδώ το ζόρι πιθανόν να είναι το FEC 9/10...)
Τελος, ούτε στις 7 ανατολικά δέχεται να μου φορτώσει την συχνότητα του Lig TV HD (10928H-27500-2/3) , τα Luxe TV - Euro 1080 στον ίδιο δορυφόρο τα φορτώνει κανονικά.
Αν καποιος μπορει να τσεκάρει τον δικό του τουλάχιστον σε 13Ε-7Ε και να μου πει αν τα φορτώνει. Η βερσιόν του δέκτη είναι η 1.0021 και όπως ειπα τον έχω προσωρινά στο σπίτι...
τις 11258 και 11449 τις φορτωνει κανονικα με 1.00.26 αλλα και με 1.00.21 τις φωρτονει

Reaction score
5
kali timi
alla an pathei kati i antiprosopeia den to dexetai to serial number.opos sta dreambox.
Ειναι το ρισκο μιας τετοιας αγορας.Τουλαχιστον με τετοια τιμη αν παθει κατι (φτου φτου) και δεν στοιχιζει ο κουκος αηδονι τον πετας απο το παραθυρο και παιρνεις αλλο - λεμε τωρα-"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Φιλε rhodes καλως ηρθες στην παρεα μας :cool_4: :cool_4:

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PACE DS810XE HD

Τι λε ρε?? Και εγω τι θα βαλω στον καμπινε???? :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:
Μπουαχαχαχα , αν σ ακουγα να λες κατι τετοιο στον καφε....θα αλλαζα την υπογραφη μου (μετα που θα χα ξεραθει στο γελιο):cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:
Α ρε μπαγασα δεν παιζεσαι!

Reaction score
6
Από το avforums.com:

I've had an email from Pace today saying that the next firmware release should be released by the end of the month, maybe sooner. Fingers crossed it will sort out lots of the freezing issues and keep the CAM support from 1.26!

Άντε να δούμε.... Την ίδια πληροφορία διάβασα και σε άλλο φόρουμ , όπου εκεί πήρανε την pace τηλέφωνο....

Reaction score
8
Γεια σας
Γραφω προτη φορα αν και παρακολουθω το forum πολυ καιρο.
Θελω τα φωτα σας γιατι ειμαι καινουργιος στα δορυφορικα.
Εχω μια ερωτηση για αρχη.
Γνωριζετε αν ο DS810XE HD δουλευει χωρις προβληματα με τη
Nova
Ευχαριστω

Reaction score
0
Γεια σας
Γραφω προτη φορα αν και παρακολουθω το forum πολυ καιρο.
Θελω τα φωτα σας γιατι ειμαι καινουργιος στα δορυφορικα.
Εχω μια ερωτηση για αρχη.
Γνωριζετε αν ο DS810XE HD δουλευει χωρις προβληματα με τη
Nova
Ευχαριστω
nomizo pos to anaferi o deliol pio pano oti doulevi.

Reaction score
5
Μεχρι στιγμης παμε καλα. Με 1.20 Channel Master με δυο LNBs ολα τα ελευθερα HD του Astra βγαινουν μια χαρα. :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Στην αρχη δεν αναγνωριζε το Irdeto cam με τιποτα αλλα μολις εκανα το firmware update το ειδε μια χαρα και επιτελους Ελληνικοι χαρακτηρες στην Νοβα :cool_1: :cool_1: :cool_1: :cool_1: :cool_1:

Συνδεση HDMI>HDMI στην Panny και σεταρισμενο να στελνει 720p σε SD και HD καναλια.

Ακομα παλευω τις λιστες με τα favorites. wall_1 wall_1

Reaction score
148
εκατσα και διαβασα ολο το thread!εχω ψηθει ασχημα γιατι ελεγα να παρω την skystar hd αλλα νομιζω ειναι μπλεξιμο με αυτα που διαβαζω.

οποτε με εναν pace θα ειναι τζαμι με ενα κινητο πιατο.

Reaction score
0
εκατσα και διαβασα ολο το thread!εχω ψηθει ασχημα γιατι ελεγα να παρω την skystar hd αλλα νομιζω ειναι μπλεξιμο με αυτα που διαβαζω.

οποτε με εναν pace θα ειναι τζαμι με ενα κινητο πιατο.
perimene liges meres na ton ksedialisoume to thema tou pace kala mias kai to exoume sta xeia merika pedia apo edo kai ton testaroume .pos ginete na exi toses gloses kai na min exi ellinika .an den vgaloune kenourio software tha tous pari kai tha tous sikosi .
ala an thes ftini lisi sigoura sou to protino.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.312
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian