Panasonic 42PZ80 και mpeg-4 DVB-T

Reaction score
4
ισως εχει λυθει αλλου το θεμα, αλλα ψαχνοντας δε βρηκα σαφη απαντηση...

εχω την Panasonic TH42PZ80, εχει ενσωματομενο DVB-T, αλλα απ'οτι καταλαβαινω ειναι mpeg2 μονο

οποτε ερωτω, υπαρχει λυση αναβαθμισης; και αν ναι που μπορω να τη βρω και ποσο κοστιζει; το εχει δοκιμασει κανεις; δουλευει το ιδιο καλα με εναν εξωτερικο δεκτη;

ευχαριστω πολυ!

Reaction score
4
Απάντηση: Panasonic 42PZ80 και mpeg-4 DVB-T

πηρα τηλ την αντιπρωσοπεια οπου με ενημερωσαν οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση... :(

Reaction score
1.187

Μοντούλα mpeg4 της Neotion δοκίμασες;

Reaction score
4

οχι

για δωσε καμμια πληροφορια! :105:

Reaction score
0

ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΩΙΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΝ ΤΗ42PZ70EA EINAI FULL HD KAI EXEI MPEG2 ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ MODULES CI MPEG4 ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ DIGEA KAI ΕΝΩ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ DIGEA ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΚΟΝΑ, ΜΟΝΟ ΗΧΟ.ΕΧΩ ΤΑΛΕΠΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩ ΖΗΤΗΜΑ.Η CI MODULES MPEG4 ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ POCKET FREE TO AIR, POCKET VIACCESS EXTRA (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ MULTIRAMA) KAI MIA IRTETO. ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΚΔΟΣΗ FIRMWARE ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ KAI OTI EXEI ENA HDMI ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΣΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΓΙΑΤΙ Η CI MODULES ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ MPEG4 ΣΕ MPEG2 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ MPEG4 ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. . ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ CI MODULA ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. .

Reaction score
0

ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ CI MODULES MPEG4 ΔΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΜULTIRAMA KAI E-SHOP ΑΠΟ 40 ΩΣ 55 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΛΥ. .

L

LLLEFTERIS

Guest

Βρε Μιχαλη το φορητο σου εχει προβλημα στο Caps Lock και γραφεις με κεφαλαια?
Φιλε Doom παρε κουτακι εξωτερικο και μην μπλεξεις με CI σαν τον Μιχαλη που εχει παρει 3 και δουλεια δεν κανει.

Συν οτι διαβασα καπου πως οι καρτες Ci ριχνουν την ποιοτητα απο mpeg4 σε mpeg2

Reaction score
802

Κανενα module ci δεν παιζει στα ci slots των panasonic.
Αυτη την απαντηση πηρα απο την panasonic.

Reaction score
0

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ PANASONIC KAI MOY ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ MODULA CI MPEG4 ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΙ ΘΥΡΑ CI THN EXEI MONO AN ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ MODULA ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ MPEG2 OXI ΓΙΑ DIGEA. .

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Xρησιμη πληροφορία.

Παρακαλώ μόνο μην γράφετε με κεφαλαία!

Reaction score
0

μακαρι να βγει κανενα κουτακι εξωτερικο τις PANASONIC μπας και γλυτωσουμε το τηλεκοντρολ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.096
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67