Panasonic 900 και dynamic mode.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Χθες εβαλα τον Μονομαχο για να κανω μερικες ρυθμισεις. Οι ρυθμισεις που εχω στον 900αρη ειναι στο cinema3 και μετα απο αρκετες ωρες με ταινιες και THX Optimiser. Καποια στιγμη, εβαλα και το dynamic mode, ετσι για πλακα και εκανα μερικες ρυθμισεις. Το dynamic το ειχα απορριψει σαν μη αποδεκτη ποιοτητα εικονας. Μετα απο λιγες ρυθμισεις ομως επαθα την πλακα μου!! Φωτεινοτητα απειρη και μαυρο κατραμι!!! Η ψηφιακη και σκληρη υφη της εικονας εφυγε με μειωση του sharpness και το καψιμο των φωτεινων σκηνων με μια ελαχιστη μειωση του contrast. Σα να εβλεπα αλλο προβολεα!!! Χρωματα δυνατα και λιγο πουσαρισμενα (οπως μου αρεσει, γι'αυτο και δεν πειραξα το χρωμα καθολου) μαυρο απυθμενο, φωτεινοτητα τεραστια και κανενα καψιμο ή απωλεια λεπτομερειας στα φωτεινα και στα σκοτεινα πλανα αντιστοιχα... Σε Α-Β συγκριση με το cinema3, το dynamic με τις ελαχιστες αυτες ρυθμισεις νικαει κατα κρατος!!! Και να σκεφτεις οτι στο cinema3 εβγαλα τα ματια μου μεχρι να πετυχω την καλυτερη εικονα!! Οσοι εχουν τον 900αρη νομιζω οτι πρεπει τουλαχιστον να δοκιμασουν!! Δεν θα χασετε!! Πολυ θα ηθελα να δω τωρα τον 900αρη διπλα-διπλα με τον Optoma... :wink: :twisted: :lol:

Reaction score
164
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Πολυ θα ηθελα να δω τωρα τον 900αρη διπλα-διπλα με τον Optoma...
Kι εγω θα ηθελα να δω την Ferrari Enzo διπλα-διπλα με το Fiat Punto... :lol: :lol: :lol:
Σιγά ρε μη σκίσεις κανένα καλσόν! Άκου τι λέει! :lol: :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Βρε δε πα να λετε ο,τι θελετε... :lol: :lol: Δεν ειπα οτι παιζει καλυτερα, απλα οτι ειδα μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα εικονας και θα ηθελα να τον συγκρινω με τον 72αρη. Αλλωστε, εγω ημουν ο πρωτος που ειπα οτι ο 72αρης παιζει καλυτερα... Τωρα ομως εχουμε νεα δεδομενα... :wink: :lol:

Reaction score
5
Λευτερη μεγαλε μην μασας :D :D :D :D
Και εγω οταν ο Ανδρεας μου ειχε δειξει τον Optoma ειχα παθει πλακα.Φοβερο contrast απιθανη απεικονιση .........μεχρι που το "φαινομενο" αρχισε να φαινεται σε ολο το μεγαλειο του :? :? :? :? :?
Star Wars HD αρχικη σκηνη που τα κιτρινα γραμματα αρχιζουν να ανεβαινουν τι ειναι αυτα τα αναβοσβηματα πανω απο τα γραμματα και εχει γεμισει ολος ο τοπος 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Δυστυχως ειμαι απο αυτους που το "βλεπουν" 8) 8) 8) 8)

ΑΕ 700 Natural Mode(To reproduce the color of the image faithfully from the image source οπως λεει το manual) πηγη Snazi DVI>HDMI 720p/60Hz ολα default εκτος
Contrast +10
Bright +3
Color temp -1
Συμφωνα με τα φιλτρα του DVE το χρωμα πρεπει να ειναι στο -5 αλλα μου αρεσουν λιγο πουσαρισμενα :D :D

Αποτελεσμα WOW Factor in all its glory :D :D :D :D :D :D :D :D

Θα παιξω λιγο και με το Dynamic μιας και μου εβαλες την ιδεα παντως :D :D :D :D

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.597
Bγαλτε ολοι τους μονομαχους εξω, τωρα εχετε και τις εικονες αναφορας :p :p

Οταν σκονες και αιματα πεφτουν στο σαλονι και οταν μυρισει ιδρωτιλα τοτε
βλεπετε οτι εγω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
164
spylab said:

Εγώ σου έδειξα μονομάχο, αλλά δεν είπες τίποτα... Και μάλιστα από DVD. Γουάι Σπάιρους; Γουάι; :lol:
Με τον Ω-Πτώμα σίγουρα θα μυρίσει ιδρωτίλα το σαλόνι, μιας και η εφίδρωση είναι ένα από τα συνεπακόλουθα της ναυτίας! :lol:

Reaction score
14
unforgiven said:
spylab said:

Εγώ σου έδειξα μονομάχο, αλλά δεν είπες τίποτα... Και μάλιστα από DVD. Γουάι Σπάιρους; Γουάι; :lol:
Με τον Ω-Πτώμα σίγουρα θα μυρίσει ιδρωτίλα το σαλόνι, μιας και η εφίδρωση είναι ένα από τα συνεπακόλουθα της ναυτίας! :lol:
Βαρβατίλα μην μυρίσει και ερθει η Λουντμίλλα!!!!!

Reaction score
5
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Σωτηρη, περασες το νεο firmware???? Eιδες διαφορα???? :D
Λευτερη προφανως εννοεις το καινουργιο firmware του Snazi.Βεβαιως και το εβαλα και τωρα μπορεις να ρυθμισεις το Contrast Brightness Saturation απο το player ωστe να πετυχεις το περιφημο WW(Whiter than white)και BB ( blacker than black)απο DVI :shock: :shock: :shock: :shock:.Οι τιμες που αναφερα προηγουμενως ειναι σε σχεση με τις τιμες του player.

Κατεβασα απο http://www.w6rz.net/ ολα τα HD Patterns και Demo clips και μεχρι τωρα ολα δειχνουν ΟΚ :D :D :D :D

Χθες εβλεπα τα
Pioneer_Demo_Japan.ts
Pioneer Pure Vision Demo_HD Destination Island.ts
Pioneer Pure Vision Demo - Hawaiian Style.ts
Pioneer Pure Vision Demo - Custom Surfboards.ts
Pioneer Demo - Bateaux Mouches.ts
JVC Demo - The Beauty of Japan..ts

και λες και εβλεπα εξω απο ανοιχτο παραθυρο :D :D :D :D (φαντασου να δω και κανενα Ruby :shock: :shock: :shock:)

Reaction score
5
............. και μολις πεσει στα χερια μου καμμια καλη φωτογραφικη μηχανη τοτε τα λεμε............ :) :) :)

Παντως ετσι και καλυτερα φαινεται................... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Microcosmos 1080i

Reaction score
5
φτιαχνετε τους προβολεις για να δειτε τσοντες δηλαδη??? :lol: :lol: :lol:

ΥΓ. εχει κανεις τα starwars 1 kai 3 σε HD να περασω να κανω μια κοπια...?

Reaction score
14
eNeRGy said:

ΥΓ. εχει κανεις τα starwars 1 kai 3 σε HD να περασω να κανω μια κοπια...?
...και τσόντα με σαλιγκάρια είναι αργόοοοοοοο θέεεεεαααααααμααααααα!!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Εκανα καποιες ρυθμισεις χθες και τωρα ειμαι σιγουρος οτι το dynamic ειναι μακραν το καλυτερο.
Για οσους ενδιαφερονται, οι ρυθμισεις ειναι:
Contrast -3
Brightness +3
Colour -7
Tint-1
Sharpness -4

(Οθονη 140" με κερδος 1 και 0 περιφεριακος φωτισμος.)

Σωτηρη, εννοουσα το νεο firmware για τον 700αρη!!!

Reaction score
5
Μπα για την ωρα τον 700αρη δεν τον πειραζω ( if it works don't fix it :D :D :D :D :D )

Μεγαλε ουτως η αλλως εμεις θα τα πουμε απο κοντα εντος των προσεχων υμερων.
Να σου κραταω τιποτα????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
5
eNeRGy said:
Δεν μπορεις να φανταστεις τι μπορουν να κανουν δυο................... σαλιγκαρια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Σωτηρης Οικονομου said:
Μπα για την ωρα τον 700αρη δεν τον πειραζω ( if it works don't fix it :D :D :D :D :D )

Μεγαλε ουτως η αλλως εμεις θα τα πουμε απο κοντα εντος των προσεχων υμερων.
Να σου κραταω τιποτα????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Κρατα!!! Κρατα να τους βαλουμε τα γυαλια στους παλιοDLPάκηδες!!!! Φερε και καμια φωτογραφικη γιατι δεν εχω παναθεμα με... :lol: :lol:

Εχμ.. Μονος θα ερθεις??? :roll: :wink: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.382
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ