ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
απο-Συντονιστής
- Reaction score
- 195
Χθες εβαλα τον Μονομαχο για να κανω μερικες ρυθμισεις. Οι ρυθμισεις που εχω στον 900αρη ειναι στο cinema3 και μετα απο αρκετες ωρες με ταινιες και THX Optimiser. Καποια στιγμη, εβαλα και το dynamic mode, ετσι για πλακα και εκανα μερικες ρυθμισεις. Το dynamic το ειχα απορριψει σαν μη αποδεκτη ποιοτητα εικονας. Μετα απο λιγες ρυθμισεις ομως επαθα την πλακα μου!! Φωτεινοτητα απειρη και μαυρο κατραμι!!! Η ψηφιακη και σκληρη υφη της εικονας εφυγε με μειωση του sharpness και το καψιμο των φωτεινων σκηνων με μια ελαχιστη μειωση του contrast. Σα να εβλεπα αλλο προβολεα!!! Χρωματα δυνατα και λιγο πουσαρισμενα (οπως μου αρεσει, γι'αυτο και δεν πειραξα το χρωμα καθολου) μαυρο απυθμενο, φωτεινοτητα τεραστια και κανενα καψιμο ή απωλεια λεπτομερειας στα φωτεινα και στα σκοτεινα πλανα αντιστοιχα... Σε Α-Β συγκριση με το cinema3, το dynamic με τις ελαχιστες αυτες ρυθμισεις νικαει κατα κρατος!!! Και να σκεφτεις οτι στο cinema3 εβγαλα τα ματια μου μεχρι να πετυχω την καλυτερη εικονα!! Οσοι εχουν τον 900αρη νομιζω οτι πρεπει τουλαχιστον να δοκιμασουν!! Δεν θα χασετε!! Πολυ θα ηθελα να δω τωρα τον 900αρη διπλα-διπλα με τον Optoma...
:twisted: 
:twisted: