Panasonic AX200 – Da-Lite HCMW 106'' 16:9

Reaction score
0
Έχει κανένας το συνδυασμό αυτό;
Θα μπορούσε να μου πει αν το μαύρο και η φωτεινότητα διορθώνετε αισθητά από το να το ρίχνεις σε ένα απλό τοίχο με πλαστικό χρώμα βαμμένο;
<o:p> </o:p>
Έχω τον pany και σκέφτομαι την αγορά αυτού του πανιού, να προχωρήσω;

Reaction score
0
Θα είμαι σε θέση να σου απαντήσω σε 15 ημέρες. Έχω το πανί που προανέφερες και σε λίγες μέρες θα έχω και τον προβολέα που επίσης προανέφερες. Απλά να σου πω ότι το πανί είναι ήδη στημένο και περιμένει τον προβολέα και παρατήρησα ότι με λίγες δοκιμαστικές χρήσεις που του έκανα (δοκιμαστικά ανεβοκατεβάσματα) το πανί ήδη έχει κάνει καμπύλες ...wall_1<!--[if gte vml 1]><v:shapetype id="_x0000_t75" coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" filled="f" stroked="f"> <v:stroke joinstyle="miter"/> <v:formulas> <v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"/> <v:f eqn="sum @0 1 0"/> <v:f eqn="sum 0 0 @1"/> <v:f eqn="prod @2 1 2"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @0 0 1"/> <v:f eqn="prod @6 1 2"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="sum @8 21600 0"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @10 21600 0"/> </v:formulas> <v:path o:extrusionok="f" gradientshapeok="t" o:connecttype="rect"/> <o:lock v:ext="edit" aspectratio="t"/> </v:shapetype><v:shape id="_x0000_i1025" type="#_x0000_t75" alt="" style='width:24pt; height:24pt'/><![endif]--><!--[if !vml]--><!--[endif]-->

για τα περαιτέρω σε μερικές μέρες.

Reaction score
0
Αποστόλη (oppohellas) θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια στο θέμα αγοράς πανιού

Είσαι πραγματικά από τους λίγους στο χώρο που είσαι πρώτα χομπίστας και μετά επιχειρηματίας.

Ευχάριστη έκπληξη και τα ηχεία της Atlantic Technology που είχες στο μαγαζί ιδιαίτερα τα μικρά στο μάτι ηχεία της σειράς αλλά τεράστια στο αυτί. Αξίζει πραγματικά κάποιος να τα ακούσει πριν αποφασίσει για αγορά ηχείου

Σε ευχαριστώ και πάλι Αποστόλη για την βοήθεια.

Reaction score
10
Αποστόλη (oppohellas) θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια στο θέμα αγοράς πανιού

Είσαι πραγματικά από τους λίγους στο χώρο που είσαι πρώτα χομπίστας και μετά επιχειρηματίας.

Ευχάριστη έκπληξη και τα ηχεία της Atlantic Technology που είχες στο μαγαζί ιδιαίτερα τα μικρά στο μάτι ηχεία της σειράς αλλά τεράστια στο αυτί. Αξίζει πραγματικά κάποιος να τα ακούσει πριν αποφασίσει για αγορά ηχείου

Σε ευχαριστώ και πάλι Αποστόλη για την βοήθεια.
Τι μ ευχαριστεις, αφου και καφε δεν ειπιατε και σας φλομωσα με τα τσιγαρα.
Κατα τα αλλα το συγκεκριμενο πανι της Dalite που μου κανει παρεα απο το Φεβρουαριο-Μαρτιο δε θυμαμαι, εχει δειξει οτι ειναι αξιοπρεπεστατο, με σοβαρη κατασκευη και χοντρο πανι.
Ειδικα με τις πρωτες χρησεις που του εκανα θα επρεπε να μου εχει κανει ζαρες αλλα δεν εκανε.
Τον πιο πολυ καιρο το εχω κατεβασμενο και που και που το ανεβαζω
Το μονο μειον που θα του εβαζα ειναι οτι, πρεπει να βρεις τη σωστη γωνια οταν το κατεβαζεις για να κλειδωσει αμεσως.
Επισης του λειπει ενα φρενο στο ανεβασμα. Δεν ξερω αν εχουν οι αλλες οθονες τετοιο αλλα εδω εχουν βαλει στις σιτες των παραθυρων γιατι να μη βαλουν στις οθονες......μη βαρατε...
Ο Panasonic μου αρεσε, αν και οπαδος της αλλης οχθης.
Δεν ειδα κοτετσοσυρμα ουτε απο κοντα.....φωτεινος, αλλα και δυσκολος στο ρυθμισμα αφου λιγο που ασχοληθηκαμε με το DVE δεν καταφεραμε να βγαλουμε ακρη με contrast/brightness. Ετσι τον ρυθμισαμε με το ματι....αναφεροντας πολλες φορες τα ονοματα μερικων αστερων του ρυθμισματος και των παττερν.
Τον συστηνω ανεπιφυλακτα.

Οσο για τα Atlantic, παρ ολο που τα αγαπημενα μου 6200 μας συντροφευαν καθ ολη τη δοκιμη σε χαμηλους σχετικα τονους για να μπορουμε να μιλαμε, οταν περασαμε για λιγο στον ηχο.... το μεγεθος των μικρων 920 ειναι αποτρεπτικο για καποιον που δεν τα εχει ακουσει.
Οποτε οταν περι ηχειων εδειξα τα αλλα αγαπημενα μου τα μικρα και εισεπραξα την απαντηση....ε οχι και αυτα τα μικρα....
τα συνδεσα χωρις sub πανω στο θηριο και οι φιλοι μου κοιτουσαν πισω τις συνδεσεις μηπως επαιζε κι αλλο ηχειο μαζι τους.
Δυστυχως ομως μονο ενα καλωδιο φευγει για καθε καναλι απο τον τελικο.

Αντε και εις αλλα με υγεια......:happy_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid