Panasonic DMP-BD50 vs Sony BDP-S550. Τί λέτε;

Reaction score
3.085
Είναι η πρώτη φορά που δεν αισθάνομαι την ανάγκη να βιαστώ.

Κι άλλες φορές δεν βιάστηκα, αλλά αυτή η ρημάδα η ανάγκη με έτρωγε.

Τώρα όμως δεν βιάζομαι.

Το Panasonάκι κυκλοφορεί ήδη στην Ευρώπη και οσονούπω και στην Ελλάδα. Κοντά στο 600άρι.

Το Sonάκι δεν το βλέπω σύντομα, λένε το φθινόπωρο στην Αμέρικα, ίσως ταυτόχρονα και στην Ευρώπη ίσως και αργότερα, με μικρή ή μεγάλη χρονική διαφορά (ουδείς ξέρει).

Όμως...

Το πρώτο έχει αναλογική έξοδο 5.1. Το δεύτερο λένε ότι θα έχει 7.1.

Και τα δύο ενσωματωνούν τους τελευταίους αποκωδικοποιητές όλων των σύγχρονων φορμά (Dolby True HD, DTS-MA/HD κλπ.).

Τα "ρεπόρτα" λένε πως και τα δύο εξάγουν αναλογικά ΟΛΑ τα φορμά, πράγμα που με ενδιαφέρει ΑΠΟΛΥΤΑ.

Τα ερωτηματικά μου είναι:

1) Τα εξάγουν όντως ΟΛΑ αναλογικά;
2) Το Sony έχει όντως 7.1 έξοδο;
3) Η τιμή του θα είναι παραπλήσια με του Panasonic;
4) Το Sony θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, ή θα πάει για το 2009;

Διότι - εφ' όσον δήλωσα πως δεν βιάζομαι - μπορώ να περιμένω το Sony. Αλλά αν αξίζει τον κόπο, μόνο.

Η γνώμη σας (και η γνώση σας επί των ερωτήσεών μου);

Reaction score
0
Απάντηση: Panasonic DMP-BD50 vs Sony BDP-S550. Τί λέτε;

Περιμένεις να έρθει το Panasonic(όπως κι εγώ :137:) κι αν σου κάνει το παίρνεις.....αν δεν σου κάνει τότε αναγκαστικά περιμένεις και το Sony για να τα συγκρίνεις.........:121:

1)Ναι.
2)Άγνωστο.
3)Άγνωστο.
4)Άγνωστο.

:138:

Reaction score
3.085
Re: Απάντηση: Panasonic DMP-BD50 vs Sony BDP-S550. Τί λέτε;

Περιμένεις να έρθει το Panasonic(όπως κι εγώ :137:) κι αν σου κάνει το παίρνεις.....αν δεν σου κάνει τότε αναγκαστικά περιμένεις και το Sony για να τα συγκρίνεις.........:121::138:
Συμφωνούμε, γενικά. Το Panasonic δεν χρειάζεται να το περιμένω, πάντως. Όπως είπα, ήδη κυκλοφορεί κοντά στο 600άρι (με τα μεταφορικά).

1)Ναι.
2)Άγνωστο.
Δηλαδή, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα έχει 5.1 ή 7.1 αναλογική έξοδο;
Είναι δηλαδή, το θέμα υπό συζήτηση, ήτοι δεν έχει ακόμα τελεσφορήσει;

3)Άγνωστο.
4)Άγνωστο. :138:
ΟΚ, για αυτά τα 2 τελευταία αντιλαμβάνομαι πως είναι δύσκολο ή και αδύνατο να ξέρουμε τώρα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic DMP-BD50 vs Sony BDP-S550. Τί λέτε;

Δηλαδή, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα έχει 5.1 ή 7.1 αναλογική έξοδο;
Είναι δηλαδή, το θέμα υπό συζήτηση, ήτοι δεν έχει ακόμα τελεσφορήσει;
Και για το DMP-BD50 μερικούς μήνες πριν κυκλοφορήσει υπήρχαν φήμες ότι θα έχει 7.1 είσοδο αλλά τελικά βγήκε με 5.1......το ίδιο μάλλον θα ισχύει και για το Sony....ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος.....:117:

Reaction score
3.085
Τελικά, αναμένεται Νοέμβριο και με 7.1

Και για το DMP-BD50 μερικούς μήνες πριν κυκλοφορήσει υπήρχαν φήμες ότι θα έχει 7.1 είσοδο αλλά τελικά βγήκε με 5.1......το ίδιο μάλλον θα ισχύει και για το Sony....ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος.....:117:
Οι πληροφορίες λένε (έγινε ήδη review από τους Γερμανούς) πως έρχεται τον Νοέμβριο. Στα 439 Ευρώ, λέει το review. Και με 7.1 έξοδο τελικά!

Στα Γερμανικά:

http://www.areadvd.de/hardware/2008/sony_bpd_s550.shtml

Μπορείτε να την μεταφράσετε (σχεδόν τέλεια) στα Αγγλικά με το babelfish της Yahoo/Altavista:

http://babelfish.yahoo.com/?=avbbf-xxen

Οδηγίες Μετάφρασης για τους αρχικούς χρήστες της ιστοσελίδας.

Α. Το πρώτο (πάνω) παράθυρο είναι για μετάφραση κειμένων. Εισάγεις το κείμενο που θέλεις (έχει πάρα πολλές επιλογές από και προς ποιά γλώσσα θέλεις, συμπεριλαμβανομένων και των Ελληνικών) και αφού επιλέξεις ποιές γλώσσες θέλεις, η μετάφραση γίνεται αυτόματα, με το πάτημα του κουμπιού "Translate".

Β. Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για μετάφραση ολόκληρης ιστοσελίδας, που είναι στο δεύτερο (κάτω) παράθυρο. Εκεί εισάγεις με copy-paste ολόκληρο το pathname της ιστοσελίδας και αφού επιλέξεις από και προς ποιά γλώσσα θέλεις, με το πάτημα του "Translate" γίνεται η μετάφραση.

Tip 1: Το Babelfish έχει ήδη προ-τυπωμένο το "http://". Με το copy-paste, αυτό μπορεί να ξανα-κοπιαριστεί. Καλό είναι ο χρήστης να το προσέξει.

Tip 2: Ότι μεταφράσει η ιστοσελίδα, μεταφέρεται ΚΑΙ στις επόμενες σελίδες του αρχικού (original) site, καθώς και στις όποιες παραπομπές του, μεταφρασμένο από και προς την γλώσσα που έχει επιλέξει ο χρήστης. Έτσι αν το αρχικό site σε παραπέμπει σε κάτι άλλο (π.χ. σε προϊόν κάποιου ιντερνετο-μάγαζου), η παραπομπή μέσα από την μεταφρασμένη σελίδα του babelfish γίνεται αυτόματα στην γλώσσα επιλογής. Το ίδιο για κάποια από τις επόμενες σελίδες ενός review, κλπ.

Reaction score
0
Παιδιά η ερώτησή μου μπορεί να είναι παιδαριώδης, αλλά μπορείτε να μου απαντήσετε αν το PANASONIC DMP-BD50 μπορεί να αναπαραγάγει δισκάκια που έχω "κάψει" σε φορμά AVCHD; Ευχαριστώ

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Panasonic DMP-BD50 vs Sony BDP-S550. Τί λέτε;

Παιδιά η ερώτησή μου μπορεί να είναι παιδαριώδης, αλλά μπορείτε να μου απαντήσετε αν το PANASONIC DMP-BD50 μπορεί να αναπαραγάγει δισκάκια που έχω "κάψει" σε φορμά AVCHD; Ευχαριστώ
Kανονικα δεν θα πρεπει να υπαρχει προβλημα…

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef