- Reaction score
- 3.085
Είναι η πρώτη φορά που δεν αισθάνομαι την ανάγκη να βιαστώ.
Κι άλλες φορές δεν βιάστηκα, αλλά αυτή η ρημάδα η ανάγκη με έτρωγε.
Τώρα όμως δεν βιάζομαι.
Το Panasonάκι κυκλοφορεί ήδη στην Ευρώπη και οσονούπω και στην Ελλάδα. Κοντά στο 600άρι.
Το Sonάκι δεν το βλέπω σύντομα, λένε το φθινόπωρο στην Αμέρικα, ίσως ταυτόχρονα και στην Ευρώπη ίσως και αργότερα, με μικρή ή μεγάλη χρονική διαφορά (ουδείς ξέρει).
Όμως...
Το πρώτο έχει αναλογική έξοδο 5.1. Το δεύτερο λένε ότι θα έχει 7.1.
Και τα δύο ενσωματωνούν τους τελευταίους αποκωδικοποιητές όλων των σύγχρονων φορμά (Dolby True HD, DTS-MA/HD κλπ.).
Τα "ρεπόρτα" λένε πως και τα δύο εξάγουν αναλογικά ΟΛΑ τα φορμά, πράγμα που με ενδιαφέρει ΑΠΟΛΥΤΑ.
Τα ερωτηματικά μου είναι:
1) Τα εξάγουν όντως ΟΛΑ αναλογικά;
2) Το Sony έχει όντως 7.1 έξοδο;
3) Η τιμή του θα είναι παραπλήσια με του Panasonic;
4) Το Sony θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, ή θα πάει για το 2009;
Διότι - εφ' όσον δήλωσα πως δεν βιάζομαι - μπορώ να περιμένω το Sony. Αλλά αν αξίζει τον κόπο, μόνο.
Η γνώμη σας (και η γνώση σας επί των ερωτήσεών μου);
Κι άλλες φορές δεν βιάστηκα, αλλά αυτή η ρημάδα η ανάγκη με έτρωγε.
Τώρα όμως δεν βιάζομαι.
Το Panasonάκι κυκλοφορεί ήδη στην Ευρώπη και οσονούπω και στην Ελλάδα. Κοντά στο 600άρι.
Το Sonάκι δεν το βλέπω σύντομα, λένε το φθινόπωρο στην Αμέρικα, ίσως ταυτόχρονα και στην Ευρώπη ίσως και αργότερα, με μικρή ή μεγάλη χρονική διαφορά (ουδείς ξέρει).
Όμως...
Το πρώτο έχει αναλογική έξοδο 5.1. Το δεύτερο λένε ότι θα έχει 7.1.
Και τα δύο ενσωματωνούν τους τελευταίους αποκωδικοποιητές όλων των σύγχρονων φορμά (Dolby True HD, DTS-MA/HD κλπ.).
Τα "ρεπόρτα" λένε πως και τα δύο εξάγουν αναλογικά ΟΛΑ τα φορμά, πράγμα που με ενδιαφέρει ΑΠΟΛΥΤΑ.
Τα ερωτηματικά μου είναι:
1) Τα εξάγουν όντως ΟΛΑ αναλογικά;
2) Το Sony έχει όντως 7.1 έξοδο;
3) Η τιμή του θα είναι παραπλήσια με του Panasonic;
4) Το Sony θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, ή θα πάει για το 2009;
Διότι - εφ' όσον δήλωσα πως δεν βιάζομαι - μπορώ να περιμένω το Sony. Αλλά αν αξίζει τον κόπο, μόνο.
Η γνώμη σας (και η γνώση σας επί των ερωτήσεών μου);