Panasonic Plasma TV

Reaction score
38
Καλησπέρα φίλοι μου, με λένε Δημήτρη και είμαι νέο μέλος στο Site (το οποιο μου φάνηκε πολύ χρήσιμο! αυτο τον καιρό θα αγοράσω μια TV Panasonic Plasma 3D και ενα Bluray player και θα ήθελα να μου πείτε την γνωμη σας για την επιλογή μου μιας και δεν ειμαι τοσο εμπειρος σε αυτα. Τα μοντέλα που θα πάρω ειναι τα παρακάτω:

Panasonic TX-P42VT30E Plasma 3D TV
Panasonic DMP-BDT310EG 3D Blu-ray Player

(την θέλω καθρά για ταινίες και οχι για κανάλια και παιχνιδομηχανες)

Ειναι καλή επιλογή; θα μου είναι πολυ χρήσιμη η γνώμη σας.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Panasonic Plasma TV

Καλώς ήρθες!!

H τηλόραση είναι κορυφαία ως επιλογή αλλά μικρή σε μέγεθος.
Για κοίτα σε τι τιμές είναι οι μεγαλύτερες σε διάσταση αλλά ένα σκαλοπάτι κάτω gt30 ή και st30.

Reaction score
38

Δεν μπορώ να παρω μεγαλύτερη λόγο απόστασης απο εκεί που θα βλέπω σε σχέση με την TV. Μεγαλύτερη νομίζω θα ήταν υπερβολή για τα 2.50 με 3 μέτρα. κάνω λάθος σε αυτό;

Reaction score
38

Τώρα είδα οτι υπάρχει αυτή που μου είπες σε 46''

TX-P46GT30E Plasma 3D TV 46''

Αυτό το μέγεθος το βλέπεις καλύτερο η ειναι μικρη διαφορα;

σαν μοντέλο εχει διαφορές απο την VT;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Θές μίνιμουμ 46άρα,μη σου πώ και 50άρα για τέτοια απόσταση ειδικά και λόγω του 3d
Οι διαφορές σε σχέση με την gt30 είναι ελάχιστες(αφορούν κυρίως κάοιες ρυθμίσες χρήσιμες στο calibration της) και προσωπικά θα την προτιμούσα σε 46'' ή και μεγαλύτερη έναντι της vt σε 42''.
Κοίτα παντως και τις Samsung.

Reaction score
38

σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορείες!!!

εχω δει μια Samsung την PS50C6900 αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιολογή.

ειναι καλή αυτή;

Reaction score
0

Εγω παντως στα 3 και κατι μετρα βλεπω σε 60 αρα χωρις απολυτος κανενα θεμα.
Ενταξει τα SD τις Νοβα ειναι λιγο μουφα αλλα τα SD απο media player βλεπονται μια χαρα.

Reaction score
38

επειδη μέτρησα ακριβως η αποσταση ειναι 2 μέτρα και κάτι

Reaction score
38

51'' αρα έχω δεί την Samsung PS51D6900 την ξέρετε λέει τίποτα σε σχέση με την Panasonic; που θέλω μου βάλατε ιδέες τώρα :105:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορείες!!!

εχω δει μια Samsung την PS50C6900 αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιολογή.

ειναι καλή αυτή;
Πολύ καλή αλλά το περσινό μοντέλο.
51'' αρα έχω δεί την Samsung PS51D6900 την ξέρετε λέει τίποτα σε σχέση με την Panasonic; που θέλω μου βάλατε ιδέες τώρα :105:
Αυτό είναι το νέο μοντέλο αλλά δεν έχω κάποιο αξιόπιστο review μέχρι στιγμής.
Πάντως απ ότι διαβάζω δεξια-αριστερά φαίνεται να είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι,όπως και οι Πανασονικ.

Reaction score
38

Ok, σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, με βαση αυτα θα το σκεφτώ και θα πράξω ανάλογα.

Reaction score
38

Μετα από επίσκεψη σε κατάστημα αποφάσισα να πάρω την Panasonic TX-P50VT30E Plasma 3D.

Απλά έμεινα άναυδος τίποτα άλλο (μάλλον θα την έχω το σάββατο).

Θα ήθελα κάποιες συμβουλές όμως για τις πρώτες ρυθήμσεις αν θέλετε να μου πείτε!

Εχω διαβάσει καποια άρθρα για τις Plasma στο site ισχύουν και για την συγκεκριμένη TV;
Για το στρώσιμο εννοώ!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλό θα ήταν να γίνει στρώσιμο τις πρώτες 200ώρες.
Απο εκεί και μετά,εφόσον μπορείς να διαθέσεις κάποιο ποσο για calibration θα ήταν ευχής έργον αν μπορούσες να το κάνεις.

Καλοθέαστη και καλώς να την παραλάβεις!
Αναμένουμε εντυπώσεις όταν με το καλό την έχείς στα χέρια σου!

Reaction score
38

Επιστρέφω έχοντας πλέον την TX-P50VT30E. Η παρθενική προβολή ήταν το Tron το οποίο είναι μια αρκετά σκοτεινή ταινία... την ίδα άνετα στην επιλογή Cinema, στην επιλογή THX χωρίς να πειράξω τις ρυθμήσεις ήταν θεοσκότεινη :111: Η δεύτερη προβολή το Avatar έδωσε ρέστα η TV . :417: και τα μουστάκια μου με την επιλογή μου! Αυτο που με κουρασε ιδικά στο Tron η συνεχόμενη αλλαγή απο 2d σε 3d και οτι η ταινια αλλες στιγμες ήταν fullscrean και αλλες με πανω κάτω μαυρες μπάρες... :101:

1. Αυτό που μου έκοψε την φόρα είναι οτι πολλές ταινιες απο τον σκληρό δεν τις υποστηρίζει (κάποια .mkv) τωρα γιατι κάποια ναι και κάποια οχι αφού είναι το ίδιο αρχείο δεν το κατάλαβα. ακομα σε κάποια μου λεει οτι δεν υποστηρίζετε η ανάλυση... τι είναι τουτο;;;;;;

2.Που είναι οι ελληνικοί υπότιτλοι; ενώ τους έχω μέσα δεν τους βλέπει... μου βγάζει κινεζικα κυριλικά :142: λατινικά... μέχρι και τουρκικα......

Στο 1 και στο 2 ας με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Kαλώς τη δέχτηκες!
1.Κοίτα στο μανιουαλ της τηλεόρασης μέχρι τι μεγέθους αρχεία υποστηρίζει και με τι καταλήξεις.Γενικά οι Πανασόνικ δεν εχουν και πολύ μεγάλες δυνατότητες απ την usb.Πάντως μπορούν να γράψουν στην usb κάτι που δεν κάνουν αλλές τηλεοράσεις.

2.Ξανακοίτα το μανιουαλ αν έχει κάποιες ρυθμίσεις για τους υπότιλους.Συνήθως η ελληνική γλώσσα είναι greek 1253 ή κάτι τέτοιο.

Πάντως αν θές να καθαρίσεις γενικά με τα mkv και τα σχετικά πάρε ένα media player.

Reaction score
38

Ναι πιστεύω ότι ο media player θα ήταν η τέλεια κίνηση για τέτοια αρχεία :444:

Reaction score
11

Καλησπερα σε ολους,νεος στην παρεα!Μια και μιλατε για 50αρες PLasma να αναφερω και την περιπτωση μου.Μολισ την παρασκευη που μας περασε,τοποθετησα την νεα μου GT30E 50'.
Οι εντυπωσεις με τη γυναικα μου ηταν αθλιες και δεν ξερω τι φταει,δεν μπορει τοσο να λαθευουμε 2 ατομα ταυτοχρονα!
Λοιπον,εχει ενα απιστευτα ενοχλητικο τρεμοπεξιμο η εικονα,τοσο στο nova,σε ολα τα καναλια του,οσο(και ακομα χειροτερα)με το Pc μου που ειναι ολοκαινουριο.Το ασπρο ειναι γκρι-μπλε και γενικα τα χρωματα με παραπεμπουν σε τηλεορασης αθλιας ποιοτητας.Με το blu ray δεν αντιμετωπισαμε προβληματα,ενω στο dvd ηταν αναμικτα τα συναισθηματα.Το βασικο ειναι πως απο εκει που περιμενα σαν τρελος την τηλεοραση και εριξα και μια περιουσια για να την αποκτησω)και γυαλια)τωρα το να κατσω να δω τηλεοραση η υπολογιστη,το σκεφτομαστε μια και δυο φορες.Ημαρτον!
Βοηθεια!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Δεν ξέρω αν είναι θέμα στρωσίματος.
Το χρωματικό μου μυρίζει λαθος ρυθμίσεις εικόνας ή κακό υλικό αναπαραγωγής.
Το τρεμοπαίξιμο δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι και τι εννοείς.

Υ.Γ.Αν είσαι Αθήνα μπορώ να πεταχτώ να την δούμε μαζί.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas