Panasonic PT-AE2000U

Reaction score
0
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο αξίζει ο projector του τίτλου σαν μεταχειρισμένος (πάνω κάτω) και γενικά αν αξίζει σαν projector 1080p. Μου τον δίνει ένας γνωστός μου και θα ήθελα την γνώμη κάποιου έμπειρου στους προβολείς για το πόσα χρήματα να δώσω.

Reaction score
807
Απάντηση: Panasonic PT-AE2000U

Αν και ποιοτικη κατασκευη, εχει ξεπεραστει πολυ σαν προβολεας (ποιοτητα εικονας).
Ο epson 3600 των 1300ε του ριχνει κανονικα (εκτος απο ποιοτητα κατασκευης).
Ακομα και τον benq w1000+ των 1000ε θα προτιμουσα εναντι του 2000.

Reaction score
0

Καλό μου ακόυγεται ότι είναι ποιοτική κατασκευή μιας και δεν έχει εγγύηση. Από ποιότητα εικόνας δεν είμαι απο αυτούς που ψάχνουν το καλύτερο να φανταστείς ότι αυτή τι στιγμή έχω ένα ACER PD113P DLP και ήθελα να πάω σε ένα FULLHD. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μήν είναι χειρότερος (πέρα απο την native ανάλυση) από αυτόν που έχω. Αν θα τον έπαιρνες εσύ πόσα θα έδινες +-.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.474

Όχι χειρότερος δεν είναι.

Εγώ θα έδινα κάτω από χιλιάρικο.

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.474

Θα έλεγα καλή τιμή.

abcd

Super Moderator
Reaction score
111.474

Ναι έχει δίκιο ο Νέλσον δεν το σκέφτηκα.

Αν θέλει λάμπα, ψάξε πόσο κάνει η καινούρια και βάλ' τα κάτω να δεις αν σε συμφέρει.

Reaction score
807

500ε ειναι πολυ καλα.Απλα δες να εχει κατω απο 500 ωρες κατα προτιμηση.

Reaction score
0

Αυτή η καταραμένη λάμπα τα κάνει όλα. Πώς όμως θα καταλάβω αν δεν έχει γίνει μηδενισμός στον μετρητή της λάμπας; Η μήπως δεν γίνεται μηδενισμός;

Reaction score
1

Πώς όμως θα καταλάβω αν δεν έχει γίνει μηδενισμός στον μετρητή της λάμπας; Η μήπως δεν γίνεται μηδενισμός;

Σε όλους τους προβολείς μπορεί να γίνει μηδενισμός των ωρών λειτουργίας της λάμπας μέσα από τα μενού του προβολέα ή με συνδυασμό κάποιων πλήκτρων από το τηλεχειριστήριο (κυρίως στα παλαιότερα μοντέλα προβολέων). Εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω κάποιο προβολέα που δεν μπορεί να μηδενίσει τις ώρες λειτουργίας της λάμπας.

Σε κάποιους προβολείς υπάρχουν δύο μετρητές, ένας που μετράει τις ώρες λειτουργίας της εκάστοτε λάμπας, και ένας δεύτερος που μετράει τις συνολικές ώρες λειτουργίας του προβολέα. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις για το εάν έχει γίνει ή όχι μηδενισμός των ωρών λειτουργίας της λάμπας.

Βρες και κατέβασε το owners manual του Panasonic 2000, για να διαπιστώσεις τον τρόπο με τον οποίο μηδενίζει τις ώρες λειτουργίας της λάμπας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.331
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis