- Reaction score
- 15.548
...και καλύτερο 'μαύρο' και 15% περισσότερη φωτεινότητα στην θέαση,πιο 'πλούσια' και 'ζωντανά' κόκκινα....φοβερό 3D.....όλα καλά...Λες....:112::116:
Τι εννοεις βρε..?...
...ποιος λες να τον φέρει για θέαση;;;τον '4000' τον είχες δει κάπου;;;
Αν τον είδες σε κάποιο μαγαζί στημένο...Τι εννοεις βρε..?
Κοιτα..........και καλύτερο 'μαύρο' και 15% περισσότερη φωτεινότητα στην θέαση,πιο 'πλούσια' και 'ζωντανά' κόκκινα....φοβερό 3D.....όλα καλά...
για αυτήν την 'καταραμένη' ίριδα δεν λένε τίποτα κι ανησυχώ:116:
:204:Ωραία:107:
Αρα πολύ πιθανό να φέρουν και τον '5000'...να τον δεις κι αυτόν,να μας πεις...μακάρι να τον φέρουν τον Σεπτέμβρη,όπως λένε...
...πάρε και τον Zizik μαζί....να μας πει κι αυτός:119:...
που όλο εδώ είναι...αλλά ''άνετος' κι 'ωραίος'...σιγά μην ασχοληθεί πλέον με λάμπες....πες κάτι βρε...ακόμα σε περιμένω:105:
Αν μπορείς πες και σε ποιο κατάστημα σε εξυπηρέτησαν με αυτόν τον τρόπο.....αλλοιώς πες το μου στο αυτί:116:Και δεν πηρα καινουριο....αλλα demo με 60ωρες με καλυτερη τιμη κιολας.
Μαλιστα βαλαμε και ως 4000 ευρα προβολεα διπλα του....
καμια 10αρια προβολεις βαλαμε..
Μαλιστα......αυτα εχουν τα μεγαλοστελεχη :116:.....μαθαινουν τι-που κ.λ.π.Άντε να πω. Ξέρω ποιός θα πάρει τον πρώτο μόλις έρθει. Και θα τον δούμε.
Ηχοεκφραση Μανο μου....Αν μπορείς πες και σε ποιο κατάστημα σε εξυπηρέτησαν με αυτόν τον τρόπο.....αλλοιώς πες το μου στο αυτί:116:
σίγουρα όμως να πεις και τους άλλους εννιά,που απέρριψες για χάρη του Panny.....πολύ ενδιαφέρον νομίζω:118:
Αυτόν θα έπαιρνα εγώ....σίγουρα:137:....αλλα φτασαμε και ως τον 86
Ποιος αλήθεια,ποιος;;;:121:Άντε να πω. Ξέρω ποιός θα πάρει τον πρώτο μόλις έρθει. Και θα τον δούμε.
Στον γάμο του J.D;;;:137:Θα έρθω Μανώλη, το πότε είναι το θέμα.
Το προβόλι θα 'σκίσει':105: