Panasonic TH-42PZ70E - Μαζική Αγορά

Reaction score
0
Για όσους έχετε διαβάσει το προηγούμενο thread για αυτή την τηλεόραση ξέρετε τι έχει παιχτεί μέχρι τώρα. Για όσους δεν γνωρίζουν, δηλώστε σε αυτό το thread ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη τηλεόραση για να δούμε αν μπορούμε να μαζέψουμε κάποια άτομα ώστε να πετύχουμε μία καλή τιμή. Αν θέλετε δείτε και το άλλο thread.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=40839

Αυτή τη στιγμή την τηλεόραση μπορούμε να την έχουμε 15-16 Οκτωβρίου και ξεκινάμε με 2.000€.

Αν ενδιαφέρεστε σοβαρά πείτε το παιδιά μήπως καταφέρουμε κάτι.

Reaction score
802
Nωρις τα παρατατε.
1950 εχει ηδη στην στοα Φεξη...
Full hd plasma απο κορυφαιο κατασκευαστη θα επρεπε να ειναι στην κορυφη των επιλογων.

Reaction score
0
Εγώ την παρήγγειλα και σε καλύτερη τιμή από αυτή που αναφέρεις. Τώρα αν αρχίσει κόσμος να ενδιαφέρεται μπορώ να κανονίσω κάτι και στο μέλλον.

Reaction score
0
Έχω ατομική επιχείρηση με έδρα τις Κυκλάδες όπου υπάρχει μειωμένο ΦΠΑ 13%. Η τελική τιμή μου βγήκε στα 1.870 €. Το θέμα είναι ότι ήθελα να αποφύγω αυτή τη διαδικασία γι' αυτό είπα να το πάμε με μαζική αγορά αλλά αφού δεν φάνηκε να προχωράει δεν πειράζει. Την ήθελα την τηλεόραση οπότε το προχώρησα.

Reaction score
164
Οι ομαδικές αγορές δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, ιδίως για προϊόντα που δεν έχει δει κανένας. Και υποθέτω ότι ελάχιστοι θα έχουν στο πορτοφόλι τους δύο χιλιάρικα που περισσεύουν ώστε να δηλώσουν συμμετοχή αμέσως. Οι προηγούμενες ομαδικές είχαν μερικές εβδομάδες προθεσμία...

Reaction score
0
Το thread παραμένει ανοιχτό οπότε αν μαζευτεί τελικά κόσμος το κοιτάζω δεν έχω πρόβλημα.

Reaction score
1
Κι εμένα με ενδιαφέρει πάντως η συγκεκριμένη.
Αν και στο club των αναποφάσιστων, άρχισα να κλίνω προς τις plasma, λόγω αίσθησης πως τα καταφέρνουν καλύτερα στο τηλεοπτικό σήμα. Από τη στιγμή που οι KURO είναι απλησίαστες, αυτή η Panasonic μου φαίνεται για best buy...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef