Panasonic TX-L37E30E

Reaction score
0
Καλησπέρα,σκέφτομαι να αγοράσω την παραπάνω Tv,αλλά δεν έχω βρει σχόλια πουθενά στο Net,την έχει κάποιος να μου πεί γνώμη η΄τελος πάντων κάποιος που να έχει ακούσει κάτι?Στο plasio και στο public,δεν τις έχουν σε δείγματα,μόνο στις αποθήκες.Από ότι είδα στο site της Panasonic eίναι καινούργια σειρά και γράφει κάτι για καινούργιες τεχνολογίες βελτίωσης της εικόνας κτλ.Η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 2,5 μέτρα και δεν θέλω να πάρω μεγαλύτερες ίντσες,είχα μία 40αρα.Οπότε μη μου προτείνετε αλλα μοντέλα και καλά καλύτερα.Επίσης θέλω led,οπότε μην μπειτε στον κόπο για κάλες lcd,plasma κτλ,θέλω LED,EDGE LED,δεν με ενδιαφέρει.Τέσπα,για να μην πολυλογώ η συγκεκριμένη με καλύπτει απόλυτα με τα χαραχτηριστικά της και την έχω βρει μέσω γνωστού στα 550,πάρα πολύ καλή τιμή δλδ,από τα 650 που αρχίζει!Και δεν θέλω να τα ξεπεράσω με τπτ.Ευχαριστω.
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-L37E30E-LED-TV-37.htm

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Panasonic TX-L37E30E

Επίσης θέλω led,οπότε μην μπειτε στον κόπο για κάλες lcd,plasma κτλ,θέλω LED,EDGE LED,δεν με ενδιαφέρει.
Όπως το γράφεις φαίνεται να μην σε ενδιαφέρει edge led,κάτι το οποίο είναι η συγκεκριμένη τηλεόραση.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.838
Γιώργο, νομίζω ότι ο φίλος εννοεί ότι θέλει μόνο αυτή, και θα ήθελε τη γνώμη κάποιου που την έχει δει.

Reaction score
0
Παιδιά δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από led,γιατί όπως θα πουλήσω την 40αρα full hd που έχω τώρα,έτσι θέλω και μετά από 3 χρόνια,αν μου την δώσει,να μπορώ να πουλήσω και αυτή και όπως καταλαβένετε και οι lcd και οι plasma,θα είναι δεινόσαυροι.Εκτός αυτού,δεν πιστεύω να υπάρχουν tv's με τέτοια διαφορά στην ποιότητα,στα συγκεκριμένα χρήματα που ψάχνω.Ότι μπορώ να βρώ κάτι σε μεγαλύτερες ίντσες,το ξέρω,αλλα δεν με ενδιαφέρει.Αυτο που λέει ο Γιάννης,υπάρχει κάποιος που να την έχει δει,που να έχει διαβάσει κάποιο συγκριτικό κτλ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos