PANASONIC TX-P 42V10E - ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ PDP

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους!!!

Μετά από μια άκρως ικανοποιητική "συμβίωση" 2 ετών με τη SONY 40W3000 και όπως λέει και ο τίτλος, στροφή πλέον σε πλάσμα....

Χθες το απόγευμα έγινε η παραγγελία της και σήμερα το βράδυ αναμένεται η "κυρία" να μου παραδοθεί στο σπίτι με όλες τις τιμές (έχε χάρη που δεν έχω και πολύ χώρο, αλλιώς 50άρα θα αγόραζα)! Η παλιά πλέον τηλεόραση θα πάει στο εξοχικό ως δώρο στον πατέρα μου (ελέω και των επερχόμενων ψηφιακών καναλιών, η θέαση θα είναι καλύτερη και απολαυστικότερη σε σχέση με την 25ετίας crt Nordmende) και στο σπίτι θα εγκατασταθεί η neo pdp την οποία έχω δει σε αρκετά μαγαζιά, μου αρέσει η εικόνα της και από ότι λένε όλοι, αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά της.

Έχω όμως μια ερώτηση να κάνω σχετικά με το στρώσιμο της tv - μπορώ το σχετικό υλικό break-in να το γράψω σε κάρτα sd και να το παίζει η τηλεόραση και αν ναι, ποια ακριβώς είναι η διαδικασία εγγραφής, τύπος αρχείου, κλπ.

Αν μπορεί κάποιος γνώστης να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πολύ.

Οσονούπω και οι εντυπώσεις, σχόλια, κλπ....

Reaction score
0
Καλημέρα, δε μου απάντησε κανένας, αλλά δε πειράζει, βρήκα τη λύση από αλλού...

Ένα πράγμα θέλω να πω μόνο - η τελεόραση είναι άπαιχτη από όλες τις μεριές: κίνηση, χρώματα, αντίθεση, καθαρότητα και ευκρίνεια, ακόμη και ο ήχος είναι πολύ καλός, ένα χωριστό 5.1 σύστημα χρειάζεται για τις ταινίες βέβαια...

Δε φανταζόμουν ποτέ ότι μια πλάσμα θα είχε τέτοιο πλεονέκτημα έναντι των lcd - στα καταστήματα που τις έβλεπα όλες δίπλα δίπλα, η "δυναμική" εικόνα των lcd επισκίαζε αυτή των plasma - αλλά η τελευταία κερδίζει τον τηλεθεατή σε οικιακό χώρο, με τη φυσικότητα των χρωμάτων και της κίνησης, χωρίς τεχνουργήματα και ψηφιακή επεξεργασία των χρωμάτων και της κίνησης.

Όπως και να το κάνουμε εν τέλει, καλό το παραμύθι που μας σερβίρει το μάρκετινγκ (λέγε με led tv), αλλά αν θες να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι, πας αλλού...προσωπική μου γνώμη βέβαια, μην παρεξηγηθώ!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Καλορίζικη!!!
Υπάρχει εδώ θέμα με το στρώσιμο των plasma tv,αν και λίγο παλιό.
Τελικά μπορεί να γίνει αυτό και μεσω κάρτας ή θέλει player αποκλειστικά?

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.650
Απάντηση: PANASONIC TX-P 42V10E - ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ PDP

Με γεια κι από εμένα και καλές θεάσεις!

Να σου ζητήσω μια χάρη, μια που δε μπορώ να βρω αυτή την τηλεόραση στην περιοχή μου, για να κρίνω εξ ιδίων; Μπορείς μήπως να σχολιάσεις την ποιότητα της εικόνας των τηλεοπτικών προγραμμάτων (και εν γένει interlaced SD υλικού), κυρίως όσον αφορά την ευκρίνεια κατά την κίνηση και την απουσία "δοντιών" στις ακμές των κινούμενων αντικειμένων;
Ακόμα καλύτερα, αν μπορούσες να συγκρίνεις με την απόδοση κάποιων μοντέλων που θεωρούνται ότι έχουν πολύ καλούς de-interlacers/scalers, όπως οι Kuro ή οι σειρές 6/7/8 της Samsung.

Reaction score
0
Το στρώσιμο γίνεται ΚΑΙ μέσω sd card, αυτό κάνω και εγώ τώρα....το αρχείο υπάρχει μέσα στο link του sticky topic που αναφέρεσαι και είναι στο μέσον περίπου της σελίδας!

Όσον αφορά το sd υλικό, μπορώ να πω ότι ο scaler της τηλεόρασης δουλεύει άψογα και έχοντας ενεργοποιημένο και το 3D Comb Filter, βλέπεις 3D animation ακόμη και στις ταινίες του '60!!! εξαίρεση η ΝΕΤ και η ΕΤ1 (λιγότερο), κανάλια τα οποία εξ ορισμού δεν έχουν τόσο καλή εικόνα και γιαυτό η ποιότητά τους δε συγκρίνεται με αυτή του mega, star, alter, skai, κλπ.

Βέβαια έχω φάτσα φόρα τις κεραίες στον Υμηττό, εξού και η κρυστάλλινη εικόνα στο τηλεοπτικό, αν δε γυρίσει η πλατφόρμα σε ψηφιακή, δε το συζητώ, πάρτυ θα κάνω!!!

Με την W3000 είχα με τον καιρό παράπονα στην κίνηση ειδικά όταν έβλεπα ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, καθώς και αρκετές φορές flickάρανε τα γράμματα που πέρναγαν γρήγορα κάτω ή πάνω της οθόνης (ειδήσεις, διαφημίσεις, κλπ) - εδώ τίποτα, όλα άψογα, επιπέδου crt!!! να μη μιλήσω για ομοιομορφία οθόνης και γωνία θέασης, χαζογέλαγα το Σ/Κ από ικανοποίηση...:138:

Δεν μπορώ να τη συγκρίνω με άλλα μοντέλα όμως, γιατί δεν έχω δει τηλεοπτικό σε άλλες tv - θα ήθελα να την τεστάρω με την B8000 της Samsung που λένε ότι έχει πολύ καλό upscaling και με ενδιέφερε πολύ σαν τηλεόραση νέας τεχνολογίας (ήταν η 2η επιλογή μου), αλλά δεν κατάφερα να τη βρω πουθενά....

Αυτό που με χαλάει λίγο στη v10 είναι ότι δεν έχει δυνατότητα δικτύωσης ασύρματα, πρέπει να καλωδιωθεί μέσω ethernet, αλλά τι να κάνουμε, ουδείς αψεγάδιαστος!!!:126:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.743
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88