Panasonic

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Panasonic

Aν παιζει λεει! Βρε Λευτερη δεν δοκιμασες καθολου;

L

LLLEFTERIS

Guest

Γιατι ειχα 3D τηλεοραση για να το δω; τοτε πρεπει να σουταρω και τον Denon 1910 που εχω και να παρω αλλον για να περναω και dts-hd

L

LLLEFTERIS

Guest

Μαλλον αυριο κατα 99% θα εχω την ST30 και επειδη εμαθα οτι το Dune MAX που εχω παιζει αρχεια 3D και εγω απο σπανια εως καθολου βλεπω ταινια απο το δισκακι γιατι εχει γινει mkv πρωτα με DTS-HD εχω το εξης προβλημα.

Ο κουβας ο Denon 1910 που εχω ντεν εχει 3D καρντια μου και επειδη περναω το dune μεσα απο τον ενισχυτη για να παει στην τηλεοραση τι μπορω να κανω για να εχω και 3D αλλα και DTS-HD

Η μια λυση ειναι να παρω bluray με δυο hdmi αλλα οπως γραφω σπανια θα βαλω δισκακι.
Η αλλη λυση ειναι να σουταρω το Ντενιο και να παρω ποιο καινουριο μοντελο αλλα με τα μωρα νοιωθω οτι ειναι οι τσεπες μου αδιες και μου πεφτουν τα λεφτα.

Υπαρχει κουρτινα 3?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.605
Ένα λεπτό για να καταλάβω, γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το dune. Το dune παίζει 3d blu ray δισκάκια ή iso; Γιατί αυτή είναι η μόνη μορφή 3d που δε θα σου επιτρέψει ο denon να δεις 3d. Εκεί απαιτείται όλες οι συσκευές της αλυσίδας να υποστηρίζουν hdmi 1.4. Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις το αν το dune είναι 3d ή όχι δεν παίζει καμία σημασία (παρά μόνο για να βλέπεις σωστά τα menu του αφου ενεργοποιήσεις το σωστό φορμάτ 3d απο την τηλεόραση).
Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Έστω ότι έχεις ένα mkv αρχείο sbs 3d με hd ήχο (αν υπάρχει κάτι τέτοιο). Η εικόνα θα περνάει through απο τον denon και θα φτάνει στην τηλεόραση σου ως 2 παρόμοιες εικόνες συνολικής ανάλυσης 1920Χ1080. Ο ήχος εφόσον δίνει bitstream το dune σου θα αναπαράγεται απο τον denon σου και θα ανάβουν τα ανάλογα λαμπάκια (πχ dts hd κτλ). Απο εκεί και πέρα πας στο menu της τηλεόρασης και ενεργοποιείς το sbs 3d. Η τηλεόραση πιάνει απο το μέσω της οθόνης και στρετσάρει τα 2 εικόνες βάζοντας τη μια πάνω απο την άλλη, ενώ παράλληλα τις "φιλτράρει" μαζί με τα ενεργά γυαλιά για το κάθε μάτι.

L

LLLEFTERIS

Guest

Οχι δεν παιζει το drive που εχει πανω 3D αλλα παιζει απο τον σκληρο που εμενα αυτο με ενδιαφερει γιατι το drive μια φορα εχει δουλεψει και δεν το βλεπω να ξαναδουλευει βλεπω μονο απο τον δισκο.

Τωρα θα μου πεις γιατι ρε χαζε δεν επερνες ενα ποιο μικρο Dune χωρις drive αλλα ειπα αστο να υπαρχει που ξερεις ισως καποια στιγμη το χρειαστω.

Τωρα στο θεμα μας ναι αυτα τα sbs 3d θελω να βαζω μεσα στον σκληρο και να τα βλεπω.

Και κατι αλλο μπορω τις ταινιες μου να τις μετατρεψω σε sbs 3d με καποιο προγραμμα εκτος του DVDFab γιατι εβαλα τα στρουμφακια που ειναι 18GB και μου ειπε το λαπιτοπ 13 ωρες και επαθα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.605
Re: Απάντηση: Panasonic

Οχι δεν παιζει το drive που εχει πανω 3D αλλα παιζει απο τον σκληρο που εμενα αυτο με ενδιαφερει γιατι το drive μια φορα εχει δουλεψει και δεν το βλεπω να ξαναδουλευει βλεπω μονο απο τον δισκο.

Τωρα θα μου πεις γιατι ρε χαζε δεν επερνες ενα ποιο μικρο Dune χωρις drive αλλα ειπα αστο να υπαρχει που ξερεις ισως καποια στιγμη το χρειαστω.

Τωρα στο θεμα μας ναι αυτα τα sbs 3d θελω να βαζω μεσα στον σκληρο και να τα βλεπω.

Και κατι αλλο μπορω τις ταινιες μου να τις μετατρεψω σε sbs 3d με καποιο προγραμμα εκτος του DVDFab γιατι εβαλα τα στρουμφακια που ειναι 18GB και μου ειπε το λαπιτοπ 13 ωρες και επαθα.
Για τα sbs 3d δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με το set up σου. Το media player (οπότε και το δικό σου) δεν καταλαβαίνει ότι στέλνει 3d, αλλά μια full hd εικόνα ανάλυσης 1920Χ1080. Την 3d δουλειά θα την κάνει η st30.

L

LLLEFTERIS

Guest

Τελικα δεν την πηρα ακομα γιατι πηγα Ηλεκτρονικη να δωσω 600 μπροστα και τα αλλα σε 6 δοσεις και απεριψαν την αιτηση και θα την παρω τελος του μηνα και φυσικα οχι απο Ηλεκτρονικη που σε πολλους χρωστα τα γυαλια εδω και δυο μηνες.

Γιατι αν ειναι να δωσω 900 συν 160 για δυο ζευγαρια τοτε καλυτερα να παω σε καλυτερο μοντελο.

L

LLLEFTERIS

Guest

Τελικα πολλα προβληματα διαβαζω οτι εχει η σειρα ST και γεννικα οι 50αρες της Πανυ.
Κατι για αποχρωσεις κλπ και θελω να παρω τηλεοραση οχι ασπρα κοκκινα κιτρινα μπλε καραβακια στο Αιγαιο......

Ακουω προτασεις για αλλη 50αρα και οχι οπσδηποτε 3D

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.605
Περίεργο αυτό. Εγώ έχω την vt20 και είμαι υπερ-ευχαριστημένος.

L

LLLEFTERIS

Guest

καμια σχεση ειναι σαν να σου μιλαω εγω για το Corsa μου και να μου λες οτι το isignia μου ειναι αστερι.

Αν δεν κανω λαθος η δικια σου εχει και πιστοποιηση thx

L

LLLEFTERIS

Guest

Πηρα την Panasonic και μου ειπαν οτι το πολυ μεχρι τις 20/2 θα εχουν τα νεα μοντελα και ετσι θα περιμενω να δω σε τι τιμες θα ειναι και ετσι θα πραξω.

Reaction score
1.772

Τελικα δεν την πηρα ακομα γιατι πηγα Ηλεκτρονικη να δωσω 600 μπροστα και τα αλλα σε 6 δοσεις και απεριψαν την αιτηση και θα την παρω τελος του μηνα και φυσικα οχι απο Ηλεκτρονικη που σε πολλους χρωστα τα γυαλια εδω και δυο μηνες.

Γιατι αν ειναι να δωσω 900 συν 160 για δυο ζευγαρια τοτε καλυτερα να παω σε καλυτερο μοντελο.
δηλαδη απεριψαν 300 ευρω υπολοιπο;
γυρισαμε στη δεκαετια του 70.

L

LLLEFTERIS

Guest

Οχι σημερα εκαναν δεκτη την αιτηση αλλα του ειπα οχι εγω γιατι σκεψου να βγει η ST50 που θα εχει και wifi κλπ κλπ και να την δινουν με 900-1000 ευρω και εγω να δωσω 900 για να παρω το προηγουμενο μοντελο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988