Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Για τα sbs 3d δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με το set up σου. Το media player (οπότε και το δικό σου) δεν καταλαβαίνει ότι στέλνει 3d, αλλά μια full hd εικόνα ανάλυσης 1920Χ1080. Την 3d δουλειά θα την κάνει η st30.Οχι δεν παιζει το drive που εχει πανω 3D αλλα παιζει απο τον σκληρο που εμενα αυτο με ενδιαφερει γιατι το drive μια φορα εχει δουλεψει και δεν το βλεπω να ξαναδουλευει βλεπω μονο απο τον δισκο.
Τωρα θα μου πεις γιατι ρε χαζε δεν επερνες ενα ποιο μικρο Dune χωρις drive αλλα ειπα αστο να υπαρχει που ξερεις ισως καποια στιγμη το χρειαστω.
Τωρα στο θεμα μας ναι αυτα τα sbs 3d θελω να βαζω μεσα στον σκληρο και να τα βλεπω.
Και κατι αλλο μπορω τις ταινιες μου να τις μετατρεψω σε sbs 3d με καποιο προγραμμα εκτος του DVDFab γιατι εβαλα τα στρουμφακια που ειναι 18GB και μου ειπε το λαπιτοπ 13 ωρες και επαθα.
δηλαδη απεριψαν 300 ευρω υπολοιπο;Τελικα δεν την πηρα ακομα γιατι πηγα Ηλεκτρονικη να δωσω 600 μπροστα και τα αλλα σε 6 δοσεις και απεριψαν την αιτηση και θα την παρω τελος του μηνα και φυσικα οχι απο Ηλεκτρονικη που σε πολλους χρωστα τα γυαλια εδω και δυο μηνες.
Γιατι αν ειναι να δωσω 900 συν 160 για δυο ζευγαρια τοτε καλυτερα να παω σε καλυτερο μοντελο.