Parasound ολοκληρωμένος

Status
Not open for further replies.

Reaction score
571
Απάντηση: Parasound ολοκληρωμένος

Το ίδιο έγινε κι εδώ όπου και κράχτηκε:
http://www.avsite.gr/vb/showthread....%C7%F7%E5%DF%E1-%EA-%E1&p=1661309#post1661309

Πιστεύω όμως πως το "best of Giannis" είναι αυτό (τουλάχιστον μέχρι σήμερα):
http://www.avsite.gr/vb/showthread....EQUALIZER-JVC-SEA-80-%CC%CF%CD%C1%C4%C9%CA%CF
Τώρα εξηγούνται όλα λοιπόν!

Είναι καλή εποχή για μαυροφτέρουγα πουλιά...
Δυστυχώς, συμβαίνουν αυτά σε περιόδους κρίσης...

Reaction score
447
Σε όποια αγγελία και να μπεις στο aggeliopolis στον πωλητή "Γιάννης Χαιδάρι" γράφει. :O_o:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Parasound ολοκληρωμένος

Σασ ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια σας γιαννης χαιδαρι

Reaction score
11

ειλικρινα η αντιμετωπιση σας μοναδικη δεν το περιμενα οσο αναφορα για το κραξιμο δεν εχω αναγκει κανενα σας γνωριζα για τα μωρα στο site αλλα εχω ηδη 4 να μεγαλωσω δικα μου και να τους φερω σε ενα σωστο δρομο δεν μπορω να το κανω και σε σας βγαζετε ενα σοβαρο κομπλεξ παντως να το κοιταξετε εγω οταν πουλαω ενα μηχανημα σε καποιον κυριο ποτε δεν σχολιαζω τι θα το κανει αυτο αν θα το μεταπουληση και ποσο και δεν με ενδιαφερει οποιος εχει προβλημα ας επικοινωνησει μαζι μου να μου τα πει σε εμενα δεν ειναι σωστο το κουτσομπολιο σαν τις κατινες και δεν κρινουμε τον αλλο εαν δεν εχουμε κοιταξει πρωτα τον εαυτο μας και εαν δεν ειναι μπροστα μας απανταω γιατι δεν εχω κατι να κρυψω και λυπαμαι ειλικρινα για τον τροπο σκεψεις εγω δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο απο το να σας εχει καλα ο θεος και καλα μυαλα το τηλ μου ειναι παντα ανοιχτο για οποιον εχει προβλημα μαζι μου ας με παρει να τα πουμε θα το βρειτε στις αγγελιες μου αφου εσεις ξερετε παντογνωστες φιλια πολλα ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΙΔΑΡΙ

Reaction score
11

Α και κατι ακομα μην κρινετε για να μην κριθειτε ο φιλαρακος που μου πουλησε τον ενισχυτη μου ειπε οτι θα μου βρισκει φθηνα μηχανηματα και θα με παιρνει τηλ εν τελει δεν θα με ενδιεφερε ενας τετοιος τροπος συνεργασιας με το να βοηθαω καποιον οποιος και να ειναι αυτος δινοντας ενα οποιοδηποτε ποσο για τον ιδιο η για καποιο φιλο του και μετα να λεει κουταμαρες καλα δεν παιζεστε αυτο ειναι πισωπλατο χτυπημα μπραβο λοιπον σε ολους αυτους που ασχολουνται μαζι μου τους ευχαριστω με κανουν ολο και πιο δυνατο οσο για τον ενισχυτη μαλλον πουληθηκε σε ευχαριστο φιλαρακο μαλλον ειμαι πολυ καλος πωλητης και κανω κατι παραπανω απο οτι κανεις εκτιμω πραγματικα την αξια των μηχανηματων σε ευχαριστω πραγματικα ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΙΔΑΡΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΛ

Reaction score
11

Ακυρον για τον πωλητη μιλησαμε ολα οκ για τους υπολοιπους εξακολουθω να λυπαμαι παντως οποιος εχει προβλημα τηλ περιμενω τηλ ανοιχτο για ολο τον καλο κοσμο με την καλητερη παντα διαθεση :cool: να σας βοηθησω να βρειτε τον δρομο σας παιδακια :wink:

Reaction score
11

ΑΠΑΝΤΗΣΗ για dimitris76 εχεισ πολυ γελιο τελικα γιατι δεν εχει σχεσει το cd-9 me to cd-6 tube που θα πει λαμπατο τι σχεσει εχει και τι προσπαθεις να κανεις θα γινω Λαζοπουλος μαζι σου και δεν θα σε συμφερει πιστεψεμε ενταξει οσο για τα μηχανηματα εφ οσον ο αλλος πουλαει και εγω μπορω ακομα και αγοραζω ποιο ειναι το προβλημα σου το οτι τα πουλαω μαλλον δεν εχεις γνωσεις να κρινεις

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος