Party Music - Μουσικη για παρτυ

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Howard Wales - RendezVous With The Sun from LP "RendezVous With The Sun" (1976) Costal Records

Όπως καταλαβαίνετε, οσοι εχουν μεινει στο παρτυ, ειτε εχουν γινει χρεπια, ειτε πηδ@νε στα ανω δωματα (βλεπε παραπανω Stathis) :lolsign:, ειτε είναι χαμενοι στο διάστημα, παλι εμεινα μονος μου, εγω το Μαρτινι μου και ο γυρος πικαπ μου, οποτε ας βαλω κι ένα κοματι που λατρευω τουλαχιστον να την βρω μονος μου όπως παντα. Η μοναξια του dj μετα το παρτυ για να παραφρασω και μια "γνωστη" ταινια. Χασιμο, siap ελιτσες ξεμείναμε

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
LCD Soundsystem - Tribulations from LP "LCD Soundsystem" (2005) DFA Records

Μπλέξαμε...μια μεγαλη παρεα ειδε φωτα, ακουσε φασαρια και μπηκε μεσα στο παρτυ τρελλαμενη, ζητησε αυτό για χορο οποτε ξανα μανα ο dj...

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Don Sebesky - Guru-Vin from LP "The Distant Galaxy" (1968) Verve Records

Παμε στρατοσφαιρα, λιγο Μαρτινι, λιγες ελιτσες, λιγα grooves, λιγο σιταρ, λιγα ωραια κορίτσια και να'μαστε στον μακρινο γαλαξια.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Ρεεε cosmarpan , αν βάλεις αυτά σε πάρτυ , θα σε πάρουν με τις πέτρες...:p:D
Στ'@@ μου, φτανει να μη με πετυχαινουν, γι'αυτο φροντιζω κι εγω να τους κανω χρεπια εγκαιρως:lolsign::D:lol::roflmao: γεια σου Nick :drinks:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
101 Strings - Flameout from LP "Astro-Sounds From Beyond The Year 2000" (1968) Alshire Records

Nick, για παρτυ σου, παρε λιγο ωστικο fuzz κυμα να στανιαρεις και να ψυχεδελιαστεις μπας και μπεις στο πνευμα του παρτυ και δεν μου ριξεις καμμια πετρα. :p

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Συγγνώμη, τί ώρα θα ακούσουμε Al Bano; Η μαμά μου μου είπε στις εντεκάμισυ να είμαι σπίτι.
Ημιθεε διαχειριστα, στο κεφαλι μου το εχω βαλει για εντεκα και εικοσι πεντε. Περιμενω να μου φερουν και τα Grimm για να τ'ακουσεις καλυτερα μπας και μεινεις...πακης και δεν μου ριξεις καμμια πετρα κι εσυ :lolsign:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Στ'@@ μου, φτανει να μη με πετυχαινουν, γι'αυτο φροντιζω κι εγω να τους κανω χρεπια εγκαιρως:lolsign::D:lol::roflmao: γεια σου Nick :drinks:
Είσαι ερασιτέχνης αγοράκι μου.
Step back and watch the pro...

Στα τελευταία πάρτυ που έπαιξα ξεκίνησα μ αυτό...

και κάπως ετσι η συνέχεια...

Δεν περιγράφω άλλο!

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Είσαι ερασιτέχνης αγοράκι μου.
Step back and watch the pro...

Στα τελευταία πάρτυ που έπαιξα ξεκίνησα μ αυτό...

και κάπως ετσι η συνέχεια...

Δεν περιγράφω άλλο!
Δεν αμφισβητω την αξια σου Nick, απλα το μονο που σου λεω είναι ότι ουτε επαγγελματιας είμαι ουτε ερασιτέχνης dj, ουτε ημουν ουτε είμαι και σιγουρα ουτε και θα είμαι. Παρεπιμπτοντως όλα αυτά που εβαλες είναι θαυμασια οντως, και τα ακουγα 25 χρονια πριν, όταν ημουν 2 ΧΡΟΝΩ :lolsign::lol:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Guy Pedersen Et Son Grand Orchestre - We Love You from LP "Succès Vol. 2" (unknown year) Musidisk Records

Στην αγαπημενη μου αλλα και πολλη στριφνη Γαλλια μια βολτα παλι με τον Guy Pedersen και την Μεγαλη Ορχήστρα του.

Reaction score
1.153
Δεν κατάλαβα ακριβώς...το θέμα είναι τί μουσική παίζαμε στα party κάποτε(χμμ..γκουχ) ή τί θα παίζαμε αν παρτάραμε σήμερα το βράδυ?Η επιλογή μου στη δεύτερη περίπτωση θα ήταν κάτι τέτοιο..

Φασάρα λέμε..

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
West Coast Pop Art Experimental Band - A Child's Guide To Good And Evil from LP "A Child's Guide To Good And Evil" (1968) Reprise Records

Προτελευταιο album για τους WCPAEB κι άλλο ένα αριστούργημα. Δεν ξερω αν θα το εκτιμησουν τα κορίτσια του παρτυ αλλα τι να κανουμε

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.237
Members
38.541