stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.429
Είσαι Θεός!Εσυ εισαι ένα βημα από την κρεβατοκαμαρα με καποιο από τα κορίτσια του παρτυ, ερωτιαρη μου εσυ![]()
Είσαι Θεός!Εσυ εισαι ένα βημα από την κρεβατοκαμαρα με καποιο από τα κορίτσια του παρτυ, ερωτιαρη μου εσυ![]()
ΈφτασεεεεεεΗ μοναξια του dj μετα το παρτυ για να παραφρασω και μια "γνωστη" ταινια. Χασιμο, siap ελιτσες ξεμείναμε
Μονο μια και μικρη? θελω κι αλλοοοοοοοοοΈφτασεεεεεε
Ημιθεε διαχειριστα, στο κεφαλι μου το εχω βαλει για εντεκα και εικοσι πεντε. Περιμενω να μου φερουν και τα Grimm για να τ'ακουσεις καλυτερα μπας και μεινεις...πακης και δεν μου ριξεις καμμια πετρα κι εσυΣυγγνώμη, τί ώρα θα ακούσουμε Al Bano; Η μαμά μου μου είπε στις εντεκάμισυ να είμαι σπίτι.
Είσαι ερασιτέχνης αγοράκι μου.Στ'@@ μου, φτανει να μη με πετυχαινουν, γι'αυτο φροντιζω κι εγω να τους κανω χρεπια εγκαιρωςγεια σου Nick
![]()
Μπραβο ρε siap μπηκες στο πνευμα του παρτυ σαν το Stathis, σε πεντε λεπτα πηδ@ς κι εσυ λεμε σαν κι αυτόν...Jackie Mittoo
Get Up & Get It
Juice Box
Δεν αμφισβητω την αξια σου Nick, απλα το μονο που σου λεω είναι ότι ουτε επαγγελματιας είμαι ουτε ερασιτέχνης dj, ουτε ημουν ουτε είμαι και σιγουρα ουτε και θα είμαι. Παρεπιμπτοντως όλα αυτά που εβαλες είναι θαυμασια οντως, και τα ακουγα 25 χρονια πριν, όταν ημουν 2 ΧΡΟΝΩΕίσαι ερασιτέχνης αγοράκι μου.
Step back and watch the pro...
Στα τελευταία πάρτυ που έπαιξα ξεκίνησα μ αυτό...
και κάπως ετσι η συνέχεια...
Δεν περιγράφω άλλο!