Pc και HDTV Μια βοηθεια?

Reaction score
0
Λοιπον παιδια ας σας κανω και εγω μια ερωτηση.
Εχω συνδεσει το PC με την ΑΜΟΙ 37 (1920*1080) με dvi/hdmi καλωδιο.
Οταν χρησιμοπιω την τηλεοραση σαν μονιτορ μου ανεβαζει κανονικα αναλυση 1920 * 1080. Οταν ομως προσπαθω να δω καποιο εργο σε 1080ι τοτε οποιον Player και να επιλεξω WMP, VLC μου δειχνει το εργο μονο στο μισο παραθυρο. Αλαζω αναλυση και βαζω 1920*1440 και δειχνει κανονικα με το μονο προβλημα οτι πρεπει να σκρολαρω λιγο την οθονη γιατι ο Player την υπερκαλυπτει με αποτελεσμα να πρεπει να μετακινησω εγω το παραθυρο του Player και να τον κεντραρω γιατι αλλιως χανω εικονα η απο πανω η απο κατω.
Τι κανω λαθος?

NLS

Reaction score
1
ΣΙΓΟΥΡΑ κάνεις κάτι λάθος

αλλά δεν μπορώ φανταστώ τι

- είσαι με latest drivers για την κάρτα;
- έχεις Win XP SP2;
- έχεις το τελευταίο (ή πρόσφατο) directx 9.0c;
- από codecs τι έχεις βάλει;

Reaction score
0
Η καρτα ειναι η nvidia 5750
νομιζω εχω τους τελευταιους drivers αλλα θα το ξανακοιταξω
Windows xp SP2
Τα εργα ειναι HD 1080i κατεβασμενα απο ιντερνετ
codecs δεν εχω βαλει κατι εγω οτι εχει γινει εγκατασταση απο τα διαφορα προγραμματα που εχω περασει μεσα. Τα εργα παιζουν απροβληματιστα χωρις σπασιματα αλλα με το προβλημα που αναφερω

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.701
Θα ειναι ΗD lite που εχουν μια περιεργη αναλυση.....

Παντως το ΝeroShowTime - theatertek και PowerDVD θα τα παιζουν κανονικα

Ποια εργο-α ειναι?

Reaction score
0
Οκ μαλλον μολις ανακαλυψα τι φταιει,
Βαζοντας σαν αναλυση απο την καρτα 1920*1080 μου εμφανιζεται ολο το desctop στην AMOI αλλα τα γραμματα στα εικονιδια και τα μενου ειναι αρκετα θολα και κουνημενα και δεν ξερω τι φταιει. Αν παω να παιξω το εργο ετσι τοτε το παιζουν ολοι κανονικα full screen,
power dvd με καποια ψιλοκολληματα και WMP και VLC χωρις κανενα προβλημα. Αν τρεξω το power strip τοτε στο desctop καθαριζουν ολα τα γραμματα και ειναι σαν να βλεπω μονιτορ υπολογιστη αλλα μολις παω να τρεξω το εργο μου το παιζει σε μιση οθονη. Αρα μαλλον καποια ρυθμιση απο το Poewrstrip θα ειναι το προβλημα. Οποτε μαλλον λαθος μου ηταν που εβαζα αναλυση 1920*1440. Για αυτο ηθελε να κετραρω τον player μετα στην οθονη.
Θα το ψαξω λιγο παραπανω με το power strip εκτος κι αν καποιος εχει κανενα tip.
Ευχαριστω παντως για την αμεση αποκριση παιδες, να στε καλα

NLS

Reaction score
1
μα δεν χρειάζεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ το powerstrip εφόσον είσαι συνδεμένος DVI!
λογικά πρέπει να σου δίνει 1920x1080 στα 30/50/60 αν θυμάμαι "από τη μαμά του"

μπας και έχεις φτιάξει καμιά περίεργη ανάλυση/χρονισμό;

Reaction score
0
Παιδια ευχριστω πολυ. Μολις κατεβασα πιο καινουριους drivers απο αυτους που ειχα και οντως ολα τα προβλημματα λυθηκαν κατευθειαν. Τωρα και το desktop και τα εργα παιζουν τελεια. Μου εχουν βγει τα ματια. Χι χι. ΙΔΙΩΣ με το elephant dreams. Καλα ρε πως βλεπαμε τηλεοραση τοσα χρονια?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.657
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale