PC νέο, γνώμες;

Reaction score
80
Απάντηση: PC νέο, γνώμες;

Πάντως, αυτή η εποχή είναι ακατάλληλη για τέτοιου είδους αγορές.
Περιμενουμε και την κυκλοφορια νεων καρτων γραφικων που θα υποστηριζουν το επερχομενο direct X 11

Reaction score
164

Περιμενουμε και την κυκλοφορια νεων καρτων γραφικων που θα υποστηριζουν το επερχομενο direct X 11
...ναι, αλλά μιλάμε για συγκεκριμένη χρήση που δεν χρειάζεται DX.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: PC νέο, γνώμες;

Πόσο διαφορά έχεις δει;
Τεράστια!!!

δεν αξιζει να τον παρει αυτον τον δισκο , πολα χρηματα και πολυς θορυβο χωρις λογο...

ας παρε το συστηματακι τωρα και μετα απο κανενα εξαμηνο χτυπαει και εναν SSD και θα ειναι αρχοντας
Ο θόρυβος του velociraptor είναι απλά ένας μύθος. Όντως μετά από κανένα 6μηνο χτυπάει SSD αλλά ποιός περιμένει τώρα 6 μήνες... :136:

Reaction score
3

Δεν το έχω ξεχάσει το θέμα, αλλά περιμένω λίγο γιατί ήρθαν και τα W7.
Έχω δίλημμα με τα bit.
Εντάξει θα βάλω μάλλον τα Windows 7 Pro αλλά 32 ή 64bit;
Θα δουλεύουν τα προγράμματα που θα θέλω ή θα έχω προβλήματα;
Αν βέβαια δεν πρόκειται να έχω όφελος στο render του βίντεο από την βιντεοκάμερα, βάζω τα 32 και ησυχάζω.

Reaction score
2

Μία εναλλακτική πρόταση είναι η εξής:

CPU: AMD Phenom II X4 955 (sAM3, Cache 8MB, 3.2GHz, Box) - 143 Ευρώ

Motherboard: Asus M4A79XTD EVO - 105 Ευρώ

PSU: Enermax EMD625AWT MODU82 PSU (625W) - 123 Ευρώ (Εξαιρετικά αθόρυβο και Modular, εναλλακτικά μπορείς να πας και στα 525W - 97 Ευρώ)

Ψύκτρα: SCYTHE SCMNJ-1100 NINJA MINI REV.B - 35 Ευρώ

RAM: OCZ Black Edition AMD Ready 4GB Kit DDR3-1600 (2 x 2GB, PC3-12800, 8-8-8-24, OCZ3BE100C8LV4GK) - 109 Ευρώ

Κάρτα Γραφικών: αυτή που έχεις επιλέξει - 91 Ευρώ
Δίσκοι: αυτοί που έχεις επιλέξει: 61,49 Ευρώ + 82,21 Ευρώ

Σύνολο (με 625W τροφοδοτικό): 749,62 Ευρώ
Σύνολο (με 525W τροφοδοτικό): 723,62 Ευρώ

Με την διαφορά μπορείς να πάρεις έναν SSD για το λειτουργικό, να καταργήσεις τον ένα δίσκο και να κερδίσεις ΠΟΛΥ σε ταχύτητα ή μπορείς να πας σε μία καλύτερη κάρτα γραφικών.

Αυτά από εμένα!!!

Α! αν αποφασίσεις να πας σε Intel τσέκαρε και τον i5, Είναι καλή ευκαιρία.

Reaction score
122

Εκτός του ότι οι SSD είναι ακριβοί, νομίζω ότι έχουν προβλήματα προς το παρόν.

Προτείνω για το λειτουργικό δύο σκληρούς από 250 gb σε raid 0 (stripe) με κόστος περίπου 45 ο καθένας. Και βέβαια κάποιο backup μόλις εγκατασταθούν τα περισσότερα προγράμματα.

Reaction score
2

Για προβλήματα δεν ξέρω, αλλά σε 2 PC που χρησιμοποιώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Όσον αφορά την τιμή, εξαρτάται πως τους κοστολογείς. Δεν μπορείς να τους συγκρίνεις όσον αφορά τον λόγο τιμή/χωρητικότητα γιατί δεν προορίζονται (ακόμα) για κύριος αποθηκευτικός χώρος, αλλά για εγκατάσταση του λειτουργικού και κάποιων προγραμμάτων που θες να τρέχουν πιο γρήγορα. Από αυτήν την σκοπιά, νομίζω ότι αξίζουν (πήρα 2 άλλωστε).

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.542
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas