- Reaction score
- 0
http://www.thermaltake.outervision.com/
Υπολογείστε τις ανάγκες σας σε τροφοδτικό...
Υπολογείστε τις ανάγκες σας σε τροφοδτικό...
η ίδια με αυτή που πόσταρα...:smoking:Αξιόπιστη σελίδα υπολογισμού:
What Power Supply Do I Need?
Τη σήμερον ημέρα αγοράζεις τροφοδοτικό που τηρεί τις προδιαγραφές 80plus.
Ο κατάλογος εδώ.
Επετρεψε μου να διαφωνησω οριζοντιως καθετως και απο πασα κατευθυνση. Τρελο marketing trick τα μεγαλα PSU και το χουμε φαει αμασητο.εχει στο ΠΛΑΙΣΙΟ με 99 ευρώ 750άρι και νομίζω οτι αν πάς για 3 δίσκους, 2 DVD, 4 DDR slots και προσέσσορα που είναι στα 65nm τότε δεν βάζεις μικρότερο απο 600άρι. Με 750άρι είσαι ανετος και για αναβάθμιση επέκταση δίσκων στο μέλλον
Αφου τα ξερεις μωρε..... αλλο τι ρευματα γραφουν και αλλο τι σηκωνουν πραγματικα....Επετρεψε μου να διαφωνησω οριζοντιως καθετως και απο πασα κατευθυνση. Τρελο marketing trick τα μεγαλα PSU και το χουμε φαει αμασητο.
C2D 2160 @ 3.3Ghz @ 1.45v / Αbit IP35 Pro / 3Gb DDR2 800Mhz / Sapphire HD 3870 / Skystar HD / 6 Sata HDDs / 2 ODDs / Laing DDC-1 / 3x12cm fans + 1x8cm /
Oλα αυτα σε ενα Silerstone 500W, το οποιο ειναι και στη λιστα που εδωσε ο anemelos. Και ουτε καν ζεσταινεται.
Λιγότερα ή περισσότερα σηκώνουν;Αφου τα ξερεις μωρε..... αλλο τι ρευματα γραφουν και αλλο τι σηκωνουν πραγματικα....
Λιγότερα ή περισσότερα σηκώνουν;
wall_1η ίδια με αυτή που πόσταρα...:smoking:
Αν το τροφοδοτικό είναι σοβαρό, γράφει amperes ανα τάση, και εκεί οι αποκλίσεις είναι μικρές.Αφου τα ξερεις μωρε..... αλλο τι ρευματα γραφουν και αλλο τι σηκωνουν πραγματικα....
My name is efficiency :cool_4:Η αναγραφόμενη ισχύς δεν είναι η αποδιδόμενη, αλλά η καταναλούμενη. :cool_4: Γι' αυτό τα 80plus λένε λιγώτερα watts για τα ίδια ρεύματα, γιατί έχουν καλύτερη απόδοση. :happy_6:
Εκτός που κερδίζεις ~60 ευρώ το χρόνο, αν είναι συνεχώς ανοιχτός ο υπολογιστής.
Και το περιβάλλον κερδίζει, μη το ξεχνάμε. :happy_9:
My name is efficiency :cool_4:
Ναι βρε που τo κατάλαβες οτι αυτό θελω να κάνω?Τα calculators εχουν διαφορες επιλογες για το τελικο αποτελεσμα, και συνηθως μετρανε ολα τα εξαρτηματα σε full load. Yπαρχει περιπτωση ποτε να κανεις ταυτοχρονα read & write σε ολους τους δισκους, orthos, memtest & 3dmark?
Είναι μεν αλλά υπάρχουν και μερικά 1000-1200Watt που θα το σήκωναν άνετα το σύστημα σου. (π.χ. Hipro 1200, Enermax Galaxy)Αν αγόραζα 1000άρι θα ήμουν καλυμμένος αλλά ίσως και οχι γιατί οπως λές και εσύ μπορεί να λέει 1000 στο Peak και οχι στην χρήση που το θές? Ετσι δεν είναι?
Αρα λύση για το παραφορτωμένο PC Μου είναι μόνο τα 2 τροφοδοτικά?