PCI & PCI express DVB,S2,S,T,C Satelite reveiver Cards!

Reaction score
4.909
Εγω είχα ss2 σε pc με μητρική asus και πραγματι υπήρξε πρόβλημα...αλλά το αντίστροφο: Δηλαδή μου κάηκε η ss2 και όχι η μητρική!
Στον τζίνο να πω ότι αλλο να έχεις software emulation (οπότε βλέπεις κατα διαστήματα και χωρις καμία εγγύηση ο,τι είναι διαθεσιμο προς θέαση) και άλλο να έχεις δυνατότητα να βαλεις c.i.cam με την συνδρομητική σου κάρτα. Σε οτι αφορα τον phoenix programmer δουλευει μόνο με ορισμένα συστήματα (με τις νεες καρτες νοβα μαλλον αποκλειεται). Συνολικά πάντως όλοι αγοράζαμε ss2 γιατι εχει την μεγαλύτερη υποστήριξη σε ανεξάρτητο λογισμικό.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Εάν μου επιτρέπετε μια παρέμβαση, η σύγκριση του PCI με το PCIe είναι συντριπτική υπέρ του 2ου, ασχέτως του γεγονότος ότι δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμο ικανό υλικό. Υποψιάζομαι ότι οι κατασκευαστές τα έχουν βρει δύσκολα στην υλοποίηση καρτών PCIe γιατί αυτός ο δίαυλος είναι κατά πολύ ανώτερος. (Α, επίσης, τα 1x 2x 4x κλπ. δεν είναι συντελεστές ταχύτητας, τουλάχιστον έτσι όπως τους εννούμε στις προδιαγραφές ενός οδηγού CD).

Reaction score
0
Στον τζίνο να πω ότι αλλο να έχεις software emulation (οπότε βλέπεις κατα διαστήματα και χωρις καμία εγγύηση ο,τι είναι διαθεσιμο προς θέαση) και άλλο να έχεις δυνατότητα να βαλεις c.i.cam με την συνδρομητική σου κάρτα. Σε οτι αφορα τον phoenix programmer δουλευει μόνο με ορισμένα συστήματα (με τις νεες καρτες νοβα μαλλον αποκλειεται). Συνολικά πάντως όλοι αγοράζαμε ss2 γιατι εχει την μεγαλύτερη υποστήριξη σε ανεξάρτητο λογισμικό
ε ενταξει και αλλο ειναι να σκας 700 ευρο το χρονο για ΚΑΘΕ πακετο και αλλο να εχεις ανα διαστηματα 3 και 4 πακετα ανοιχτα και οσο κρατησουν με software emulators. τουλαχιστον εγο κοντα 2 χρονια που εχο σσ2 δεν υπηρχε περιοδος που να μην ειναι εστω ενα καλο πακετο ανοιχτο (εχω και κινητο πιατο με vbox).

Λες αλλο να εχεις σλοτ και να βαζεις την συνδρομητικη σου καρτα και αλλα να βασιζεσαι σε emulators. Αναφερεσε και σε αλλες καρτες εκτος νοβα? διοτι κατα 90% οποιος βαλει πανω στην σσ2 σι σλοτ, θα το βαλει για να βαλει καρτα νοβα και οχι σκαι ιταλυ ξερω γω. Kαι στην τελικη η νοβα αξιζει μονο για ποδοσφαιρο αντε και κανα νοκιμαντερ. Για ελληνικο ποδοσφαιρο εχω το παλιο κοθτι με σσ1, φιιλμνετ 1. Μλκια βεβαια (38 ευρο ο μηνας!!!), αλλα το χει στο σαλονι ο πατερας μου, δεν ηταν δικια μου επιλογη, ουτε το πληρονο εγω. Καποιο στιγμη θα μπει κανα dreambox στη θεση του και θα τον πεισο να κοψει την συνδρομη.

Ολα τα αλλα τα βρισκεις και απο αλλου. Μην ξεχνας οτι απο τα ευροπαικα μεγαλα πακετα η νοβα εχει τα λιγοτερα καναλια, απο τις χειροτερες ποιοτητες σε εικονα και την ακριβοτερη τιμη γι αυτα που προσφερει! Οποτε καλυτερα πολονοι, γαλοι, ισπανοι ανοιχτα κατα διαστηματα τζαμπα, παρα 700 ευρο στην νοβα και να μου προσφερει μλκιες. Και στην τελικη οποιος ειναι μαγκας βρισκει csharing! (μην με αριχσετε τα pms, δεν εχο ακρες, απλα λεο οτι υπαρχει και αυτη η δυνατοτητα)

Reaction score
1
Τα emus καλά είναι αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε με USB.

H technotrend βγάζει την s3200 σε PCI που συνδυαζεται με το CI module sta 150e και τα 2.

Βάζεις και ένα δρακο/διαβολάκι/τ-ρεξ cam και έχεις σχεδόν τα πάντα συν
το γερμανικό σε ψηλή ανάλυση!;)

Ζαππινκ στο δευτερόλεπτο και εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Εδώ και ένα μήνα έχω δει το φως.

Με cams οι αναβαθμίσεις του λογισμικού είναι ακόμα πιο σπάνιες - κάθε 1-2 μήνες.

Reaction score
0
μαλλον ξεκαθαρισα καποια πραγματα με το καψιμο τον μητρικον. Λοιπον παλια μαλλον απο μαλακια της asus υπηρχε προβλημα στα pci slots. Αυτο που ψαχνουμε τελικα ειναι pci v2.2, το οποιο ειναι το παλιο στανταρ και στο οποιο ξαναγυρισαν οι περισοτερες μητρικες, και οχι το v2.3 οπως νομιζα. Οι msi εχουν v2.3 (to kainoyrio, poy dinei 3.3 volt) αλλα ξεκαθαριζουν οτι μπορουν να δοσουν 5volt για αυτο δεν υπαρχει προβλημα με τις skystar. Οποτε απο οτι καταλαβα οι καινουριες μητρικες που εχουν 2.2 δεν θα εχουν προβλημα, αρα μαλλον θα χτυπησο μια asus pw dh delux. αν μπορουσε να επιβεβαιοση και κανεις οτι εχει την ιδια και του δουλευει η σσ2, θα ηταν σουπερ!

@αντρεα
ενταξει ειναι μια λυση, αλλα σχεδον οτι βγενει για ντραγκον βγενει και με εμουλατορ. Γιατι να δινεις εξτρα λεφτα για cams, si slots....ktlp

εχο ενα παλιο πισι και σκεφτομαι να βαλο την σσ2 πανο , οταν παρο ss2 hd η κατι αλλο, και να το βαλο στο σαλονι με tv oyt, αντι να μπλεκο με δεκτες. Το εχει κανει κανεις, θα λεει η θα ειναι μπελας? και η εικονα θα ειναι καλη σε 32ρα crt?

Reaction score
0
μαλλον ξεκαθαρισα καποια πραγματα με το καψιμο τον μητρικον. Λοιπον παλια μαλλον απο μαλακια της asus υπηρχε προβλημα στα pci slots. Αυτο που ψαχνουμε τελικα ειναι pci v2.2, το οποιο ειναι το παλιο στανταρ και στο οποιο ξαναγυρισαν οι περισοτερες μητρικες, και οχι το v2.3 οπως νομιζα. Οι msi εχουν v2.3 (to kainoyrio, poy dinei 3.3 volt) αλλα ξεκαθαριζουν οτι μπορουν να δοσουν 5volt για αυτο δεν υπαρχει προβλημα με τις skystar. Οποτε απο οτι καταλαβα οι καινουριες μητρικες που εχουν 2.2 δεν θα εχουν προβλημα, αρα μαλλον θα χτυπησο μια asus pw dh delux. αν μπορουσε να επιβεβαιοση και κανεις οτι εχει την ιδια και του δουλευει η σσ2, θα ηταν σουπερ!

@αντρεα
ενταξει ειναι μια λυση, αλλα σχεδον οτι βγενει για ντραγκον βγενει και με εμουλατορ. Γιατι να δινεις εξτρα λεφτα για cams, si slots....ktlp

εχο ενα παλιο πισι και σκεφτομαι να βαλο την σσ2 πανο , οταν παρο ss2 hd η κατι αλλο, και να το βαλο στο σαλονι με tv oyt, αντι να μπλεκο με δεκτες. Το εχει κανει κανεις, θα λεει η θα ειναι μπελας? και η εικονα θα ειναι καλη σε 32ρα crt?
xronia polla file !!!!!!!!!!!
kero exo na se do !!!!!!!!!! me core duo kai ss2 me alt dvb vlepo telia to free kanali LUXETV HD , me cpu 47% !!!!!!!!!

bou

Reaction score
0
Απάντηση: PCI & PCI express DVB,S2,S,T,C Satelite reveiver Cards!

Άκυρο, βλέπε το επόμενο.

bou

Reaction score
0

Και μια και το έφερε ο λόγος για μητρική, πολλά τα προβλήματα με την striker extreme 680i Asus, η βελτιώθηκε τίποτα?

Reaction score
0
Τα emus καλά είναι αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε με USB.

H technotrend βγάζει την s3200 σε PCI που συνδυαζεται με το CI module sta 150e και τα 2.

Βάζεις και ένα δρακο/διαβολάκι/τ-ρεξ cam και έχεις σχεδόν τα πάντα συν
το γερμανικό σε ψηλή ανάλυση!;)

Ζαππινκ στο δευτερόλεπτο και εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Εδώ και ένα μήνα έχω δει το φως.

Με cams οι αναβαθμίσεις του λογισμικού είναι ακόμα πιο σπάνιες - κάθε 1-2 μήνες.
Μήπως ξέρεις αν κινεί πιάτο??? Όπως η skystar??

bou

Reaction score
0

άν υποστηρίζει DiseQ 1,2 τοτε ναι! με εξωτερiκό vbox positioner και πανω απο 1,20 μ.

Reaction score
7
Λετε οτι δεν υπαρχει ci, οτι εχουν βγει κανα δυο και ειναι ακριβα...μπλα μπλα. Αφου στην ss2 μπορεις να πεταξεις ενα φτηνο usb phoenix programer (px to infinity)και να τον δουλευεις ος ci. δεν το εχω κανει, αλλα το εχο διαβασει απειρες φορες οτι γινετε. με το καταλληλο plugin γινεται irdeto2 (gia nova) η οτιδηποτε αλλο θες.
Ακριβώς έτσι γίνεται.
Με Infinity USB Unlimited, το MDIrdeto plugin και κάρτα NOVA έβλεπα (με δυσκολίες στην αρχή) το συνδρομητικό μπουκέτο πριν κανα χρόνο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PCI & PCI express DVB,S2,S,T,C Satelite reveiver Cards!

άν υποστηρίζει DiseQ 1,2 τοτε ναι! με εξωτερiκό vbox positioner και πανω απο 1,20 μ.
Nαι αυτό ρωτάω μιας και την έχει την κάρτα ο Ανδρέας....

Βέβαια για Motor SG2000 όπως έχω και την ss2 τώρα και τo κινεί με ένα plug in και patch-αροντας τους drivers!!

Reaction score
0
e ara to vbox to kinei to piato, oxi h karta! Me to remote tou vbox kinhte to piato h patas kanali se allo doryforo kai kinhte automata? Anyway an exeis vbox den se niazoun ta diseq

bou

Reaction score
0

Άν η PCI κάρτα υποστηρίζει, δηλαδή μπορεί να στέλνει εντολές Diseq στο VBOX II η σε οποιοδήποτε εξωτερικό positioner η αυτόνομο diseq actuator, σήματα DiseQ 1.1 (4 Θέσεις) η 1.2 (απεριόριστες) μέσα από κάποιο DVB πρόγραμμα (πχ. progdvb, ALTdvb κλπ) που διαθέτει αυτή τη δυνατότητα είτε απο μόνο του είτε μέσω plugin έχει τη δυνατότητα να κινήσει πιάτο αυτόματα. Δηλαδή όταν κλικάρεις το κανάλι θα πάει το πιάτο εκεί που πρέπει. Αλλιώς θα πρέπει να το γυρνάς με το remote μη αυτόματα.

Reaction score
1
e ara to vbox to kinei to piato, oxi h karta! Me to remote tou vbox kinhte to piato h patas kanali se allo doryforo kai kinhte automata? Anyway an exeis vbox den se niazoun ta diseq
Το vbox κίνει το πιάτο με εντολές Diseqc 1.0 (μέχρι 4 δορυφόρους με το δικό της software).

Δεν υπάρχουν κάρτες με ενσωματομένο positioner με εξόδους 36v για μοτέρ.

Άρα εαν έχεις vbox που οδηγεί ένα συμβατικό πιάτο με Polarmount και jack τότε η S3200 μπορεί, με την εναλλαγή καναλιών από δορυφορό σε δορυφόρο να στείλει την εντολή να κινηθεί το πιάτο.

Εαν πάλι έχεις Diseqc μοτερ τότε η κάρτα ίσως να μπορεί να δώσει αρκετό ρεύμα για το μοτέρ του αν και δεν μου αρέσει η ιδέα.

Η τρίτη επιλογή είναι 2-4 LNBs σε ένα η περισσότερα πιάτα με DISECQC 1.0 διακόπτη για αυτόματη αλλαγή από δορυφόρο σε δορυφόρο.

Reaction score
2
Παιδες εχω εδω και 2-3 ωρες την SkyStar HD, αγορασμενη απο Hacshop στα 119€. Δεν υποστηριζεται πληρως απο το ProgDVB, μου βγαλε λιγο την παναγια για να παιξει ανθρωπινα...

Το θεμα ειναι αλλο, οτι δεν μπορω για κανενα λογο να βαλω filters και decoders στο ProgDVB! Οχι γιατι δεν το περνει, αλλα γιατι δεν ξερω πως! Ψαχνω 1.5 ωρα, εχω βρει 500 διαφορετικα και δεν μου εχει δουλεψει κανενα, προφανως κανω κατι λαθος. Ενα ρημαδι Η264 το παιδευω ποση ωρα! Μπορει κανεις να βαλει ενα χερακι?

bou

Reaction score
0

Μόλις την εγκατέστησα.
dvbs2 έπιασα μόνο με το δικό της πρόγραμμα και όχι με το progdvb.
περιμένουμε το CI.
Θα μου πεί κανείς άν υποστηρίζει DiseQ 1.2 ή μόνο 1,1 ή μόνο 1,0!
Αν όχι είναι πολύ μεγάλο μείον.
Βλέπω Luxe HD και HD4U και HD5!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo