pcm/dolby digital

Reaction score
5
καλημερα παιδια πανω στον ενυσχητη μου εχω βαλει ενα ps3 με hdmi και στην οθονη του ενυσχητη μου αναβει η ενδηξη pcm εχτες βαζοντας ενα xbox σε αλλη εισοδο αναψε το dolby digital ερωτηση στο pcm ακουω ψιφιακα? εχει γινει καποιο λαθος απο εμενα

Reaction score
1
Απάντηση: pcm/dolby digital

Καλημέρα, Νομίζω αν έχω διαβάσει σωστά από άλλα θέματα, ότι πρέπει να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις του PS3, τι ήχο να δίνει στο HDMI.

Reaction score
5

το εχω βαλει στο αυτοματο hdmi και επιλεγει μονο του οταν βαλω το optical στην θεση οn αναβει το dolby digital λογικα πιστευω οτι και το pcm ειναι format ψιφιακο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

Reaction score
1

Σιγούρεψε τις ρυθμίσεις σου, τόσο στο PS3 όσο και στον ενισχυτή. Επίσης έχε υπόψη σου, ότι παίζει ρόλο και το αρχείο που αναπαράγεται τι ήχο διαθέτει. Μην περιμένεις δηλάδή από ένα απλό cd του Ρουβα :116: να πάρεις ήχο Dolby Digital.
Εμένα ο ενισχυτής μου δείχνει αν θυμάμαι καλά μόνιμα το PCM και μόλις ξεκινήσει η αναπαραγωγή ενός αρχείου, αλλάζει ανάλογα με τον ήχο που δέχεται (Dolby Digital, AC3 κλπ).

Reaction score
5

εχτες επισεις εβαλα και spider man 3 σε blu ray και true HD εγραφε αλλα εγω ειχα ενδηξη pcm για αυτο εχω αποριες
sorry αν σας ζαλιζω :110:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Αν έχεις το κλασσικο ps3 τότε βγάζει pcm.
Εκτός και αν στα τελευταία firmware έχουν βάλει και την δυνατότητα για bitstream(δλδ να σου περνα αμέσως το dts ma και το true hd).

Reaction score
6
Αν δεν είναι το PS3 slim τότε δεν μπορείς να έχεις bitstream το TrueHD. Υποχρεωτικά PCM.

Reaction score
5

οχι ειναι η πρωτη κονσολα με τα 60 gb θα το βαλω αποψε να κανει ενα update γιατι μου ζητησε εχτες
σας εθχαρηστω παντος για τις αποψεις σας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster