<<TIPA members appreciated the design, build and feature specs of this 40 Megapixel medium format digital camera. The magnesium alloy body is fully weather-sealed, making it a great choice for outdoor and location photographers, plus the all-glass trapezoid pentaprism finder makes for a dazzling capture experience. Perhaps most impressive is lens compatibility, which encompasses both the new D FA autofocus lenses as well as older 645 lenses. >>
μπα, καλά είμαι στα αβγά μου, δε θέλω μεσαίο φορμά. ζήτω το σύστημα 4/3! ετοιμάζομαι και για βίντεο με ...μεγάλες αξιώσεις!
έχεις δίκιο πάντως. όντως, η phase one είναι στο δικό της "πλανήτη" από IQ πλευρά, αλλά από την άλλη, η πένταξ αποτελεί μια πολύ φτηνότερη λύση (δε φτάνουν όλοι τα βαλάντια που ζητά η φειζ).
Τα ΤΙΡΑ βραβεία, φαίνονται "κάπως" σε πολλούς, δεν είσαι ο μόνος. Πάντως βγαίνουν από όλα τα περιοδικά του χώρου, με καθολική συμμετοχή και ισότητα ψήφων, και δε συμμετέχει η ίδια η ΤΙΡΑ με κάποια "ψήφο", οπότε θεωρούνται αρκετά αντικειμενικά, αλλά και πως αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα των νέων μοντέλων, όπως την αντιλαμβάνονται αυτή οι "ειδικοί" κριτές του ανάλογου ειδικού τύπου, αυτοί που γράφουν τα ριβιούς που εμείς διαβάζουμε.
Σίγουρα πάντως η πένταξ κι η όλυ (όπως και η φέιζ ουάν) δε τα παν καλά με διαφημίσεις και προώθηση γενικώς, οπότε αυτό από μόνο του αποτελεί στοιχείο για κάποια αξιοπιστία στη βαθμολόγηση.
από την άλλη, πολλές εταιρίες δε παρουσίασαν πολλά μοντέλα εντός του 2010, οπότε ήταν σχετικά περιορισμένες οι επιλογές για βράβευση, τουλάχιστον σε σχέση με άλλες χρονιές (έτσι διάβασα σε ξένα φόρα) καθώς είναι υποχρεωτικό να επιλέξουν νέα προϊόντα, που κυκλοφόρησαν μόνο μέσα στο τελευταίο έτος.