Pentax 40MP 645D medium format DSLR

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.897
Απάντηση: Pentax 40MP 645D medium format DSLR

πήρε το τοπ βραβείο στα TIPA...

Best D-SLR Professional: PENTAX 645D

<<TIPA members appreciated the design, build and feature specs of this 40 Megapixel medium format digital camera. The magnesium alloy body is fully weather-sealed, making it a great choice for outdoor and location photographers, plus the all-glass trapezoid pentaprism finder makes for a dazzling capture experience. Perhaps most impressive is lens compatibility, which encompasses both the new D FA autofocus lenses as well as older 645 lenses. >>

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.545
http://www.tipa.com/english/award-details.php?iId=2764&sAward=Best+Digital+Camera+Back

για εδω εισαι...

γιατι μεχρι να δουμε την Πενταξ στην Ελλαδα και φωτογραφιες της....

Η αληθεια ειναι μια που τ αναφερεις , οτι παρακολουθω αυτα τα βραβεια εδω κ πολλα χρονια κ τ αποτελεσματα μου φαινονται καπως.....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Απάντηση: Pentax 40MP 645D medium format DSLR

Μην του την χαλάς...........και βγήκε η Oly πρώτη :110::114::114:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.897
Απάντηση: Re: Pentax 40MP 645D medium format DSLR

μπα, καλά είμαι στα αβγά μου, δε θέλω μεσαίο φορμά. ζήτω το σύστημα 4/3! ετοιμάζομαι και για βίντεο με ...μεγάλες αξιώσεις!

έχεις δίκιο πάντως. όντως, η phase one είναι στο δικό της "πλανήτη" από IQ πλευρά, αλλά από την άλλη, η πένταξ αποτελεί μια πολύ φτηνότερη λύση (δε φτάνουν όλοι τα βαλάντια που ζητά η φειζ).

Τα ΤΙΡΑ βραβεία, φαίνονται "κάπως" σε πολλούς, δεν είσαι ο μόνος. Πάντως βγαίνουν από όλα τα περιοδικά του χώρου, με καθολική συμμετοχή και ισότητα ψήφων, και δε συμμετέχει η ίδια η ΤΙΡΑ με κάποια "ψήφο", οπότε θεωρούνται αρκετά αντικειμενικά, αλλά και πως αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα των νέων μοντέλων, όπως την αντιλαμβάνονται αυτή οι "ειδικοί" κριτές του ανάλογου ειδικού τύπου, αυτοί που γράφουν τα ριβιούς που εμείς διαβάζουμε.

Σίγουρα πάντως η πένταξ κι η όλυ (όπως και η φέιζ ουάν) δε τα παν καλά με διαφημίσεις και προώθηση γενικώς, οπότε αυτό από μόνο του αποτελεί στοιχείο για κάποια αξιοπιστία στη βαθμολόγηση.

από την άλλη, πολλές εταιρίες δε παρουσίασαν πολλά μοντέλα εντός του 2010, οπότε ήταν σχετικά περιορισμένες οι επιλογές για βράβευση, τουλάχιστον σε σχέση με άλλες χρονιές (έτσι διάβασα σε ξένα φόρα) καθώς είναι υποχρεωτικό να επιλέξουν νέα προϊόντα, που κυκλοφόρησαν μόνο μέσα στο τελευταίο έτος.

και για να μη ξεχνιόμαστε, ζήτω η όλυ!
ζήτω!

(α, ετοιμάζεται και μια νέα όλυ, μια Ε-50...)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.195
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon