Perreaux SXD2 DAC

Reaction score
60
Καλησπερα,
Εχοντας βρει σε προσφορα το εν λογω dac στα 500 ευρω, θα ηθελα να ρωτησω εαν το εχει καποιος ακουσει ωστε να μου πει την γνωμη του. Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Reaction score
7.198
Απάντηση: Perreaux SXD2 DAC

500 ευρω για dac 7 ετων? νομιζω με τα ιδια αγοραζεις μαλλον καλυτερο καινουργιο σημερα.

Reaction score
8

Διαφωνω με τον φιλο TANDO, το 7 ετων δε λεει απολυτος τιποτα, εχει να κανει με τι σχεδιαση & κατασκευη φερει το συγκεκριμενο dac. Δεν το εχω ακουσει αλλα θα πρεπει να του κανεις μια καλη ακροαση για να δεις εαν σου αρεσει ο ηχος .Προσφατα εκανα συγκριτικο με το Dac που εχψ EAD9000ii με καινουγια dac/cd player sacd , και επαιζε καλυτερα και ειναι 9 ετων παλαιοτερο !
Βεβαια το EAD εχει διπλο σασι με πλακετες teflon και ειχε κοστος 7500$ (Stereophile Class A) κτλ.
Και εγω πιστεψα οτι τωρα πλεον θα ειναι πολυ παλιο να συγκριθεί με τις νεες τεχνολογιες αλλα ευτυχως διαψευθηκα!

Reaction score
7.198

εννοειται οτι συγκρινουμε συσκευες με κοντινο κοστος,διαφορετικα δεν εχει νοημα η συγκριση. Το ead αν το συκγρινες με καποιο απο τα πολλα dac των 700-1200 ευρω λογικο να ηταν καλυτερο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@