Peter Baumann

Reaction score
11
Καλησπέρα σε όλους.

Μήπως έχει κάποιος αυτό το LP και έχει την δυνατότητα να το ψυφιοποιήσει (οποιοδήποτε φορματ δεν εχω πρόβλημα). Με το αζημίωτο βέβαια!

http://www.ebay.co.uk/itm/PETER-BAU...NGERINE-DREAM-PROG-ROCK-RARE-LP-/310375364823

Ή αν δεν το έχει κάποιος, είμαι διατεθειμένος να το πάρω σαν LP και όποιος έχει την δυνατότητα να το ριπαρει και στην συνέχεια να το κρατήσει δικό του το βυνιλιο και να μου δώσει τα φλακ.

Για cd βέβαια δεν λέω κουβέντα αφού δεν πρέπει να έχει κοπεί ποτέ, αντίθετα από το συγκρότημα από το οποίο προήλθε ο Baumann (tangerine dream) από το οποίο βρίσκει κανείς ότι θέλει.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τον ένα η τον άλλο τρόπο?

Sent from my Galaxy S2.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
Απάντηση: Peter Baumann

...

Ή αν δεν το έχει κάποιος, είμαι διατεθειμένος να το πάρω σαν LP και όποιος έχει την δυνατότητα να το ριπαρει και στην συνέχεια να το κρατήσει δικό του το βυνιλιο και να μου δώσει τα φλακ.

...
Αν αγοράσεις το δίσκο, όλο και κάποιος θα βρεθεί να στον ριπάρει, και να κρατήσεις και το δίσκο. Για όνομα!...

Reaction score
11
Θα μου είναι τελείως άχρηστο.Δεν εχω ούτε πικάπ αλλά ούτε και κανένα άλλο βινύλιο.
Αν δεν βρεθεί κάποιος που να τον έχει έστω και σαν LP οπότε τον ριπαρει άμεσα (χλωμό το κόβω γιατί είναι και κάποιας ηλικίας και είναι και περίεργη μουσική που δεν πολύακούγεται), αυτό θα γίνει. Και εφόσον τον θέλει είναι δικός του μετά. Τι να τον κάνω εγώ.

Sent from my Galaxy S2.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef