Phantom of the opera

P

PMC

Guest
Αν και πήγα με μικρό καλάθι λόγο της εξαιρετικής ταινίας αλλά και της παλαιότερης έκδοσης ( και οι δυο κυκλοφορούν σε cd και dvd)
Ήταν μια πραγματικά καλή εμπειρία και το προτείνω για όποιον θέλει κάτι ανάλογο.
Πολύ καλές ερμηνείες ,κουστούμια ,σκηνικά !
Η ορχήστρα που συνόδευε το θέαμα πολύ ικανή στις περιγραφές των συναισθημάτων και ταυτόχρονα ταχύτατη στις αλλαγές αυτών!
Φαίνεται επισης η εμπειρία των ερμηνευτών ειδικά στα κομμάτια της ταυτόχρονα διαφορετικής έκφρασης των τραγουδιών.

Ο ηχος ήταν φυσικά σε υψηλά επίπεδα ( καθόμουν 21 σειρά και κέντρο ) με έντονη την παρουσία των χαμηλών συχνοτήτων σε ρεαλιστικές στάθμες όταν αυτό ήταν επιβεβλημένο.
Σύντομο αλλά χαριτωμένο σχολιο της μικρής μου κόρης με την έναρξη του θεατρικόυ ,ότι ο ηχος είναι ακριβως όπως στο σπίτι, μου έδωσε Ιδιαιτερη χαρά.

Ο συγκεκριμένος χώρος αν και μεγάλο κλειστό γήπεδο έχει πολύ καλή ακουστική ( με βάση τα δικά μου γούστα και πάντα από κεντρικές θέσεις της πλατείας) . Το ίδιο συμπέρασμα είχα αποκομίσει και σε προηγούμενη επίσκεψη κατά την συναυλία των pink martini την προηγούμενη χρόνια ( από την 12 σειρά πλατεία ).


 

Μηνύματα
1.243
Reaction score
1.871
Είχα την τύχη να παρακολουθήσω την παράσταση στο Λονδίνο, πριν μερικά χρόνια. Φανταστική εμπειρία. Ακόμα και να την έχετε δει από dvd απλά καμία σχέση.
Αν η παραγωγή είναι ανάλογη με αυτή του Λονδίνου, και δεν έχουν κάνει τσιγκουνιες, αξίζει με τα χίλια.
 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.620
Μηνύματα
2.868.281
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top