Philips ή Sony ? (με τίποτα Samsung)

Reaction score
0
Κατ'αρχήν καλώς σας βρήκα
Κατά δεύτερον αν κάποιος έχει δίλλημα να πάρει ή όχι "samsung" του λέω να μην πάρει
Με το που είχα πάρει την 32" slim της samsung αμέσως μετά από κάνα τρίμηνο εμφάνισε πρόβλημα και την έστειλα για σέρβις
Και τώρα πάνω που έληξε η εγγύηση χάλασε εντελώς αφού η γεωμετρία της έχει πάει περίπατο και έχει στραβώσει για τα καλά ,και επίσης έχει χαλάσει και το χρώμα της
Και διάβασα γενικά ότι η samsung έχει προβλήματα γεωμετρίας , και μια κοπέλα μου είπε πως και η δική της καινούργια samsung είχε χαλάσει
Ετσι λοιπόν μπήκα στη διαδικασία να ψάχνω τηλεοράσεις
Με ενθουσίασε η ευκρίνεια της Philips αλλά με το μειονέκτημα ότι για να βλέπεις τέλεια πρέπει να είσαι σε ευθεία με την οθόνη
Μου άρεσε και η Sony διότι έβλεπες καλά όπου κι αν καθόσουν
Κύριο μέλημά μου είναι να μην είναι MADE IN CHINA , ή όπου αλλού εκεί κάτω
Ευτυχώς οι Philips ήταν από Βέλγιο
Οσο για τις Sony έλεγαν μόνο για το μέρος που συναρμολογήθηκαν ( Ουγγαρία )
Θα ήθελα αν είναι εύκολο να σας γράψω σε ποιές έχω καταλήξει και να μου πείτε τη γνώμη σας
Είμαι ανάμεσα στις παρακάτω λοιπόν ( με bold είναι η τιμή )
philips 37pfl9603d 1669
47pfl5522d 699
47pfl5603d 1599
47pfl7603d 1799

sony 46v4000 1199
40w4500aer 1199

Θα ήθελα το εξής
1) Να μπορώ να συνδέσω το λάπτοπ στην τηλεόραση και να βλέπω στην τηλεόραση ταινία , ή να παίζω κάποιο παιχνίδι που ναι μεν θα είναι στο λάπτοπ αλλά θα το βλέπω στην τηλεόραση , ή να σερφάρω .Πχ να βλέπω το Google Earth στην τηλεόραση
2) Ενσωματωμένο κωδικοποιητή για επίγεια ψηφιακά κανάλια ( της ΕΡΤ πχ )

Ποιά είναι η γνώμη σας ?
Ευχαριστώ

Reaction score
1
Και τώρα πάνω που έληξε η εγγύηση χάλασε εντελώς αφού η γεωμετρία της έχει πάει περίπατο και έχει στραβώσει για τα καλά ,και επίσης έχει χαλάσει και το χρώμα της
Και διάβασα γενικά ότι η samsung έχει προβλήματα γεωμετρίας , και μια κοπέλα μου είπε πως και η δική της καινούργια samsung είχε χαλάσει
Καλώς τον.

Αλλά θα ήθελα μια διευκρίνιση περί της γεωμετρία που μας λες...

Τι ακριβώς εννοείς όταν λες πως χάλασε η γεωμετρία;;;

Reaction score
0
Καλώς τον.

Αλλά θα ήθελα μια διευκρίνιση περί της γεωμετρία που μας λες...

Τι ακριβώς εννοείς όταν λες πως χάλασε η γεωμετρία;;;

Φαντάσου κάτι σαν αυτό εδώ
http://i146.photobucket.com/albums/r270/samples_photos/Picture1.jpg
με τη διαφορά ότι η δική μου το έχει κάνει στα πλάγια και από τις δύο μεριές ( δύο εσωτερικές καμπύλες μεγάλες )

Reaction score
164
Καλωσήλθες στην παρέα μας! :107:
Είναι ιδιαίτερη η περίπτωσή σου! :126:
Έχεις καεί σε CRT Samsung, και πολύ σωστά από την άποψή σου, θέλεις να την αποφύγεις.
Και επιλέγεις ανάμεσα σε Philips, που έχουν ακουστεί τα μύρια όσα σε σχέση με την αξιοπιστία τους, και σε Sony, που παρουσιάζουν προβλήματα κυρίως ανομοιόμορφου οπίσθιου φωτισμού, πάνω από τον μέσο όρο και που δεν αναγνωρίζονται από το service...

Θα σου φανεί παράξενο, αλλά οι Samsung θεωρούνται από τις πιο αξιόπιστες λύσεις.

Reaction score
0
Θα σου φανεί παράξενο, αλλά οι Samsung θεωρούνται από τις πιο αξιόπιστες λύσεις.
Οταν έχεις καεί από μια μάρκα και έχουν καεί κι άλλοι που γνωρίζεις πως να την ξανά εμπιστευθείς ?
Σύμπωση ? έψαξα στο google και βρήκα κι άλλους να λένε για την Samsung slim ότι έχει προβλήματα γεωμετρίας

Αgrypas για LCD μιλάω .Δεν θέλω Plasma. Η φωτογραφία που σε παρέπεμψα δεν είναι από τη δική μου τηλεόραση
Βρήκα κάποιο παρόμοιο πρόβλημα στο νετ για να σας δείξω περίπου τι εννοώ :)

Reaction score
0
Οπότε ανάμεσα σε Philips και Sony ποιά μου προτείνεις ? :)
Οπίσθιος φωτισμός είναι αυτό που έχουν βάλει για να έχει κοντράστ η εικόνα ?

Reaction score
164
Οπίσθιος φωτισμός είναι αυτό που έχουν όλες οι LCD και τις κάνει "να δείχνουν εικόνα". Μην το μπερδεύεις με τον περιφερειακό φωτισμό που έχουν οι Philips, το Ambilight δηλαδή. Όταν έχει πρόβλημα ανομοιομορφίας, κάποια μέρη της εικόνας είναι πιο φωτεινά από τα υπόλοιπα. Αν έχει HP laptop, θα ξέρεις για τι μιλάω! :142:
Τις Philips δεν τις εμπιστεύομαι, μπορεί να έχω άδικο, αλλά δεν είμαι και μόνος.
Στην ίδια θέση που είσαι εσύ, πήρα την W4500. Ήξερα ότι υπάρχει πιθανότητα, πιο μεγάλη από τις άλλες, να έχει προβλήματα. Σε εμένα βγήκε μια χαρά.
Τι να σου πω; Διακινδύνευσέ το; Δεν μπορώ...
Αν βασική χρήση δεν είναι τα παιχνίδια, θα προτιμούσα τη Samsung 656, που και σε καλή τιμή είναι, και δεν έχει ακουστεί τίποτα. Δεν θέλω να σου αλλάξώ γνώμη, σεβαστό το ότι την αποφεύγεις. Απλά λέω ΕΓΩ τι θα έκανα.

Reaction score
0
Οταν έχεις καεί από μια μάρκα και έχουν καεί κι άλλοι που γνωρίζεις πως να την ξανά εμπιστευθείς ?
Σύμπωση ? έψαξα στο google και βρήκα κι άλλους να λένε για την Samsung slim ότι έχει προβλήματα γεωμετρίας

Αgrypas για LCD μιλάω .Δεν θέλω Plasma. Η φωτογραφία που σε παρέπεμψα δεν είναι από τη δική μου τηλεόραση
Βρήκα κάποιο παρόμοιο πρόβλημα στο νετ για να σας δείξω περίπου τι εννοώ :)

α) Για οποιαδήποτε τηλεόραση και εαν ψάξεις στο google ή σε διαφορα φόρουμς θα δεις οτι ολες βγάζουν προβλήματα (μικρά η μεγάλα). H Sony π,χ εχει αυτά που σου ειπαν παραπάνω και συν τοις άλλοις εχει αθλιο service (αν τύχει και το χρειαστείς)

β) Εχω ενα γνωστό που πριν 3 χρονια μετρησε 69000 Ευρώ για μια 230 compressor με full extra και μεσα στουε πρώτους 19 μηνες επισκευθηκε το συνεργείο 22 φορές (καταγεγραμμένα και με αποδειξεις). Αραγε να πουμε οτι η Mercedes δεν αξιζουν ;

γ) Γιατί δεν θέλεις πλάσμα ; Εχεις δει εικονα από καλή πλασμα ;
Think about it

Θα έλεγα να μην εισαι δογματικός στις αποψεις σου (ανεξαρτητα από το τι θα πάρεις) . Ολα χαλάνε.. Και σαν απόδοση εικονας οι καλές σειρές Samsung ειναι τουλάχιστον ισάξιες με τις ανάλογες Sony ή Philips..

Reaction score
0
γ) Γιατί δεν θέλεις πλάσμα ; Εχεις δει εικονα από καλή πλασμα ;
Think about it
..
Διότι οι Plasma είναι ναι μεν ωραίες να τις δεις για λίγο αλλά παρουσιάζουν σημαντικά μειονεκτήματα σε σχέση με τις LCD
Σίγουρα αυτό του κόστους
Εχουν το πρόβλημα του burn-in οταν μείνει μια στατική εικόνα για αρκετή ώρα
Σχετικά μικρή διάρκεια ζωής περίπου 30.000 ώρες

Reaction score
164
Διότι οι Plasma είναι ναι μεν ωραίες να τις δεις για λίγο αλλά παρουσιάζουν σημαντικά μειονεκτήματα σε σχέση με τις LCD
Σίγουρα αυτό του κόστους
Οι πλάσμα έχουν το πλεονέκτημα του κόστους, και στις τελευταίες γενιές δεν τίθεται θέμα burn-in (εκτός ίσως αν το κάνεις σχεδόν επίτηδες) και διάρκειας ζωής.
Η τεχνολογία τους έχει προοδεύσει πολύ.

Reaction score
14
Σίγουρα αυτό του κόστους
που το διάβασες αυτό?

Δεν συμφωνώ πόλυ... αλλά και 30χιλιαδες ώρες να είναι βάλε 10 ώρες τιβί την μέρα επί 365 μέρες (3600 τον χρόνο αρα 9 χρόνια νον-στόπ...)

εγώ θα σου έλεγα οτι η average plasma εχει τις διπλές ώρες... κοντά 60,000

για τα άλλα με κάλυψε ο συνσυντονιστής μου!

Reaction score
4
Οταν οι Samsung εχουν πολυ μεγαλο μεριδιο της αγορας ειναι λογικο να "ακουγονται" και περισσοτερο.
Αυτο για τα προβληματα που οπως και οι υπολοιποι δεν θα συμφωνησω.

Reaction score
0
Το θέμα είναι ότι ρώτησα ανάμεσα από 5 συγκεκριμένες και αντί να βγάλω άκρη μπερδεύτηκα πιο πολύ :103:

Reaction score
0
Σίγουρα αυτό του κόστους

Θα σου πρότεινα να διαβάσεις λιγο περισσότερο και να το ξανασυζητήσουμε γιατί αυτά που λές δεν ισχύουν (ετσι για να το πώ ευγενικά....:107:)

Reaction score
0
Το θέμα είναι ότι ρώτησα ανάμεσα από 5 συγκεκριμένες και αντί να βγάλω άκρη μπερδεύτηκα πιο πολύ :103:
Εγω ειμαι κατοχος της 37 9603. Η αληθεια ειναι οτι το πρωτο πακετο που ηρθε σπιτι ηταν "ελλατωματικο" παρουσίαζε καποιο clouding σε δυο γωνίες και τρεμόπαιζε το ambilight.
Μετα απο καποια ταλαιπωρια μου την αντικατεστησε το καταστημα που την αγορασα και η καινουρια δεν εχει κανενα προβλημα.
Ως προς τη ποιοτητα της εικονας η τηλεοραση δεν παιζεται και το ambilight ειναι πολυ ξεκουραστο.
Εγω θα σου προτεινα να διαλεξεις αναμεσα σε 9603 και 656 της samsung ειναι και τα δυο πολυ καλα μοντελα. Το καλυτερο ανεξαρτητα τη σου λεει ο καθενας μας ειναι να επισκευτεις καποιο καταστημα και να τις δεις απο κοντα.

Reaction score
0
Παίδες είμαι πολύ χαρούμενος
Πήρα τελικά την 37άρα 9603D της Philips
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ !!!!!!
Το δε απίστευτο ? παιδιά κάντε ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ πριν την όποιαδήποτε αγορά σας
Η συγκεκριμένη τηλεόραση είχε στα Public Και σε άλλα καταστήματα 1670 ευρώ και στο Saturn είχε 1240 ευρώ !!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Ηθελα να σας ρωτήσω το εξής
Οτι παίζει από pc το λέει , αλλά ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο μπορώ να βλέπω στην τηλεόραση ότι παίζει το pc
Πχ να σερφάρω στο κομπιούτερ και να βλέπω τον explorer στην tv
Είναι αυτό εφικτό ?
Η Τηλεόραση είναι άπαιχτη
Είχα δίλημμα για μια στιγμή για να έπαιρνα την 42 philips με το ασημένιο περίγραμμα και τα δισεκατομμύρια (ή τρισεκατομμύρια ή εκατομμύρια δεν θυμάμαι ) χρώματα .
Αλλά είχε 2500 χιλιάδες και έτσι το δίλημμα έφυγε εύκολα :p

Reaction score
164
Μεγειά! :107:
Αν την συνδέσεις με το PC σου, θα λειτουργεί ως monitor. Ό,τι θα έβλεπες στο μόνιτορ, θα το βλέπεις στη νέα σου 37ρα!

Reaction score
0
Μεγειά! :107:
Αν την συνδέσεις με το PC σου, θα λειτουργεί ως monitor. Ό,τι θα έβλεπες στο μόνιτορ, θα το βλέπεις στη νέα σου 37ρα!
WOUAOU !!!!! Με ένα απλό καλώδιο δικτύου δηλαδή ε ?
Ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω φυσικά σύντομα
Ευχαριστώ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.858
Members
38.508