Κατ'αρχήν καλώς σας βρήκα
Κατά δεύτερον αν κάποιος έχει δίλλημα να πάρει ή όχι "samsung" του λέω να μην πάρει
Με το που είχα πάρει την 32" slim της samsung αμέσως μετά από κάνα τρίμηνο εμφάνισε πρόβλημα και την έστειλα για σέρβις
Και τώρα πάνω που έληξε η εγγύηση χάλασε εντελώς αφού η γεωμετρία της έχει πάει περίπατο και έχει στραβώσει για τα καλά ,και επίσης έχει χαλάσει και το χρώμα της
Και διάβασα γενικά ότι η samsung έχει προβλήματα γεωμετρίας , και μια κοπέλα μου είπε πως και η δική της καινούργια samsung είχε χαλάσει
Ετσι λοιπόν μπήκα στη διαδικασία να ψάχνω τηλεοράσεις
Με ενθουσίασε η ευκρίνεια της Philips αλλά με το μειονέκτημα ότι για να βλέπεις τέλεια πρέπει να είσαι σε ευθεία με την οθόνη
Μου άρεσε και η Sony διότι έβλεπες καλά όπου κι αν καθόσουν
Κύριο μέλημά μου είναι να μην είναι MADE IN CHINA , ή όπου αλλού εκεί κάτω
Ευτυχώς οι Philips ήταν από Βέλγιο
Οσο για τις Sony έλεγαν μόνο για το μέρος που συναρμολογήθηκαν ( Ουγγαρία )
Θα ήθελα αν είναι εύκολο να σας γράψω σε ποιές έχω καταλήξει και να μου πείτε τη γνώμη σας
Είμαι ανάμεσα στις παρακάτω λοιπόν ( με bold είναι η τιμή )
philips 37pfl9603d 1669
47pfl5522d 699
47pfl5603d 1599
47pfl7603d 1799
sony 46v4000 1199
40w4500aer 1199
Θα ήθελα το εξής
1) Να μπορώ να συνδέσω το λάπτοπ στην τηλεόραση και να βλέπω στην τηλεόραση ταινία , ή να παίζω κάποιο παιχνίδι που ναι μεν θα είναι στο λάπτοπ αλλά θα το βλέπω στην τηλεόραση , ή να σερφάρω .Πχ να βλέπω το Google Earth στην τηλεόραση
2) Ενσωματωμένο κωδικοποιητή για επίγεια ψηφιακά κανάλια ( της ΕΡΤ πχ )
Ποιά είναι η γνώμη σας ?
Ευχαριστώ
Κατά δεύτερον αν κάποιος έχει δίλλημα να πάρει ή όχι "samsung" του λέω να μην πάρει
Με το που είχα πάρει την 32" slim της samsung αμέσως μετά από κάνα τρίμηνο εμφάνισε πρόβλημα και την έστειλα για σέρβις
Και τώρα πάνω που έληξε η εγγύηση χάλασε εντελώς αφού η γεωμετρία της έχει πάει περίπατο και έχει στραβώσει για τα καλά ,και επίσης έχει χαλάσει και το χρώμα της
Και διάβασα γενικά ότι η samsung έχει προβλήματα γεωμετρίας , και μια κοπέλα μου είπε πως και η δική της καινούργια samsung είχε χαλάσει
Ετσι λοιπόν μπήκα στη διαδικασία να ψάχνω τηλεοράσεις
Με ενθουσίασε η ευκρίνεια της Philips αλλά με το μειονέκτημα ότι για να βλέπεις τέλεια πρέπει να είσαι σε ευθεία με την οθόνη
Μου άρεσε και η Sony διότι έβλεπες καλά όπου κι αν καθόσουν
Κύριο μέλημά μου είναι να μην είναι MADE IN CHINA , ή όπου αλλού εκεί κάτω
Ευτυχώς οι Philips ήταν από Βέλγιο
Οσο για τις Sony έλεγαν μόνο για το μέρος που συναρμολογήθηκαν ( Ουγγαρία )
Θα ήθελα αν είναι εύκολο να σας γράψω σε ποιές έχω καταλήξει και να μου πείτε τη γνώμη σας
Είμαι ανάμεσα στις παρακάτω λοιπόν ( με bold είναι η τιμή )
philips 37pfl9603d 1669
47pfl5522d 699
47pfl5603d 1599
47pfl7603d 1799
sony 46v4000 1199
40w4500aer 1199
Θα ήθελα το εξής
1) Να μπορώ να συνδέσω το λάπτοπ στην τηλεόραση και να βλέπω στην τηλεόραση ταινία , ή να παίζω κάποιο παιχνίδι που ναι μεν θα είναι στο λάπτοπ αλλά θα το βλέπω στην τηλεόραση , ή να σερφάρω .Πχ να βλέπω το Google Earth στην τηλεόραση
2) Ενσωματωμένο κωδικοποιητή για επίγεια ψηφιακά κανάλια ( της ΕΡΤ πχ )
Ποιά είναι η γνώμη σας ?
Ευχαριστώ