Philips 29PT-9417

Reaction score
1
Παιδιά καλωσήλθα στο ελληνικό φόρουμ των βιντεομανών της Ελλάδας.
Έχω την 29άρα Philips 29PT-9417 εδώ και 2 μήνες, την πήρα 599 ευρώ.

Αντιμετωπίζω 2 προβλήματα:
Σε κινούμενο κείμενο από δεξιά προς αριστερά όπως για παράδειγμα τα ονόματα συντελεστών στις εκπομπές, αφήνει ίχνη.

Σε έντονη κίνηση:
Βλέπω τις οριζόντιες γραμμές από τα Fields των καρέ.
Κάνει κάποια σπασίματα στην εικόνα.

Έχει κανείς την συγκεκριμένη τηλεόραση? Και αν ναι έχει αυτά τα προβλήματα?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι crt τηλεόραση έτσι;

Νομίζω ότι πρέπει να την πας στην αντιπροσωπεία μιας και οι crt τηλεοράσεις δεν έχουν τέτοια προβλήματα...

Reaction score
1
Είναι CRT με πολλές ρυθμίσεις για την εικόνα. Σε κάποιο φόρουμ παλιότερα είχε και άλλος φίλος το ίδιο πρόβλημα, αλλά ούτε που θυμάμαι που το είχα διαβάσει. Θα κάνω ένα τηλέφωνο στην Philips να δω τι θα μου πουν.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
την ίδια έχει αγοράσει ένας φίλος και θυμάμαι ότι έχει πολλές ψηφιακές ρυθμίσεις (DNR, Pixel plus, διπλασιασμό γραμμών κλπ κλπ). Δοκίμασε από τα μενού να απενεργοποιήσεις κάποιες και δες αν αλλάζει κάτι στην εικόνα.

Reaction score
1
Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα. Μήπως ο φίλος σου μπορεί να μας πει αν έχει το ίδιο πρόβλημα?

Σ'ευχαριστώ...

Reaction score
0
παιδια την ψαχνω αυτη την τηλεόραση σαν τρελλος για τον Πατέρα μου που υπάρχει διαθεσιμη σε προσφορά την έχει η electronet
για αθηνα μιλάω περιμενω αμεσα απαντηση η pm

Reaction score
1
Σου έστειλα PM αλλά επειδή είναι το πρώτο που στέλνω δεν ξέρω αν εστάλη σωστά.

Πόσο την βρήκες εσύ?

Reaction score
0
Την βρήκα στην electronet στο ΙΛΙΟ τελευτάιο κομματι αφου εφαγα ολη την ατιτικη και περιχωρα, εχει εξαντληθη εδω και 20 μερες τουλάχστον αλλά ημουν τυχερός.
Σημερα θα την φέρουν. 600€ χωρις το DVD R.
To μοντέλο 9020 δεν εχει 2 tuner και το βρησκεις 700€ δεν ειναι δε διαθεσιμο αμεσα τις περισσότερες φορές. Το μονο καλύτερο ειναι τo pixel plus 2 για το οποίο οι γνώμες δυίσταντε.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Sakis.kom μάλλον το πρόβλημα με την κίνηση οφείλετε στο pixel plus 2. Απενεργοποίησέ το από τα μενού και δες αν αλλάζει η κατασταση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab