- Reaction score
- 81
Εχει active control και μπορεις να το απενεργοποιησεις.
Σε παρακαλω,ποιο κουμπι ειναι που το κανει,για να το ψαξω,γιατι εχω αλλαξει και το τηλεκοντρολ,με ενα αλλο,dedicated βεβαια,αλλα οχι ιδιο.Εχει active control και μπορεις να το απενεργοποιησεις.
Όπως σου είπα φίλε στο άλλο φόρουμ να το κλείσεις, τελικά είδες που αυτό ήταν!...Καποιο παιδι,μου ειπε κατι για active control,και το ςερωτημα ειναι,εχει η δικη μου τετοιο,μηπως και εχει κατι αυτο το κυκλωμα;
Ειχες δικηο.Ημουν αδιαβαστος.Όπως σου είπα φίλε στο άλλο φόρουμ να το κλείσεις, τελικά είδες που αυτό ήταν!
Δεν πετάγονται οι καλές CRT τόσο εύκολα, ειδικά αυτές οι Philips!!! :116::116::116:
Εγώ έχω την 9413 και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Α ν βάλεις και ένα φίλτρο στο ρεύμα θα πάθεις πλάκα. Οι καινούργιες τηλεοράσεις είναι χρόνια πίσω σε σχέση με την εικόνα της! Μέχρι να χαλάσει θα την κρατήσω και μόνο αν δεν φτιάχνεται θα την πετάξω! Μην το κάνεις το έγκλημα!! την έχω για αναφοράς.
Όπως σου είπα φίλε στο άλλο φόρουμ να το κλείσεις, τελικά είδες που αυτό ήταν!
Δεν πετάγονται οι καλές CRT τόσο εύκολα, ειδικά αυτές οι Philips!!!
Το ίδιο θέμα είχα και εγώ πριν χρόνια με την 33PT9101 μου (αιωνία της η μνήμη -ΤΕΡΑΣΤΙΑ TV σε όλα της, μεταφορικά και κυριολεκτικά -75kg).Μια ακομη ερωτηση.Οταν παιζει καποια ταινια ή σιριαλ,(οχι ειδησεις),και σε στιγμες που μπαινει η ορχηστρα,ακουγεται ενας περιεργος θορυβος απο το πισω αριστερο μεγαφωνο,παντα απ' αυτο,σα να διαλυεται το συμπαν.Φαινεται οτι μαλλον το μεγαφωνακι αυτο τα εχει παιξει,αλλα δεν ξερω αν μπορει να ειναι και κατι αλλο.
Αν εχετε καποια απαντηση,παρακαλω πειτε την γιατι το φαινομενο ενοχλει πολλες φορες.Επισης,αν καποιος γνωριζει,ας μου πει,σε περιπτωση που χρειαστει αλλαγη μεγαφωνου,μπορω να την κανω μονος μου,ή θα χρειαστει μαστορας,και αρα χρημα;