Philips 32PF7331 vs Samsung LE32R72B vs SONY KDL-32S2010

Reaction score
0
Hi paidia! Psaxnw mia metria 32ara lcd konta sta 1000 euro kai kateliksa se ena apo ta 3 modela.

Philips 32PF7331 (<1000 euro)
Samsung LE32R72B (>1000 euro)
SONY KDL-32S2010 (>1000 euro)

Th sony kai th samsung tis vlepo syxna se polla reviews forums ktl. Prepei malon na einai isaksies me thn samsung
na exei kalytero design kai th sony na einai ligo kaliteri sthn eikona (?)...

Gia th Philips ti exete na peite ? Einai kalo modelo ? Please doste liga stoixeia an kserete !
Thn exo vrei kato apo 1000 euro kai psinomai arketa. Aksizei ?

Your comments please !

Thanks !

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η Philips έχει πάρει αρκετά καλές κριτικές ειδικά σε τηλεοπτικό σήμα...

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τις δεις με τα μάτια σου πριν αποφασίσεις...

Reaction score
0
Αν επιτρεπεται που βρηκες την Philips κατω απο 1000 ευρω?Εγω την βρισκω 1070 ευρω το φθηνοτερο.

Παντως εγω ειδα την Philips διπλα απο την sony και μου φανηκε αρκετα καλυτερη και ενα κλικ πανω απο την samsung.Βεβαια ηταν ολες αρυθμιστες.

Reaction score
61
Αν έχεις την καλοσύνη να μου στείλεις κι εμένα ένα pm με το που βρήκες τη PHILIPS τόσο φτηνά...

Ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά...

Reaction score
61
Ναι, αν σ' ενδιαφέρει η σύνδεση με pc είναι όντως πρόβλημα...

Πάντως από εικόνα οι σειρές 7 και 9 της PHILIPS είναι σε πολύ καλό επίπεδο!

Ελπίζω να βρείς αυτό που θα σου ταιριάξει...

Reaction score
61
Απορία: γιατί το site της PHILIPS στα χαρ/κα αναφέρει:

" Υποστηριζόμενη ανάλυση οθόνης
Φορμά Η/Υ : 640 x 480, 60, 67, 72, 75Hz, 800 x 600, 56, 60, 72, 75Hz, 1024 x 768, 60, 70, 75Hz
Φορμά βίντεο : 640 x 480p - 2Fh, 720 x 576p - 2Fh, 1280 x 720 p - 3Fh, 1920 x 1080i - 2Fh"

Ακριβώς απο κάτω στις υποδοχές όντως δε λέει τίποτα για dsub ή vga...

:? :? :?

Reaction score
108
Paidia to pr*ktiker exei tin samsung le37r72b 1190 euro an den kano lathos, k pisteuo oti akizoun ta 200euro parapano apo tis times pou sizitate gia 37" anti 32" mia k i diafora sto megethos tis eikonas einai parapano apo aisthiti!

Reaction score
61
Saaviv thanx...

Για μένα δυστυχώς λόγω χώρου και απόστασης η 32άρα είναι υπέραρκετή. Απλά κοιτάω να εξασφαλίσω ένα καλό λόγο τιμής/ απόδοσης και νομίζω πως η Philips μου το δίνει. Με 940 είναι εξαιρετικότατη αγορά.

...και ambilight :wink: που το έχω άχτι απο τότε που το πρωτοείδα...

Reaction score
0
Ριξε και μια ματια προς Sharp!!! Μετα απο αγωνιωδη αναζητηση κατεληξα στην Aquos 32gd8e.1 hdmi 2 scart component και ενσωματωμενo ψηφιακο δεκτη.Την ειδα διπλα στη samsung να παιζει το ιδιο υλικο και με ενθουσιασε η εικονα της.Τελικη 1100 euro.

Reaction score
61
Σ' ευχαριστώ... :D

Είναι 720p???

Επίσης αν δεν σου κάνει κόπο κάποιο link με πληροφορίες....

Ματαξανα Thanx...

Reaction score
61
:( Θα το τσεκάρω...

Αύριο έχω προγραμματίσει...εκδρομή στο Media Markt και θα το δω κι αυτό. Είχα την εντύπωση πως το έχει από τα χαρακτηριστικά που διάβασα...

Reaction score
0
H Philips poy anaferame DEN exei AmbiLight.
Oso gia tis Sharp isos na einai kales texnika ala to Remote Control oso kai to On Screen Menu tous me ekanan na pao se ales markes...

Reaction score
0
Central περιμενω εντυπωσεις απο την εκδρομη σου.Να μου πεις πως τις ειδες εν δρασει.

Reaction score
0
χωρις να έχω ιδιαίτερες γνώσεις και ως σχετικά απλός τεχνολάτρης home user να σου πω την εμπειρία μου από την Sony 32S2010 που μολις αγόρασα. Αν και δεν έχω καλή λήψη απο κεραία τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι τα περίμενα, σε DVD αποθέωση (έχω βρει κάτι "ιδανικές ρυθμίσεις" που προτείνουν) αλλα
επειδή θέλω να την βάλω σε βραχίονα στον τοιχο μου έχει αλλάξει τα φώτα... Δυστυχώς έχει σχεδόν όλες τις υποδοχές εισόδου εικόνας-ήχου στο πίσω μέρος και στο κέντρο ακριβώς εκεί που δένουν οι βραχίονες στήριξης, και σου απομένουν μόνο επώνυμες-ακριβές λύσεις.

Reaction score
61
Πάλι τα ίδια έπαθα...

Πήγα, είδα, απήλθα!

Με μια πρόταση να σας περιγράψω τα πράγματα όπως τα είδε γυναίκα συνάδελφος που με συνόδευε που δεν έχει καμία σχέση απλά να χαζέψει το μαγαζί ήθελε...Μα καλά μου λέει θές να δώσεις 1000 ευρώ γι' αυτή την αισχρή εικόνα??? προφανώς η crt δεκαετίας που έχει η γιαγιά της στο υπνοδωμάτιο παίζει σαφώς καλύτερα...

Κάποιες μεγαλύτερου ιντσάζ που έπαιζαν HD υλικό ήταν όντως καλές αλλά εκτός budget.

Τι να πω βρε παιδιά, δε μου πάει καρδιά να δώσω ένα μισθό γι αυτό το χάλι ακόμα κι αν αντιλαμβάνομαι πως στο σπίτι και με καλύτερη ρύθμιση θα είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα. :( :( :(

Reaction score
0
Central οι εν λογω τηλεορασεις (philips,sony,samsung) πως σου φανηκαν και τι διαφορες ειχαν?Τις συνεκρινες καθολου?

Reaction score
61
Μεταξύ τους ΟΧΙ δεν τις συνέκρινα, γιατί ήταν σε απόσταση...

Πάντως πιστεψέ με έπαιζαν όλες επιεικώς μετριότατα...

Σε υλικό HD η Sony 32V2000 επίσης μου έκανε πολύ κακή εντύπωση...την έχει να παίζει και αναλογικό SD και ψηφιακό SD και ψηφιακό HD, μαύρα χάλια όλα.

Απορώ ειλικρινά με το θάρρος όσων τα χώνουν για να τις πάρουν. Ας πούμε ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι...

Εγώ πάντως θα πάω να πάρω ένα λαμπάτο ολοκληρωμένο που ζαχαρώνω και TV όταν κρίνω ότι βλέπονται...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo