Philips 32PW96717

Reaction score
0
Philips 32PW9617 ( Details & Manual , Hitech Test .xls )

H εν λόγω τηλεόραση, προφανώς CRT 32" με Pixel Plus και ζεύγος πίσω ασύρματων ηχείων.

Έχει λειτουργήσει μόνο για θέαση ταινιών. Κομπλέ manual κ' τηλεκοντρόλ (original)

Στα 250€ .Δυνατότητα μεταφοράς κατόπιν συννενόησης.

Reaction score
638
Απιστευτη τηλεοραση την ειχα και την εδωσα λογω ογκου.
Κριμα να την δωσεις στο 10% της αξιας της .
Δεν εχεις κανενα εξοχικο να την βαλεις ?

Reaction score
0
Απάντηση: Philips 32PW96717

Aν μπορούσα να την χρησιμοποιήσω κάπως θα ήταν top....Δυστυχώς δεν έχω χώρο αρκετό να την κρατήσω, ούτε σε κάποιο εξοχικό να την βάλω....Πάντως ψάχνοντας για TV καινούρια τους τελευταίους μήνες, διαπίστωνα πως οι φθηνότερες δεν με ικανοποιούσαν σε μαύρο και χρώμα συγκριτικά με αυτήν...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.820

Πάντως ψάχνοντας για TV καινούρια τους τελευταίους μήνες, διαπίστωνα πως οι φθηνότερες δεν με ικανοποιούσαν σε μαύρο και χρώμα συγκριτικά με αυτήν...
Γιατί νομίζεις θα σε ικανοποιούσαν οι ακριβότερες;:121:

Reaction score
0

Aπό αυτές που κοιτάζω (Samsung 786R,656,856S,650T2) μου άρεσαν σε γενικές γραμμές οι περισσότερες...

Έπρεπε να σε έχω σε κουβέντα με φίλο μου που προσπαθούσε να με πείσει πως η TV μου υστερεί μακράν σε ποιότητα εικόνας από LCD που πωλούνται με το κιλό στα πολυκαταστήματα (500-700)...

Το λυπάμαι που τη δίνω αλλά δεν γίνεται αλλιώς, θα έρθει μεγαλύτερη και αυτήν δεν έχω κάπου να την αξιοποιήσω...

Reaction score
0

Philips 32PW9617 ( Details & Manual , Hitech Test .xls )

H εν λόγω τηλεόραση, προφανώς CRT 32" με Pixel Plus και ζεύγος πίσω ασύρματων ηχείων.

Έχει λειτουργήσει μόνο για θέαση ταινιών. Κομπλέ manual κ' τηλεκοντρόλ (original)

Στα 250€ .Δυνατότητα μεταφοράς κατόπιν συννενόησης.
Υπαρχει ακομα με ενδιαφερει..περιοχη?

Reaction score
0

Sorry mate....:126:

Λόγω δουλειάς είχα καιρό να ελέγξω την αγγελία.

Μένω Αθήνα, στείλε pm για λεπτομέρειες επικοινωνίας.

Eυχαριστώ.

Reaction score
0

Update : Περιλαμβάνονται μόνο όσα αναφέρονται στο αρχικό ποστ. Το αντίστοιχο τραπεζάκι της Philips δεν υπάρχει, άρα δεν περιλαμβάνεται.

gid

Reaction score
10.191

Ενδιαφέρομαι κι εγώ, παρακαλώ ΠΜ αν το μέλος που προηγείται δεν την πάρει.

Reaction score
0
Θα απαντήσω οριστικά στο μέλος felix Μέχρι το Σαββάτο γιατί πρέπει να τσεκάρω πρώτα κάποια θέματα μεταφοράς και χώρου που θα τη φιλοξενήσει. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Reaction score
0

Παιδια μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει ενα site για να δω λίγο τα χαρακτηριστικά γτ το ψάχνω αλλα δεν βρίσκω κατι....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm