Philips 37PFL9603D vs Samsung LE37A656A1F

Reaction score
0
Mην το σκεφτεσαι καθολου.
Εχω την 47pfl9603
Τελεια εικονα και κινηση,ασε το ambilight, φοβερο και ξεκουραστο.
Eχω δει και την samsung, καμμια σχεση.

Reaction score
0
Και εγω σε αυτη προασανατολιζομαι απλα δεν μπορω να τις βρω σε καποιο καταστημα διπλα διπλα να τις συγκρινω.
Απο θεμα ρυθμίσεων της εικονας στη philips τι επιλογες εχεις? Στη samsung ξερω οτι μπορεις να πειραξεις πολλα πραγματα.

Reaction score
0
kala eisai sovaros?pas na sugkrineis ta asugkrita?milas twra gia thn 656 me 15.000:1 se sxesh me philips sta 30.000:1?(h opoia exei kai ambilight).ola ta alla einai idia ta charaktiristika. An theleis pantws thn gnwmh mou kalutera na pareis thn 40a656 pou einai h kaluterh tv gia mena...

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Philips 37PFL9603D vs Samsung LE37A656A1F

kala eisai sovaros?pas na sugkrineis ta asugkrita?milas twra gia thn 656 me 15.000:1 se sxesh me philips sta 30.000:1?(h opoia exei kai ambilight).ola ta alla einai idia ta charaktiristika. An theleis pantws thn gnwmh mou kalutera na pareis thn 40a656 pou einai h kaluterh tv gia mena...

Και πέρα από τα greeklish (που πολύ σωστά ανέφερε η supermod από πάνω) καλό είναι να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί επί προσωπικού. Το πόσο σοβαρός ή όχι είναι κάποιος δεν μπορεί να συζητηθεί εδώ. Τέτοιες κουβέντες πρέπει να γίνονται επί προσωπικού και μόνο αν γνωρίζουμε αυτόν στον οποίο απευθυνόμαστε. Όχι στους κόλπους ενός forum......
Καλή συνέχεια και καλώς ήρθες (ως νέο μέλος)

Reaction score
0
με την απλη διαφορα οτι το δυναμικο κοντραστ ειναι ενα τρικ του μαρκετινγκ.Στην ουσία το μαυρο της philips ειναι σημαντικά υποδεεστερο απο τις αντιστοιχες sony-samsung και το αmbilight καποιοι τους αρεσει καποιοι οχι δεν ειναι και το φοβερο πραμα

Reaction score
0
Πριν αγορασω τις ειχα δει και τις δυο.
Ειμαι απο εκεινους που δεν τους αρεσει το Ampilight.
Τελικα κατεληξα στην Samsung βεβαια σε μεγαλυτερη διασταση απο αυτη που ενδιαφερεσαι αλλα δεν το μετανοιωσα καθολου.
Καλη αγορα.

Reaction score
0
Τελικα παιδια παρεγγειλα τη philips

με την απλη διαφορα οτι το δυναμικο κοντραστ ειναι ενα τρικ του μαρκετινγκ.Στην ουσία το μαυρο της philips ειναι σημαντικά υποδεεστερο απο τις αντιστοιχες sony-samsung και το αmbilight καποιοι τους αρεσει καποιοι οχι δεν ειναι και το φοβερο πραμα
To μαυρο της philips ειναι απο τα καλυτερα για να μη πω το καλυτερο οπως το ειδα με τα ματια μου σε πολλα καταστηματα, χωρις να σημαινει οτι τα αλλα μοντελα υστερουν σημαντικα.

Ο βασικος λογος που κατεληψα στην philips δεν ειναι τοσο για το ampilight (το ποιο πιθανο ειναι να το απενεργοποιησω) οσο για την ομαλοτητα της κινησης σε δυσκολες σκηνες και αυτο φαινεται μονο αν δεις ολες τις τηλεορασεις απο κοντα σε καποιο καταστημα και οχι μεσα απο τα χαρακτηριστικα τους.

Ολα αυτα βεβαια ειναι η αποψη μου και οταν θα τα δω :139: απο κοντα και ελπιζω να εχω κανει τη σωστη επιλογη.

Reaction score
0
Καλοριζικη φιλε, εκανες καλη επιλογη. Για το μαυρο που λενε, ειδες την δικια μου στο δικο μου θεμα. Καταμαυρο.
Οσο για το ambilight, θα με θυμηθεις οταν το δεις το βραδυ με κλειστα φωτα.
Καλες θεασης και ανεβασε φωτο οταν την παρεις με το καλο.

Reaction score
0
Τελικα παιδια παρεγγειλα τη philips

To μαυρο της philips ειναι απο τα καλυτερα για να μη πω το καλυτερο οπως το ειδα με τα ματια μου σε πολλα καταστηματα, χωρις να σημαινει οτι τα αλλα μοντελα υστερουν σημαντικα.

Ο βασικος λογος που κατεληψα στην philips δεν ειναι τοσο για το ampilight (το ποιο πιθανο ειναι να το απενεργοποιησω) οσο για την ομαλοτητα της κινησης σε δυσκολες σκηνες και αυτο φαινεται μονο αν δεις ολες τις τηλεορασεις απο κοντα σε καποιο καταστημα και οχι μεσα απο τα χαρακτηριστικα τους.

Ολα αυτα βεβαια ειναι η αποψη μου και οταν θα τα δω :139: απο κοντα και ελπιζω να εχω κανει τη σωστη επιλογη.
οσον αφορα την κινηση εχεις δικιο παντως ειναι απο τις καλυτερες

Reaction score
0
Καλημέρα σας !

Να κάνω μια ερώτηση για μια πιο ίσα-στα-ίσα ποιοτική σύγκριση (παρά τη μικρή διαφορά μεγέθους) ?

Philips 37PFL9603D 37" ή Samsung LE40A656A1F 40" ???

Γνώμες ανθρώπων που τις έχουν/είχαν ή τις σύγκριναν, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος. Όλες οι απόψεις θα εκτιμηθούν πολύ !

Σας ευχαριστώ,

Διονύσης

υποσημείωση : την τηλεόραση τη θέλω κυρίως για να βλέπω ταινίες DVD αλλά και πολλά DivX αρχεία (άντε και το ΣΚΑΙ μαζί με τα ψηφιακά της ΕΡΤ μερικές φορές)

Reaction score
0
Εγω κατεληξα στη philips και για αρχη ειμαι απολυτα ικανοποιημενος .Ενας φιλος μου πηρε την samsung 40'' η οποια ειμαι βεβαιος οτι αξιζει τα λεφτα της.
Οταν τις δω και τις δυο θα σου πω την αποψη μου.

Reaction score
0
Η Phillips με μικρότερο μέγεθος και μικρότερο λόγο αντίθεσης κανει καπου 300-400 ευρώ παραπάνω.
Αλλά απο την άλλη εχει χρόνο απόκρισης 2ms και 17bitο επεξεργαστή.
Δεν ξέρω αν έχουν μέγαλη διαφορά μεταξύ τους οταν βλέπεις ταινίες και αυτό ειναι που με νοιάζει περισσότερο.

Επίσης δεν ξέρω αν είναι τόσο ουσιαστικά αυτά ωστε να δικαιολογούν τέτοια χρηματική διαφορά.

Reaction score
0
Εγω θα προσθετα το ambilight, το βραδυ ειναι θεαματικο, καλυτερο ηχο και κατα τη γνωμη μου ποιο ομαλη κινηση. Για την εικονα μεσα στην εβδομαδα θα παρατηρησω ποιο αναλυτικα τις δυο οθονες και θα εχω καλυτερη και ποιο ολοκληρωμενη αποψη.

Εαν ειχα περισσοτερο χωρο ισως να προτιμουσα τη samsung, περισσοτερες ιντσες και 300€ ποιο φθηνη.

Reaction score
0
Παιδιά ψάχνομαι για 37άρα LCD με 850€-900€ το πολύ. Οι περισσότεροι μου έχουν προτείνει Sony Bravia KDL-37V4500. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Θέλω να έχει απαραίτητα 1:1 pixel mapping γιατί θα συνδεθεί με HTPC. Ευχαριστώ πολύ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster