PHILIPS 42" LCD TV 42PFL7662

Reaction score
786
Εγινε τιποτα τελικα?

Και καποιος απο τους κατοχους να μας πει αν οι PFL7662 παιζουν καλα και τι αναλυση PC δεχονται...

Reaction score
0
Καλησπέρα! Εγώ έχω την 37pfl7662D, η οποία είναι η αντίστοιχη στις 37 ιντσες.

Γενικά είμαι ικανοποιημένος, αλλά ήμουν σε Matchline και πήγα σε χαμηλότερο μοντέλο και είναι ψιλοξενέρωμα... Είναι μια απλή τηλεόραση, που αν ξεχωρίζει κάπου είναι το response time (όπως το βλέπουν τα μάτια μου, που μπορεί να κάνουν λάθος). Όσο για το Pixel Plus, δεν έχει κουμπί επίδειξης η TV για να δω τη διαφορά αλλά νομίζω πως έχει πιο διακριτική δράση σε σχέση με την παλιά μου.

Το θέμα είναι οτι έχω εντοπίσει ένα πρόβλημα πολύ κουλο... Ενώ η τηλεόραση είναι στεροφωνική και τα κανάλια τα παίζει κανονικά στερεοφωνικά, όταν πάω σε κάποιο EXT παίζει μονοφωνικά! Το λέει στο μενού, το καταλαβαίνω και ο ίδιος! π.χ. με το φορητό στέλνω ήχο μια στο αριστερο και μια στο δεξί κανάλι αλλά αντί να παίζει μια το ένα και μια το άλλο ηχείο το μόνο που γίνεται είναι να μειώνεται η ένταση!

Συνεχίζω, λέγοντας πως αν έχω μπεί στο μενού πατώντας 123654, και πατώντας τότε να πάει σε κάποιο EXT κανάλι τότε παίζει κανονικά Stereo ήχο... Έπειτα αν έχω βγεί απο το συγκεκριμένο μενού και αλλάξω κανάλια, πάλι τα EXT τα παίζει σαν MONO, ενώ σίγουρα στέλνω στερεοφωνικό ήχο...

Καμια ιδέα; Να επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία;

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef