Philips 42PFL8404H

Reaction score
0
Καλησπερα forum!
Ως ψιλοασχετος με το θεμα, θα ηθελα την γνωμη σας για την συγκερκριμενη tv.
Το budget ειναι αυστηρα 1000 - 1200
Οι χρησεις πανω-κατω θα ειναι:
30% DVD
40% Τηλεοπτικο σημα (κυριως μπαλα κ ταινιες)
30% PS3

Φυσικα αν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη μου λετε.
Ειτε 42αρα η ακομα κ 40αρα

Εεεεευχαριστω!

Reaction score
0
Με ενδιαφέρει κι εμένα η συγκεκριμένη TV.

Διαθέτει το "μοναδικό" Ambilight Spectra 2 και λειτουργία φωτισμού lounge ,
έχει σύνδεση Ethernet (Πρόγραμμα περιήγησης μέσων DLNA, Πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο, Υπηρεσίες Net TV),
Πρόγραμμα περιήγησης μέσων USB
DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4
φυσικά fullHD 100Ηz 24p με αντιανακλαστική επικάλυψη οθόνης
Pixel Precise HD για εξαιρετικά ευκρινείς και καθαρές εικόνες
3ms χρόνο απόκρισης
όμορφο σχεδιασμό (στρογγυλεμένες άκρες, piano black)

Πιστεύω ότι είναι μια τίμια πρόταση (42''-950 ευρώ, 47''-1350 ευρώ) από ελληνικό μαγαζί με τα μεταφορικά επαρχίας, 883 και 1267 αντίστοιχα από εξωτερικό.

Preview: http://www.televisions.com/lcd_tv/Philips/Philips_42_PFL_8404_H.php

Reaction score
0
Αν πάντως δεν είναι τόσο αυστηρό το ριο που βάζεις δίνω τη δική μοθυ που είναι η Philips 42'' 9900 Aurea που την έχω 4 ή 5 μήνες τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς σε εξαιρετική φυσικά κατάσταση και με τιμή 1550 απο 4χιλιάρικα σχεδόν.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Philips 42PFL8404H

Με ενδιαφέρει κι εμένα η συγκεκριμένη TV.

Διαθέτει το "μοναδικό" Ambilight Spectra 2 και λειτουργία φωτισμού lounge ,
έχει σύνδεση Ethernet (Πρόγραμμα περιήγησης μέσων DLNA, Πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο, Υπηρεσίες Net TV),
Πρόγραμμα περιήγησης μέσων USB
DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4
φυσικά fullHD 100Ηz 24p με αντιανακλαστική επικάλυψη οθόνης
Pixel Precise HD για εξαιρετικά ευκρινείς και καθαρές εικόνες
3ms χρόνο απόκρισης
όμορφο σχεδιασμό (στρογγυλεμένες άκρες, piano black)

Πιστεύω ότι είναι μια τίμια πρόταση (42''-950 ευρώ, 47''-1350 ευρώ) από ελληνικό μαγαζί με τα μεταφορικά επαρχίας, 883 και 1267 αντίστοιχα από εξωτερικό.

Preview: http://www.televisions.com/lcd_tv/Philips/Philips_42_PFL_8404_H.php
ειναι μια αριστη τηλεοραση στα λεφτα της

Reaction score
0
ευχαριστω ρε περιπτερα..
σε αυτα τα λεφτα εχεις να προτεινεις καποια αλλη η ειναι η best choice?

οποιωσδηποτε αλλος αν εχει να προτεινει κατι το λεει φυσικα

ευχαριστω

Reaction score
0

ευχαριστω ρε περιπτερα..

ευχαριστω
φιλε Spirus,ειμαι ενας απο τους εκατονταδες χιλιαδες που δεν μπορουν να προτεινουν κατι αλλο εκτος απο φιλιπς,γιατι εδω και 4 χρονια ειμαι γοητευμενος απο τη μαγεια του ambilight.εκει ειναι και η διαφορα που κανει τις φιλιπς ακριβοτερες.εχω τη τυχη να εχω την οικονομικη δυνατοτητα να απολαυσω τις κορυφαιες φιλιπς με το ambilight spectra 3.για μενα,τηλεοραση χωρις ambilight,ειναι μιση τηλεοραση.(παρειγγειλα την καινουργια 52αρα με direct-led,στα 3000 ευρω,και ανυπομονω να την πιασω στα χερια μου).παντως,να ξερεις οτι η καλυτερη τιμη/αποδοση συνηθως ακουει στο ονομα LG.

Reaction score
0

ευχαριστω ρε περιπτερα..

ευχαριστω
Δηλαδη,μπορεις να βρεις μια LG αρκετα φθηνοτερη,που ναι μεν δεν θα εχει την ιδια ποιοτητα εικονας,αλλα θα πλησιαζει πολυ.κατα πασα πιθανοτητα ομως,δεν θα εχει και τον πλουσιο εξοπλισμο της φιλιπς

Reaction score
0
Απάντηση: Philips 42PFL8404H

Εγω θα σου ελεγα οτι αν θες μια πολυ καλη overall τηλεοραση σε καλη τιμη , ψαξε για καμια samsung B750 ...
Oι LG ειναι μεν οικονομικοτερες αλλα και με αρκετα προβληματα διαφορετικης φυσης αναλογα με τη σειρα , ομως μειονεκτουν γενικοτερα στην επεξεργασια εικονας , κατι που η samsung απο την σειρα 6 και μετα με το crystal engine εχει βελτιωσει σημαντικα και κατα τη γνωμη μου μαζι με το bravia engine της sony , εχουν τα ηνια σε αυτο το θεμα...
Η επεξεργασια της Philips ειναι επισης καλη , αλλα σε πολλες περιπτωσεις υπερβολικη , με αποτελεσμα να δειχνει η εικονα πολυ "ψηφιοποιημενη" κατι που μερικους μας ξενιζει ...
Βεβαια πολυ θα ηθελα καποιος καποτε να μου εξηγησει γιατι η LG 47LH9000 , full led , local dimming , 200Hz effect , εχει περιπου 1300 ευρω και η αναλογης τεχνολογιας Philips 9704 , 2300 ευρω ... To ambilight και το βουρτσισμενο αλουμινιο δεν θα ελεγα οτι δικαιολογουν αυτη τη διαφορα τιμης...
:121:

Reaction score
0

Αν βεβαια σου αρεσει το ambilight h Philips ειναι μονοδρομος και η 8404 , λογικη στην τιμη της πλεον
:102:

Reaction score
0

Εγω θα σου ελεγα οτι αν θες μια πολυ καλη overall τηλεοραση σε καλη τιμη , ψαξε για καμια samsung B750 ...
Oι LG ειναι μεν οικονομικοτερες αλλα και με αρκετα προβληματα διαφορετικης φυσης αναλογα με τη σειρα , ομως μειονεκτουν γενικοτερα στην επεξεργασια εικονας , κατι που η samsung απο την σειρα 6 και μετα με το crystal engine εχει βελτιωσει σημαντικα και κατα τη γνωμη μου μαζι με το bravia engine της sony , εχουν τα ηνια σε αυτο το θεμα...
Η επεξεργασια της Philips ειναι επισης καλη , αλλα σε πολλες περιπτωσεις υπερβολικη , με αποτελεσμα να δειχνει η εικονα πολυ "ψηφιοποιημενη" κατι που μερικους μας ξενιζει ...
Βεβαια πολυ θα ηθελα καποιος καποτε να μου εξηγησει γιατι η LG 47LH9000 , full led , local dimming , 200Hz effect , εχει περιπου 1300 ευρω και η αναλογης τεχνολογιας Philips 9704 , 2300 ευρω ... To ambilight και το βουρτσισμενο αλουμινιο δεν θα ελεγα οτι δικαιολογουν αυτη τη διαφορα τιμης...
:121:
προφανως γιατι η φιλιπς εχει και τον ισχυροτερο επεξεργαστη εικονας,τον ισχυροτερο επεξεργαστη χρωματων,πολυ καλυτερο ηχο και λιγο καλυτερο εξοπλισμο.

Reaction score
0

προφανως γιατι η φιλιπς εχει και τον ισχυροτερο επεξεργαστη εικονας,τον ισχυροτερο επεξεργαστη χρωματων,πολυ καλυτερο ηχο και λιγο καλυτερο εξοπλισμο.
Οτι προφανως ειναι καλυτερη , δεν σηκωνει συζητηση
Τη σχεση αποδοσης/τιμης ομως την αντιλαμβανεται ο καθενας διαφορετικα ισως , ομως υπαρχουν τα στοιχεια που δειχνουν την "πραγματικοτητα" ...
Ενω λοιπον το 2006 η Philips ηταν στην κορυφη , η καπου εκει , στον τομεα των τηλεορασεων , το 2007 κατρακυλησε , το 2008 εγκατελειψε την Αμερικανικη αγορα , δινοντας την εκμεταλευση του ονοματος στη Funai και προφανως , οι περισσοτεροι καταναλωτες κρινουν πλεον οτι υπαρχουν πιο συμφερουσες επιλογες στην αγορα .
Αλλωστε , πως να ανταγωνιστεις εταιρειες που κατασκευαζουν οι ιδιες , οταν εσυ αγοραζεις εξαρτηματα απο αυτες και συναρμολογεις ?
Γι'αυτο ισως το βαρος εχει πεσει σε προσπαθειες να ξεχωριζουν τα προιοντα απο τον ανταγωνισμο με καποιον τροπο , ambilight , aurea(τεραστια επιτυχια λεμε!), cinema 21:9 κοκ...
:109:

Reaction score
0

Οτι προφανως ειναι καλυτερη , δεν σηκωνει συζητηση
Τη σχεση αποδοσης/τιμης ομως την αντιλαμβανεται ο καθενας διαφορετικα ισως , ομως υπαρχουν τα στοιχεια που δειχνουν την "πραγματικοτητα" ...
Ενω λοιπον το 2006 η Philips ηταν στην κορυφη , η καπου εκει , στον τομεα των τηλεορασεων , το 2007 κατρακυλησε , το 2008 εγκατελειψε την Αμερικανικη αγορα , δινοντας την εκμεταλευση του ονοματος στη Funai και προφανως , οι περισσοτεροι καταναλωτες κρινουν πλεον οτι υπαρχουν πιο συμφερουσες επιλογες στην αγορα .
Αλλωστε , πως να ανταγωνιστεις εταιρειες που κατασκευαζουν οι ιδιες , οταν εσυ αγοραζεις εξαρτηματα απο αυτες και συναρμολογεις ?
Γι'αυτο ισως το βαρος εχει πεσει σε προσπαθειες να ξεχωριζουν τα προιοντα απο τον ανταγωνισμο με καποιον τροπο , ambilight , aurea(τεραστια επιτυχια λεμε!), cinema 21:9 κοκ...
σε ολα τα προιοντα,οσο πλησιαζεις την κορυφη,τοσο η σχεση τιμης προς αποδοση ειναι χειροτερη.διοτι σε αυτην την περιπτωση π[ληρωνεις και αυτο που δεν φαινεται,την εκτεταμενη ερευνα.

Reaction score
0

σε ολα τα προιοντα,οσο πλησιαζεις την κορυφη,τοσο η σχεση τιμης προς αποδοση ειναι χειροτερη.διοτι σε αυτην την περιπτωση π[ληρωνεις και αυτο που δεν φαινεται,την εκτεταμενη ερευνα.
Θα μπορουσα να σου δωσω μια σειρα παταγωδων αποτυχιων αυτης της "ερευνας" που τη χρυσοπληρωσαν καποιοι λιγοι , μιας και λογω επαρκους ενημερωσης πλεον μεσω νετ , τα "κοροιδα" λιγοστεψαν , αλλα δεν υπαρχει λογος...
Ο καθενας ας ξοδευει τα λεφτα του οπως τον ικανοποιει .
Εσυ ας πουμε , επιλεγεις να δωσεις 2300 ευρω για μια τηλεοραση σημερα , οταν ειναι μαλλον βεβαιο πως λογω εξελιξεων θα ξεπεραστει δραματικα γρηγορα . Ειναι επιλογη σου και ειναι σεβαστη αφου επελεξες γνωριζοντας . Οταν ομως καποιος ζητα γνωμη απο καποιους που υποτιθεται ξερουν 2 πραγματα παραπανω , δεν μπορω να του πω , παρε οτι ακριβοτερο βρεις και σε 2 χρονια πετα το για να παρεις νεα τεχνολογια ....
Με την ιδια λογικη απετρεπα αρκετους απο το να παρουν πριν 2 χρονια τις πολυ καλες και ακριβες τοτε HD ready...
τεραστια ερευνα πρεπει να ειχαν ...

Reaction score
0

Θα μπορουσα να σου δωσω μια σειρα παταγωδων αποτυχιων αυτης της "ερευνας" που τη χρυσοπληρωσαν καποιοι λιγοι , μιας και λογω επαρκους ενημερωσης πλεον μεσω νετ , τα "κοροιδα" λιγοστεψαν , αλλα δεν υπαρχει λογος...
Ο καθενας ας ξοδευει τα λεφτα του οπως τον ικανοποιει .
Εσυ ας πουμε , επιλεγεις να δωσεις 2300 ευρω για μια τηλεοραση σημερα , οταν ειναι μαλλον βεβαιο πως λογω εξελιξεων θα ξεπεραστει δραματικα γρηγορα . Ειναι επιλογη σου και ειναι σεβαστη αφου επελεξες γνωριζοντας . Οταν ομως καποιος ζητα γνωμη απο καποιους που υποτιθεται ξερουν 2 πραγματα παραπανω , δεν μπορω να του πω , παρε οτι ακριβοτερο βρεις και σε 2 χρονια πετα το για να παρεις νεα τεχνολογια ....
Με την ιδια λογικη απετρεπα αρκετους απο το να παρουν πριν 2 χρονια τις πολυ καλες και ακριβες τοτε HD ready...
τεραστια ερευνα πρεπει να ειχαν ...
εγω ποτε δεν αποτρεπω κανεναν να παρει κατι που θεωρω οτι ειναι καλο.διοτι ακομη κι αν ξεπεραστει τεχνολογικα την ιδια εποχη με κατι χειροτερο,εντουτοις θα εχει δωσει μεγαλυτερη απολαυση στον κατοχο του.εξαλλου,το καλυτερο θα το αλλαξεις μονο με το επομενο καλυτερο.το οχι και τοσο καλο,μπορει να το αλλαξεις και πιο γρηγορα.ακομα και στα ηλεκτρονικα ισχυει πολλες φορες η ρηση:"το ακριβο βγαινει πιο φθηνο"

Reaction score
0

εγω ποτε δεν αποτρεπω κανεναν να παρει κατι που θεωρω οτι ειναι καλο.διοτι ακομη κι αν ξεπεραστει τεχνολογικα την ιδια εποχη με κατι χειροτερο,εντουτοις θα εχει δωσει μεγαλυτερη απολαυση στον κατοχο του.εξαλλου,το καλυτερο θα το αλλαξεις μονο με το επομενο καλυτερο.το οχι και τοσο καλο,μπορει να το αλλαξεις και πιο γρηγορα.ακομα και στα ηλεκτρονικα ισχυει πολλες φορες η ρηση:"το ακριβο βγαινει πιο φθηνο"
Ναι , ισχυει , στα μιξερακια , στις ηλεκτρικες σκουπες και διαφορες αλλες τετοιου ειδους συσκευες...
Οι τηλεορασεις εχουν γινει σαν τους υπολογιστες πλεον , συνεπως δεν θα τις εβαζα κατω απο αυτο το πρισμα...
Τελος παντων ,ο καθενας εχει την προσεγγιση του ...

Reaction score
0
Αν και δεν εχω δει την 8404Η να παιζει σε επιγεια ,εκει να ριξεις ολο το βαρος φιλε μου, γιατι μονο αν δεις την tv σε σπιτι να παιζει θα καταλαβεις διαφορα .... ασε τα τεστ και τις παπαριες ολοι γραφουν για αυτον που τους πληρωνει εξαιρουνται οι παροντες που μιλανε για δυο μαρκες ο καθενας αρα δεν σου πουλανε καποια και δεν εχουν συμφερον,γιατι για τρια τεσσερα χρονια ακομα και με τα ψηφιακα την tv σου με τα επιγεια και κανα dvd θα την βγαλεις ετσι προσεξε οτι και να λενε για ΜΑΥΡΟ,ΑΝΤΙΘΕΣΗ και οτι τους λενε ,η αντιγραφουν απο τα τεστ του εξωτερικου αμα δεν δεις το μοντελο σε επιγεια καναλια χεσε μεσα....... εχω την 9703D την πηρα μονο οταν την ειδα σε σπιτι να παιζει ,μαλλον την 9732D ειδα, εδωσα περισυ 2150 και παρολο την γκρινια τις γυναικας ,μεχρι να την δει να παιζει,ειναι τα μονα λεφτα που δεν εχω ΚΛΑΨΕΙ και εχω ΧΑΡΕΙ μεχρι τωρα.
Αλλη μια φορα λοιπον οτι και να παρεις lg -sony-philips-samsungπρωτα να δεις και μετα να παρεις ,γιατι το ματι του καθενα τα βλεπει αλλιως,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.............

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88