Philips 42PFL8404H

Reaction score
0
Απάντηση: Philips 42PFL8404H

εγω επιγεια καναλια σπανια βλεπω.το SEVEN της γειτονιας μου φερνει ο,τι κυκλοφορει σε bluray.ακομη και χωρις υποτιτλους(για εμπορικες ταινιες που για καποιο λογο ειτε αργουν,ειτε δεν κυκλοφορουν σε HD στη χωρα μας).

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Philips 42PFL8404H

εγω επιγεια καναλια σπανια βλεπω.το SEVEN της γειτονιας μου φερνει ο,τι κυκλοφορει σε bluray.ακομη και χωρις υποτιτλους(για εμπορικες ταινιες που για καποιο λογο ειτε αργουν,ειτε δεν κυκλοφορουν σε HD στη χωρα μας).
:114:Θα δουλεβεις πολλες ωρες στο περιπτερο φαινεται :103:

παντως κανε μια βολτα απο την εκθεση και δες να παιζουν διαφορες TV και παρε αυτη που θα σου κατση καλυτερα εσενα στο ματι και στη τσεπη σου :145:

Reaction score
0

ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω την Philips 42PFL8404H..την βρισκω στα 895e και νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη η τιμη της τωρα!θα συνδεθει με samsung bdp 2500 και .οσο αφορα την ποιοτητα της σε blue ray και σε dvd δισκακια θα ηθελα βοηθεια γιατι δεν την εχω δει να παιζει.(απο τα λιγα που διαβασα σε ξενα forum ολοι ψαχνονται με τις ρυθμισεις....ποια η γνωμη σας..! μιας και αποφασισα να μην αγορασω oled ακομα περιμενοντας για κανα δυο χρονακια τις εξελιξεις..καμια αλλη προταση για philips? μεχρι 1000e αυστηρα!!

Reaction score
0

βρηκα και την Samsung LE-40B650 στα 893e τι λετε?(ειναι τελικα οι 46'' της philips ιδανικες ή να αρκεστω στις 40'' της samsung) sorry αλλα την δευτερα παραγγελνω και χρειαζομαι την βοηθεια σας πραγματικα!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Re: Απάντηση: Philips 42PFL8404H

ειμαι πολυ κοντα στο να αγορασω την Philips 42PFL8404H..την βρισκω στα 895e και νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη η τιμη της τωρα!θα συνδεθει με samsung bdp 2500 και .οσο αφορα την ποιοτητα της σε blue ray και σε dvd δισκακια θα ηθελα βοηθεια γιατι δεν την εχω δει να παιζει.(απο τα λιγα που διαβασα σε ξενα forum ολοι ψαχνονται με τις ρυθμισεις....ποια η γνωμη σας..! μιας και αποφασισα να μην αγορασω oled ακομα περιμενοντας για κανα δυο χρονακια τις εξελιξεις..καμια αλλη προταση για philips? μεχρι 1000e αυστηρα!!
βρηκα και την Samsung LE-40B650 στα 893e τι λετε?(ειναι τελικα οι 46'' της philips ιδανικες ή να αρκεστω στις 40'' της samsung) sorry αλλα την δευτερα παραγγελνω και χρειαζομαι την βοηθεια σας πραγματικα!!
Απαντήσεις

Reaction score
0

Η επεξεργασια της Philips ειναι επισης καλη , αλλα σε πολλες περιπτωσεις υπερβολικη , με αποτελεσμα να δειχνει η εικονα πολυ "ψηφιοποιημενη" κατι που μερικους μας ξενιζει ...
Είμαι κι εγώ στη φάση αγοράς της συγκεκριμένης και με ξένισε αυτό που είπες! Αναφέρεσαι σε προβολές επίγειων ή σε dvd; και όταν λες ψηφιοποιημένη τί ακριβώς εννοείς;αποκλείεται να ήταν κάποια ρύθμιση που να το έκανε αυτό;

Reaction score
0

Είμαι κι εγώ στη φάση αγοράς της συγκεκριμένης και με ξένισε αυτό που είπες! Αναφέρεσαι σε προβολές επίγειων ή σε dvd; και όταν λες ψηφιοποιημένη τί ακριβώς εννοείς;αποκλείεται να ήταν κάποια ρύθμιση που να το έκανε αυτό;
Δες την να παιζει και αποφασισε αν στα ματια σου δειχνει καλη...
Μην ακους κανεναν μας ! Λαβε υποψη αυτα που γραφουμε για να τα επιβεβαιωσεις η να τα διαψευσεις εσυ με την ερευνα σου...
Εγω ειχα philips παντως... και γενικα μου αρεσε , μεχρι να δω αλλη , που στα δικα μου ματια ηταν καλυτερη...
:102:

Reaction score
0

και πού μπορώ να πάω να δω μια που να μην είναι πειργαμένη, έχει showroom η Philips γιατί στα Saturn / MediaMarkt κλπ ίσως να είναι αμφίβολες οι ρυθμίσεις, ε; καλά δεν λέω;

Reaction score
0

και πού μπορώ να πάω να δω μια που να μην είναι πειργαμένη, έχει showroom η Philips γιατί στα Saturn / MediaMarkt κλπ ίσως να είναι αμφίβολες οι ρυθμίσεις, ε; καλά δεν λέω;
Παλια υπηρχε στην Καλλιθεα , αλλα εχει κλεισει προ πολλου απο εκει... δεν ξερω αν εχει μεταφερθει αλλου
Βρες καπου που να σε αφηνουν να παιξεις με το κοντρολ και πηγαινε...
Παρε τηελεφωνα απο το σκρουτζ στα μαγαζια που την εχουν και ρωτησε ...
Παντως , εδω στην εκθεση High End , που εγινε προ ημερων , η 9704 που ειχαν στο "περιπτερο" της Philips ηταν τοσο κακορυθμισμενη , που δε βλεποταν και δεν σε αφηναν να πειραξεις τιποτα....
Τραγωδια λεμεεε.....

Reaction score
0

Αν βεβαια σου αρεσει το ambilight h Philips ειναι μονοδρομος και η 8404 , λογικη στην τιμη της πλεον
:102:
tora exw mia aporia ... yparxi kapios pou den tou aresei to ambi? h estisi ston xoro einai monadikh . kalimera sas :)

Reaction score
0

πολύ καλό το ambilight πράγματι αλλά να πω και κάτι άλλο, αξίζει να πάρεις ambilight εάν η tv σου δεν είναι σε τοίχο ή κρεμασμένη σε έπιπλο; Εάν δεν έχει τίποτα πίσω της, τότε θα φαίνεται το ambi ρε παιδιά;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88