Philips 42PFL9732D ή Samsung 40F86

Reaction score
0
Σε διάφορα καταστήματα που τις είδα συνάντησα διαφορές στην εικόνα στις τηλεοράσεις της ίδιας μάρκας, συνεπώς δεν είμαι σίγουρος για τις διαφορές που έχουν οι μάρκες μεταξύ τους, συμπεριλαμβανομένης κα της Sony 40X3500.
Τελικά η Sony δεν μου άρεσε συνολικά, η Samsung μου φάνηκε γενικά με μιά τάση προς το κόκκινο, ενώ το μαύρο της πρασίνιζε σε τηλεοπτικό σήμα, η
Philips είχε καλύτερο μαύρο, όμως μου φάνηκε με λιγότερη ανάλυση ως προς τη Samsung.
Υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί πιό πολύ ?
Αν γίνεται ας υπάρξει άποψη και για τηλεοπτικό σήμα και για dvd.
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Λοιπόν, μάλλον πρέπει να αναιρέσω όσα ως γενικό συμπέρασμα έγραψα. Σήμερα άκουσα πωλητές που προτείνουν ανεπιφύλακτα για αγορά τη Samsung,και όχι μόνον ως λόγο απόδοσης-τιμής, συγχρόνως θεωρούν καλύτερη τη Sony, αλλά έχουν στο σπίτι τους τη Philips, άλλους που λένε οτι είναι κοινό μυστικό στην αγορά οτι η Sony είναι αποτυχία, άλλους που λένε οτι η Samsung θα αποσύρει τη σειρά F86 και οτι τα 100Ηz είναι αποτυχία και δεν χρειάζονται στην LCD τεχνολογία κλπ, κλπ...
Το χειρότερο είναι οτι με τον τρόπο που παρουσιάζονται στα καταστήματα δεν είναι δυνατόν να βγάλει κανείς αντικειμενικό συμπέρασμα.
Ποιός θα μπορούσε να βοηθήσει?

Reaction score
0
εγω αυριο παραλαμβανω την philips αλλα δεν μπορω να κανω συγκριση με την samsung μιας και δεν την εχω δει.Την philips την ειδα απο κοντα και μου αρεσε πολυ,οπως μου αρεσε και η τιμουλα που βρηκα

Reaction score
0
Καλορίζικη, σε ποιά τιμή τη βρήκες και πού? Μέχρι τώρα είχα πάντοτε Philips, αυτή μου φάνηκε θαμπή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef