Philips 42PFL9732D 100Hz

Reaction score
0
Γεια σας!
Καλως σας βρήκα!
Ειμαι νεος στο site και εντυπωσιασμενος από το επίπεδο των συζητήσεων.Μπράβο παιδιά, κρατείστε τα στάνταρ ψηλά.

Εχω κι εγώ να κάνω μερικές ερωτήσεις ζητώντας τη βοήθεια σας.

Εχω βάλει στο μάτι την Philips 9732 στις 42" την καινούργια με τα 100Hz. Εντυπωσιάστηκα στο mediamrkt όταν την είδα διπλα σε μια Samsung LE40F86B. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Αξιζει να δώσω όμως 2250€; Ξέχασα να σας πω ότι γουστάρω ΑMBILIGHT......

Υπάρχει κάποιο αξιόλογο site με reviews - δοκιμές TV,βαθμολογίες,ελληνικο ή ξένο( Να διαβάσω για τη Philips) εκτος από αυτο;

Yπάρχει minimum απόσταση που χρειάζεται η 42" για να βλέπεις; Ο χώρος μου έχει απόσταση της ΤV από τον καναπε 4,5 μέτρα. Είναι Ο.Κ; Ή μήπως θέλω 37";

Ευχαριστώ

Reaction score
0
www.hdtvtest.co.uk

tha elega mipos na skefteis kai tin 47 ara ti philips gia ta 4.5 metra pou eisai file. ego pantos pou eida kai tis 2 dipla dipla na paizoun to idio dvd meso hdmi de mporo na po oti exoun megales diafores h samsung me tin philips.

Reaction score
0
Κι εγώ σκέφτομαι για την 42PFL9732,την είδε κανείς με τηλεοπτικό σήμα?γιατί στο mediamarkt της Θεσ/νίκης κάποιες που έπαιζαν τηλεοπτικό σήμα ήταν απαράδεκτες εκτός από μια Pioneer 50 (παλιό μοντέλο,νομίζω 506) που ήταν αρκετά καλή

Reaction score
0
Πήγα στο πλαίσιο το Σάββατο και δεν είχε ούτε την 9732 ούτε την Χ3500 και επίσης δεν είχε και καμία PIONEER

Reaction score
0
Σήμερα πήγα στον Κωτσόβολο στο ΙΚΕΑ και στο διπλά από τον Κωτσόβολο νέο κατάστημα (δεν θυμάμαι το όνομα του) που διαφημίζεται τάχα φθηνό και είναι πανάκριβο και κανένα από τα 2 δεν είχε τα νέα μοντέλα από PHILIPS,SONY,PIONEER,PANASONIC.

Reaction score
0
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι panel φοράει η 42PFL9732D;
Φοράει LG-PHILIPS η κάτι άλλο;

Reaction score
3
Εγώ την έχω κανένα δίμηνο τώρα την τηλεόραση και έχει καταπληκτική εικόνα. Τώρα βλέπω ένα bluray...
Απ' ότι ξέρω το panel είναι της Sharp

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members