PHILIPS BDP 7500/BL12

Reaction score
1
Ενα σχετικά "χαϊεντάδικο" BDplayer όταν είχε παρουσιαστεί πριν κανένα χρόνο, με τρείς παραλλαγές στην κατασκευή του, τις S2, B2, και MKII που έχουν να κάνουν πιο πολύ με το χρώμα του σασί καθώς και τους επεξεργαστές εικόνας και ήχου, με τιμή περίπου στα 450 με 500 ευρώ όταν παρουσιάστηκε και πλέον να έχει πέσει στα 140 το πιο φθηνό που βρήκα στο skroutz.gr !! :111:

Το πόσο το πήρα είναι άλλο θέμα :116: αφήνω πρώτα να πέσουν οι ντομάτες :142: να δώ κανένα εργάκι στο προβόλι και αργότερα το παρουσιάζω...

Reaction score
60
Απάντηση: PHILIPS BDP 7500/BL12

κι αλλο Bluray player !!!!! A ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ !!!:204:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
εαν θυμαμαι καλά το mkii με αναβαθμιση έγινε 3D? ποιο πήρες εσύ?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: PHILIPS BDP 7500/BL12

εαν θυμαμαι καλά το mkii με αναβαθμιση έγινε 3D? ποιο πήρες εσύ?
Αυτό που λέει ο τίτλος...έγινε και αυτό 3D με απλή αναβάθμιση του fw :126: άλλα άσε να πέσουν πρώτα οι ντομάτες και τα συζητάμε αργότερα :116:

Reaction score
1

Βλέπω δεν πέφτουν άλλες ντομάτες :142: οπότε...
Θα γράψω λίγα και χοντρικά προς το παρόν γιατί έχω λίγο βαρύ κεφάλι από κάτι καινούρια φάρμακα που μου έχουν δώσει και δεν αισθάνομαι καλά.Φωτογραφίες και πιο αναλυτικά αργότερα.
Χοντρικά λοιπόν, απίστευτη ποιότητα κατασκευής με σασί από αλουμίνιο.Πολύ όμορφος παστέλ φωτισμός των touch πλήκτρων που δεν ενοχλεί στο απόλυτο σκοτάδι, το μοντέλο B2 δεν έχει wifi αλλά δίνει τη δυνατότητα με την αγορά έξτρα wifi στικ της Philips.Μεγάλη πληθώρα συνδέσεων στο πίσω μέρος με έξτρα κερασάκι στην τούρτα τη δικάναλη αναλογική για τους audiophile.Είναι 3D ready που σημαίνει ότι με το τελευταίο fw παίζει 3D.Ιντερνετικές δυνατότητες απλά καμμία παρά μόνο BD-Live.Μενού τα ίδια με τις υπόλοιπες σειρές της Philips, αυτό είναι καλό γιατί είναι απλά και κατανοητά.
Δεν έχω κάνει ακόμα αναβάθμιση στο fw είναι στην εργοστασιακή έκδοση ακόμα και η μεγάλη έκπληξη είναι ότι έπαιξε τα προβληματικά μου μπλέ δισκάκια με αυτή χωρίς πρόβλημα !!!!! (Terminator Salvation, Avatar Extended Collector's Edition).Στην ποιότητα της εικόνα δεν είδα διαφορά από το Dune συνεπώς είναι κορυφαίο και ειδικά στον προβολέα μου έδωσε αψεγάδιαστη πεντακάθαρη εικόνα και κίνηση.Στον ήχο επίσης δεν είδα διαφορά αλλά χρειάζεται καλό ενισχυτή και ηχεία για να αναδείξει τις audio αρετές του...

Μειονεκτήματα...Δεν υποστηρίζει ελληνική γλώσσα στα μενού (έχει όμως τούρκικα :142: ), δεν υποστηρίζει NTFS (τουλάχιστον με το fw που έχει τώρα), αρνήθηκε πεισματικά να δεί σκληρό δίσκο 160 και 500 GB, ενώ είδε το στικάκι σε FAT και έπαιξε MP3 και Divx...Ματρόσκα είδε μόνο μία 720p με AC3 ήχο, αλλά 1080p με DTS δεν μπήκε καν στον κόπο να τη διαβάσει, ενώ την έδειχνε στο μενού του.Ελληνικοί υπότιτλοι επίσης δεν υποστηρίζονται.Τέλος πάντων αυτά είναι θέμα καθαρά fw και δεν με απασχολούν αφού έχω media players.Αυτά θα βάλω αργότερα και μερικές φωτογραφίες.

Reaction score
1

Στο Media Markt στο Μαρούσι (τι κάνεις εκεί ρε αλήτη μπρουτάλ δυτικέ :142:) έχει ένα τελευταίο MKII στα 120 ευρά αν ενδιαφέρετε κανένας...

Reaction score
1

Οντος ευκαιρεια!!
Σε αυτή τη τιμή Νάσο δεν υπάρχει καλύτερο BD player ! και 3D βεβαίως βεβαίως :137: Δεν είναι εξαιρετικό μόνο στην εικόνα αλλά και στο δικάναλο ήχο, αν δεν μου είχαν μπεί φυτιλιές με το Oppo θα το έβγαζα από το σαλόνι και θα το έβαζα στο δωμάτιο :116:

Reaction score
0

Aς πω τη γνωμη μου κι εγω ως κατοχος του (μετα την καταστροφικη LG era) εδω και 7-8 μηνες.
Οντως απο πλευρας ποιοτητας ειναι κορυφαιο, απο αξιοπιστια και μονο που δεν μου εκαψε δισκους οπως το LG φτανει, τωρα σαν media player η μη-υποστηριξη ελληνικων παρα μονο με χρονοβορες μεθοδους και η αντιμετωπιση του θεματος απο την philips hellas ειναι το μεγαλο του μειον.
Μεγαλη ικανοποιηση για μενα η απιθανη πληθωρα εξοδων ηχου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas