Philips CD 692

Reaction score
4
Kαλημέρα και καλώς σας βρήκα

Έχω ενα cd player - Philips CD692 (αγορα το 1993) κι εδω κι ενα χρόνο δεν αναγνωρίζει κανενα cd. Το εκανα καθαρισμο με ειδικο cd, αλλα τιποτα....Αν μια στο τοσο καταφερει και παιξει κατι, τοτε μετα το 2ο ή 3ο τραγούδι αρχιζει να ''πηδαει'' και στο τέλος σταματάει τελείως.

Να υποθέσω οτι ειναι θεμα κεφαλής; Αν ναι, αξίζει το κόπο να το αλλάξω είναι να κοιτάξω για αγορά καινούργιου;

Ευχαριστώ

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Philips CD 692

Πάρε ένα universal player για να παίζεις και cd & dvd audio & sacd .

Reaction score
1.127

http://www.odes.gr/index.php?option...duct_id=1259&category_id=115&ref=bestprice.gr

Εγω σκεφτομουν για κατι τετοιο.... Δεν πηγε το μυαλο μου σε ενα DVD player...Επειδη δε γνωριζω και πολλα, αυτο συνδεεται κανονικα σε ενισχυτη;
καλησπέρα,όπως όλα τα player έχει έξοδο rca για σύνδεση για σύνδεση σε ενισχυτή και το dvd player.ο συμφορουμίτης προφανώς σου πρότεινω κάτι οικονομικό γιατι δεν συμφέρει να επισκευάσεις αυτό που έχεις αφού με τα ίδια λεφτά παίρνεις καινούριο.αν προτιμάς μόνο cd player θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και στα μεταχειρισμένα στις αγγελίες.πρόσφατα πήρα ένα με 50 ευρω και είμαι πολύ ευχαριστημένος..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Reaction score
4

Eυχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...Και μονο που γλυτωσα 150 ευρω, νιωθω καλυτερα... :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης