Philips DVDR3600/75 recorder

Reaction score
4
Καλησπέρα σε όλους!

Έχω δυο ερωτήσεις-απορίες

Έχω το Philips DVDR3600/75 recorder....

1) Προσπαθώ μέσω USB να δω ταινια AVI αλλα βλεπω συνεχως το μηνυμα ''Not supported format''. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρέπει να κάνω; Από CD παιζει κανονικα τα AVI.

2) Υπάρχει τρόπος να εγκατασταθούν προγράμματα στο tuner (απ'οσο κατάλαβα ειναι αναλογικό);

Ευχαριστώ

Reaction score
1.458
Στο usb τι συνδέεις?usb flash ή usb δίσκο?Σε τι format είναι το φλασάκι ή ο δίσκος?
Τι εννοείς να εγκατασταθούν προγράμματα στο tuner?Τηλεοπτικά κανάλια?

Reaction score
4
Το USB flash ειναι FAT32.

Nαι, τηλεοπτικα καναλια εννοω....Ρωταω μηπως υπαρχει καποια ''πατεντα'', γιατι ετσι ξερω οτι ειναι αδυνατο.

Reaction score
1.458
Αν έχει αναλογικό δέκτη,αν εκπέμπουν αναλογικά κανάλια στην περιοχή σου μόνο αυτά μπορείς να βάλεις.Για ψηφιακά δεν υπάρχει κάποια πατέντα απ'όσο γνωρίζω.
Το φλασάκι σε fat32 εντάξει είναι.Τα avi που δεν σου παίζει στο φλασάκι,αν τα γράψεις ως data σε cd τα παίζει κανονικά?

Reaction score
4
Ναι, σε CD παιζουν. Τωρα δοκιμασα να τα κανω convert ως DivX και επαιξαν κανονικα. Βρηκα μπελα....

Μεχρι προχθες εβαζα το flash στη θυρα USB της τηλεορασης και επαιζε μια χαρα. Μια Samsung 32'...Εκανα upgrade σε 40' και...δεν εχει θυρα USB....Ξενερωσα λιγακι ειναι αληθεια...

Reaction score
1.458
Είναι παλιό μηχάνημα και δεν υποστηρίζεται πλέον από την εταιρία.Ξεπερασμένο θα έλεγα.
Καλύτερα όταν μπορέσεις να πάρεις κάποιο media player για να είσαι ήσυχος!:wink:

Reaction score
1.458
Υπάρχουν media players πολύ καλά με 85 ευρώ όπως το wd tv live 3.Εσύ θες bd/dvd recorder με δυνατότητες media player?

Reaction score
4
Ηθελα να κανω μετατροπη τις VHS μου και γι' αυτο το πηρα. Εγραφα και ντοκυμαντερ απο τη ''Βουλη Τηλεοραση'' αλλα τωρα....

Reaction score
1.458
Ποιο φθηνά θα σου έρθει,αν πάρεις κάποιο tv δέκτη για το pc.Υπάρχουν αρκετά που έχουν και composite/audio in ώστε να μετατρέψεις και τις vhs και να γράφεις και τα ψηφιακά κανάλια

Reaction score
1.458
Αυτό είναι παντελώς άγνωστο στην ελληνική αγορά.Εχει βέβαια πολύ δελεαστική τιμή!
Γνώμη μου είναι να μην πάρεις κάποιο άγνωστο media player αλλά κάποιο δοκιμασμένο στην Ελλάδα.Εκτός αν δεν σ'ενδιαφέρει η υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων,οπότε no problem.

Reaction score
4
Ναι, εχεις δικιο..κι εγω το σκεφτομαι αυτο. Εννοειται και με ενδιαφερουν οι υποτιτλοι και φοβαμαι μηπως παρω κατι τετοιο και εχω προβλημα μετα. Θα κανω καλυτερα μια ερευνα αγορας εδω.

Reaction score
1.458
Μολις το πάρεις έλεγξε απαραίτητα το firmware μήπως θέλει αναβάθμιση.Στη δική μας περίπτωση είναι πολύ σημαντικό:

CB0108/11/12
  • Improve support of Greek subtitles
  • Fix OSD translation missing
  • Fix Next/Prev on Music playback
  • Improve looping mode in video playback
  • Fix subtitle issues
http://www.emtec-international.com/en-eu/N160H_firmware

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.121
Members