Philips HTS3557. Ερώτηση.

Reaction score
0
Μου έκαναν δώρο το εν λόγω σύστημα και σιγά σιγά διαπιστώνω πόσο μη ευέλικτο είναι ένα τέτοιο σύστημα.
Ξέρει κανείς πως μπορώ να δώσω input σ' αυτό το σύστημα πολυκάναλο ήχο και όχι απλά στέρεο;
Ή πως μπορώ τελικά να συνδέσω τα ηχεία του στην πολυκάναλη κάρτα ήχου του pc μου(έχουν ένα περίεργο πλαστικό βίσμα κι όχι απλό καρφί);

Eυχαριστώ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Απάντηση: Philips HTS3557. Ερώτηση.

Δωσε μας μια εικονα με τις συνδεσεις του συστηματος αν και φοβαμαι οτι αυτα που ζητας ειναι δυσκολα .
Καλως ηρθες στην παρεα!

Reaction score
0
Καλώς σας βρίσκω.
Οι είσοδοι που φαίνεται να έχει είναι το scart, δύο rca προφανώς για stereo κι ένα coaxial digital in.
Τα άλλα αφορούν μόνο video και το hdmi που έχει, έχει την ένδειξη out οπότε δε δέχεται λογικά ήχο από εκεί.
Τα βίσματα που έχει εάν τα γνωρίζεις έχουν κάποια ονομασία, μπορώ να βρω κάτι σαν adaptor;

Ευχαριστώ

Reaction score
26
Απάντηση: Philips HTS3557. Ερώτηση.

Καλώς ήρθες...
Αρχικά σίγουρα κάνεις κάποιο λάθος αφού HTS 3557 όπως φαίνεται δεν βγάζει η Philips.
Μήπως εννοείς HTS 3357?
Σε περίπτωση που δεν έχεις το ενχειρήδιο χρήσης είναι εδώ.
Και για να βοηθήσω και όσους διαβάζουν σε φωτογραφία το πίσω μέρος είναι κάπως έτσι¨

Όπως κατάλαβα θέλεις να πάρεις ήχο 5.1 από την κάρτα ήχου του υπολογιστή σου.
Έχω ένα HTS3154 που είναι παρόμοιο, απλά με μικρά ηχεία πίσω, χωρίς θύρα HDMI και χωρίς Digital In.
Στο δικό μου δεν μπορείς να πάρεις παρα μόνο στερεοφωνικό ήχο από το pc.
Απλά το κάνει 5.1 με το Dobly ProLogic II.
Εγώ το αγόρασα για τοHome Cinema δωματίου που έχω φτιάξει και είμαι ικανοποιημένος αρκετά από την απόδοσή του.
Δεδομένου οτι δεν μπορούσα να έχω και άλλα 6 ηχεία για τον υπολογιστή δουλεύω και τον ήχο του PC από εκεί.
Η μουσική παίζει καλύτερα σε σχέση με ένα σετάκι 5.1 της Creative με ξύλινο woofer που είχα πριν.
Στα παιχνίδια προφανώς το Surround ήταν καλύτερο με τα ηχεία του PC αλλά δεν παίζω και πολύ οπότε δεν με πείραξε...

Reaction score
0
Ναι έχεις δίκιο είναι 3357.
Αυτό που θέλω είναι αν γίνεται να πάρω 5.1 ήχο από το coax spdif του pc μου και να το ρίξω στο digital in coax του 3357.
Με αυτό τον τρόπο θα μεταφέρω 5.1 ήχο ή κάποιο από τα δύο interfaces είναι μόνο stereo;

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Τα συνέδεσα με ένα απλό coaxial και αρχικά έπαιζαν το μεσαίο και το αριστερό.
Εγκατέστησα το ac3filter και παίζει στέρεο.
Τι να κοιτάξω;

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Δοκίμασα διάφορα και παίρνω μόνο στέρεο.
Η κάρτα σίγουρα υποστηρίζει μέχρι 7.1. Τα δύο πίσω ηχεία και το subwoofer είναι τελείως νεκρά. Ουσιαστικά δηλαδή δουλεύουν τα 3 εμπρός.

Ευχαριστώ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.465
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO