Philips LC6281

mrw

Reaction score
0
Εχει κανένας γνώμη για αυτό το μοντέλο?

Πουλιέται φτηνά τελευταία και λέω να το πάρω για δώρο σε γνωστό...

Το σέρβις της Φίλιπς καλύπτει τα προτζέκτορς?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Aσε με να το θεσω διαφορετικα.
Εαν εχεις σκοπο να το αγορασεις στην πεθερα σου η σε φιλο που σου εχει φαει δανεικα , τοτε μην το σκεφτεσαι αλλο.Παρτο με κλειστα ματια :lol:

mrw

Reaction score
0
Τόσο μάπα είναι?

Δεν ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα στην εικόνα (Μήπως είχε κάστρο στο χωριό του και γι'αυτό δεν του άρεσε? πού έλεγε και ο Σαλιαρέλης) όσο να μην έχει τρεχάματα με σέρβις...

Τι προβλήματα έχει παρουσιάσει?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To servis της philips δεν είναι κακό αλλά δεν είναι και το πιο γρήγορο...

Όσον αφορά στον προβολέα... δεν νομίζω να αρέσει... ειδικά αν συγκριθεί με απλή τηλεόραση...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Επειδή λόγω δουλειάς έχω ασχοληθεί αρκετά με το εν λόγω μοντέλο, δεν θα ήθελα να γράψω και πολλά. Θα σου πω μόνο ότι δεν πρέπει να δώσεις πάνω από 500-550€ για το συγκεκριμένο κομάτι. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες πάρε με στο 6974038579.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Επειδή λόγω δουλειάς έχω ασχοληθεί αρκετά με το εν λόγω μοντέλο, δεν θα ήθελα να γράψω και πολλά. Θα σου πω μόνο ότι δεν πρέπει να δώσεις πάνω από 500-550€ για το συγκεκριμένο κομάτι. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες πάρε με στο 6974038579.
Πες μας και εμάς Νίκο περισσότερες πληροφορίες...

Εγώ προσωπικά τον έχω δει τον προβολέα αλλά όχι υπό καλές συνθήκες... Η εικόνα του δεν μου άρεσε καθόλου... αλλά εσύ μάλλον τον έχεις ξεσκονίσει περισσότερο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αυτό όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι το τελευταίο μοντέλο παραγωγής προβολέα από την philips. Ο εν λόγω προβολέας είναι τουλάχιστον 4-5 γενιές πίσω τεχνολογικά και η εικόνα του ουδεμία σχέση μπορεί να έχει με μοντέρνες μηχανές, ούτε σε contrast, ούτε σε φωτεινότητα, ούτε σε ευκρίνεια, ούτε σε ορατότητα pixel.

Κάποιος που την ψάχνει δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει πάνω από 6 μήνες. Κάποιος όμως που δεν έχει ξαναδεί μεγάλη εικόνα στη ζωή του, σίγουρα θα εντυπωσιαστεί. Στα νιάτα του ήταν από τους καλούς κινηματογραφικούς προβολείς και από τους λίγους τότε με πάνελ 16:9. Η αρχική τιμή πώλησής του ήταν πάνω από 1800 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή διατίθενται στην αγορά περίπου τα τελευταία 500 κομάτια του μοντέλου. Η τιμή τους είναι απλά εκπληκτική με βάση το γεγονός ότι μπορεί να τον βρει κάποιος με retail price λίγο πάνω από 450€. Με αυτά τα χρήματα σαφώς και δεν πέρνεις όχι προβολέα, αλλά ούτε μια μικρή TV.

Μεγάλο πλεονέκτημα η λάμπα με διάρκεια ζωής 6000 και το χαμηλό failure rate μιας και είναι ελάχιστα τα προβλήματα που αναφέρθηκαν, ανάμεσα σε 2000 κομάτια που έχουν ήδη διατεθεί εδώ και 1,5 χρόνο.

Λόγω κόστους, οι τελικοί πελάτες προτιμούν να πάρουν καινούριο παρά να αλλάξουν λάμπα :wink:

Συνεπώς είναι ιδανικός για... δώρο.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.595
144 Eυρω :!: :!: :!: :!: :!:

Να υπηρχε MultiStacked τεχνικη για LCDs να βαζαμε 10 μαζι :lol: :p :lol: :p

mrw

Reaction score
0
O N.T. είχε δίκιο - μετά από δοκιμή του πρώτου, αγόρασα και ένα δεύτερο, για την οικογένεια μου!!

Με component είσοδο από ένα φτηνό United DVD player και προβολή σε μία οθόνη 2μ Χ 2μ (των 85 ευρώ !!) το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από οτι περίμενα - και από όσους (κακο)στημένους LCD projectors έχω δεί, ακόμα και πολύ ακριβότερης κατηγορίας

Φυσικά λείπουν πολλές ευκολίες και δυνατότητες μικρορυθμίσεων, αλλά το αποτέλεσμα βλέπεται πολύ άνετα - η εικόνα δεν διέφερε αισθητά απο την προβολική μου τηλεόραση, τα χρώματα ήταν πολύ καλά, γενικά δεν υπήρχε κάτι που να χτυπάει άσχημα στο μάτι, και αν αποδειχθεί αξιόπιστος οπως λέει ο Ν.Τ. είναι μια άριστη λύση για "μη ειδικό" κοινό....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εύχομαι καλές θεάσεις :!:

Τώρα που έκανες το λάθος βέβαια να βάλεις στο σπίτι σου προβολέα, σημείωσε την ημερομηνία και έλα τα πούμε του χρόνου τέτοιο καιρό, να δεις πόσο τρελός θα έχεις καταντήσει. :wink: :lol: 8)

Reaction score
164
Πού μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για το μέγεθος προβολής σε σχέση με την απόσταση;

mrw

Reaction score
0
Εύχομαι καλές θεάσεις :!:

Τώρα που έκανες το λάθος βέβαια να βάλεις στο σπίτι σου προβολέα, σημείωσε την ημερομηνία και έλα τα πούμε του χρόνου τέτοιο καιρό, να δεις πόσο τρελός θα έχεις καταντήσει. :wink: :lol: 8)

Ευχαριστώ, αλλά για τον εαυτό μου δεν έχω ψωνίσει ακόμα - οι γονείς μένουν αλλού, το δώρο έφυγε, οπότε είμαι ακόμα με μια 43αρα back projection

Σύντομα όμως θα πάρω και προβολέα...περιμένω τα καινούργια (φτηνά) μοντέλα HDTV-ready

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πού μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για το μέγεθος προβολής σε σχέση με την απόσταση;
www.projectorcentral.com

Θα βρεις εκεί ένα εργαλείο που σου δείχνει αποστάσεις και μέγεθος ανάλογα με τον προβολέα που έχεις...

Reaction score
164
www.projectorcentral.com

Θα βρεις εκεί ένα εργαλείο που σου δείχνει αποστάσεις και μέγεθος ανάλογα με τον προβολέα που έχεις...
Το γνωρίζω, αλλά τον συγκεκριμένο προβολέα δεν τον έχει. Εκτός αν στις ΗΠΑ έχει άλλη ονομασία.

Reaction score
164
Επιτέλους, βρήκα πληροφορίες εδώ
Να ρωτήσω και κάτι άλλο:Έχει ένα picture size table, που πέρα των άλλων αναφέρει και το Image Offset. Πώς μετριέται αυτό;
Αν πχ τον τοποθετήσουμε σε ύψος (από το πάτωμα) στο 1m και έχει offset 30cm, αυτό σημαίνει ότι το κάτω μέρος της οθόνης θα απέχει από το πάτωμα 70cm ή 130cm;

GTX

Reaction score
39
Επιτέλους, βρήκα πληροφορίες εδώ
Να ρωτήσω και κάτι άλλο:Έχει ένα picture size table, που πέρα των άλλων αναφέρει και το Image Offset. Πώς μετριέται αυτό;
Αν πχ τον τοποθετήσουμε σε ύψος (από το πάτωμα) στο 1m και έχει offset 30cm, αυτό σημαίνει ότι το κάτω μέρος της οθόνης θα απέχει από το πάτωμα 70cm ή 130cm;
Σημαίνει οτι θα απέχει 130cm απο τον φακό του προβολέα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.378
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ