Philips LC6281

Reaction score
164
Ξεμπερδεύτηκα!
Με λίγη βοήθεια από εδώ :roll:
Αν το offset είναι 0cm (η 100%) τότε το κάτω μέρος της οθόνης είναι στο ίδιο ύψος με τον προτζέκτορα. Αν όχι, τότε το κάτω μέρος της οθόνης είναι τόσο πιο πάνω από τον προτζέκτορα, όσο το offset (ή αν εκφράζεται ως ποσοστό, τόσο τοις % του ύψους της εικόνας πιο πάνω).
Αν ο προτζέκτορας είναι ανάποδα στο ταβάνι, η κατάσταση αντιστρέφεται.
Επειδή δεν με καταλάβατε έτσι όπως τα έγραψα, ακολουθείστε πιο πάνω Link

GTX

Reaction score
39
Επιτέλους, βρήκα πληροφορίες εδώ
Να ρωτήσω και κάτι άλλο:Έχει ένα picture size table, που πέρα των άλλων αναφέρει και το Image Offset. Πώς μετριέται αυτό;
Αν πχ τον τοποθετήσουμε σε ύψος (από το πάτωμα) στο 1m και έχει offset 30cm, αυτό σημαίνει ότι το κάτω μέρος της οθόνης θα απέχει από το πάτωμα 70cm ή 130cm;
Σημαίνει οτι θα απέχει 130cm απο τον φακό του προβολέα.
Συγγνώμη που σε μπέρδεψα ήθελα να πω 130cm απ΄το πάτωμα :oops: :oops:
Απλά να έχεις υπόψη σου οτι το offset το μετράς απο τον φακό του προβολέα, όχι απο το ύψος του ραφιού που θα πατάει πχ.

Reaction score
0
loipon ton probolea ton exo dei edo kai kairo kai ton ligoureuomai!!
oso gia ta 144 euro sto e-shop to eixa dei kai ego pira til amesos kai apla itan tipografiko lathos!!!
loipon leo na ton paro gia na ton balo sto pc na paizo kana paixnidi kai na blepo tv kai kammia tainia kathara erasitexniki xrisi xoris na exo polles apaitiseis!skeftika pao to na paro mia 19" tft gia to pc oti prepei na aksizei perissotero o projector!!diladi apla thelo na matho einai anagki na exo pani i apla mboro na probalo se ena apla aspro pani?eida gia to pos mbenei!kai exo sobari aporia to spiti mou einai psilotabano kai den mboro na ton balo anapoda sto tabani!! skeftika na paro mia basi gia tileorasi kai na tin balo ston toixo se kapoio logiko ipsos tha exo problima?
sori gia to melago post kai gia ton tropo grafis!!
euxaristo :twisted:

Reaction score
0
Καποιος που τον εχει παρει ας μου πει εαν αξιζει για να τον παρω και εγω γιατι θελω κατι φθηνο για τωρα,θα ειναι και ο πρωτος projectoras που θα εχω. θα τον ριχνω απο 3 μετρα μεσα σε ενα δωματιο (θα υπαρχει διπλα μια ντουλαπα με καθρεφτη εαν πεζει ρολο) και θα τον ριχνω σε τοιχο λευκο. Εαν θα εχω λιγο φως ανοιχτο θα βλεπω τιποτα?
καποιος που τον εχει ας πει εντυπωσεις αν ειναι να περιμενς κανα χρονο μεχρι να εχω πιο πολλα χρηματα. DVD . ps2.xbox νατε και λιγο tv. Να τον παρω?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.363
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel